Hortensje ogrodowe w porównaniu do lat poprzednich to mam kiepskie Sporo pędów przemarzło przez wiosenne przymrozki. Największy krzew teraz wielkością jest jak średnie krzewy.
Czosnki główkowate są super, jesienią dokupię dużą ilość, a floksy mają piękny kolor, aż biją po oczach
Honeymilk na zimę donice będą wstawione do garażu.
Mirellka widok z tarasu masz super też uwielbiam szersze kadry i muszę pokazać u siebie więcej ogródka i nawet cześć,która czeka na zagospodarowanie
Hortensjowa zachwyca ile mają kwiatów.Moje chyba przymrozek załatwił wiosenny bo kiepsko z kwiatkami u niech daję im ostatnią szansę na zimę przykryję agrom i zobaczę jak będę kiepsko kwitły wymienię na bukietowe.
Czoski wyglądają magicznie i jakie już wielkie floksy masz a Honeymilk mnie zachwyca czy na zimę donice będziesz wynosić do garażu czy zostawisz na tarasie ?
Pozdrawiam
Jadę dziś na ryneczek może jakieś floksy przypadkiem mi w ręce wpadna
Dziś padał deszczyk więc wybrałam się do Lasbudu zobaczyć czy nie ma wyprzedaży. Kupiłam trzy małe rozplenice ,a przy drzwiach stały białe floksy i skusiłam się na nie. Pachniało mi całą drogę.
Floksy, czosnki, liliowce, jeżówki zaczynają kwitnąć. Mam wrażenie, że wszystko kwitnie na raz
Podlewam rabaty wymiennie, codziennie inną, bo na razie linii brak Tam, gdzie nie mam róż, na jednej rabatce włączam zraszacz; wszystkiego na raz nie dam rady, chociaż działka mała
Petitcoat młoda, sadzona jesienią. Jak na razie jej pokrój nie zachwyca, ale poczekam, może się zbierze
Ponieważ nie zaglądałam na forum kilka dni, wrzucam fotki w kolejności, w jakiej je robiłam
To ci wykopię i pokażę jak zrobić sadzonki ok? Przyjmą się na sto procent, zawsze się przyjmują
Nic nie chcę, moje doniczkowo i tak już mnie przerasta Floksy muszę po prostu wykopać to pomyślałam sobie że nasadzonkuję gdzie indziej. Ale to i tak za dużo jak na jedną osobę To przywiozę Do zobaczenia
dziecko po super koloniach dobre
floksy szydlaste to te okrywowe? jeśli tak to nimi się u Anety ostatnio zachwycałam i chce
Monika a moze ja Tobie bym coś wkońcu tez dała?co bys chciała?