Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "floksy"

Ogród Mirelli 20:36, 30 cze 2016

Do góry
elka_ napisał(a)

Mirelko! Ty chyba z innej wielkopolski! Ślicznie wszystko kwitnie
Floksy u mnie dopiero w powijakach.

Zadowolona jestem z tych floksów, piękny mają kolor
Ogród Mirelli 20:33, 30 cze 2016

Do góry
Agatek napisał(a)
Pięknie Mirelko
u Ciebie wszystko kwitnie a u mnie jeszcze w pączkach
ba floksy nawet pączków nie mają

Rożnie z kwitnieniem bywa. U Ciebie zakwitną, a u mnie będzie już po - będę podziwiała Twoje
Ogród Mirelli 20:26, 30 cze 2016

Do góry
olga80 napisał(a)
Mirellka widok z tarasu masz super też uwielbiam szersze kadry i muszę pokazać u siebie więcej ogródka i nawet cześć,która czeka na zagospodarowanie

Hortensjowa zachwyca ile mają kwiatów.Moje chyba przymrozek załatwił wiosenny bo kiepsko z kwiatkami u niech daję im ostatnią szansę na zimę przykryję agrom i zobaczę jak będę kiepsko kwitły wymienię na bukietowe.

Czoski wyglądają magicznie i jakie już wielkie floksy masz a Honeymilk mnie zachwyca czy na zimę donice będziesz wynosić do garażu czy zostawisz na tarasie ?

Pozdrawiam

Jadę dziś na ryneczek może jakieś floksy przypadkiem mi w ręce wpadna

Terenia ja też lubię całościowe kadry ogrodu

Hortensje ogrodowe w porównaniu do lat poprzednich to mam kiepskie Sporo pędów przemarzło przez wiosenne przymrozki. Największy krzew teraz wielkością jest jak średnie krzewy.

Czosnki główkowate są super, jesienią dokupię dużą ilość, a floksy mają piękny kolor, aż biją po oczach

Honeymilk na zimę donice będą wstawione do garażu.

Zaraz biegnę do Ciebie zobaczyć czy coś kupiłaś
Ogród Mirelli 08:54, 30 cze 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)

Mirelko! Ty chyba z innej wielkopolski! Ślicznie wszystko kwitnie
Floksy u mnie dopiero w powijakach.
Ogród Mirelli 08:45, 30 cze 2016

Do góry
Pięknie Mirelko
u Ciebie wszystko kwitnie a u mnie jeszcze w pączkach
ba floksy nawet pączków nie mają
Ogród Mirelli 08:32, 30 cze 2016

Do góry
Mirellka widok z tarasu masz super też uwielbiam szersze kadry i muszę pokazać u siebie więcej ogródka i nawet cześć,która czeka na zagospodarowanie

Hortensjowa zachwyca ile mają kwiatów.Moje chyba przymrozek załatwił wiosenny bo kiepsko z kwiatkami u niech daję im ostatnią szansę na zimę przykryję agrom i zobaczę jak będę kiepsko kwitły wymienię na bukietowe.

Czoski wyglądają magicznie i jakie już wielkie floksy masz a Honeymilk mnie zachwyca czy na zimę donice będziesz wynosić do garażu czy zostawisz na tarasie ?

Pozdrawiam

Jadę dziś na ryneczek może jakieś floksy przypadkiem mi w ręce wpadna
Z Pszenicznej ... 09:58, 29 cze 2016

Do góry
Wszystko rośnie jak na drożdżach, przechodzi w fazę letnią, floksy nieśmiało u mnie zaczynają się rozwijać.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 08:17, 29 cze 2016

Do góry
pięknie a kanciki rewelka ja na floksy jeszcze muszę poczekać....
Mój zielony świat 17:18, 28 cze 2016

Do góry
Leonardo da Vinci

Pastella i Chopin

Busz

Floksy już zaczynają

Serdecznie
Mój jest ten kawałek ogrodu 16:20, 28 cze 2016

Do góry
marzena_perkowska napisał(a)
Dziś padał deszczyk więc wybrałam się do Lasbudu zobaczyć czy nie ma wyprzedaży. Kupiłam trzy małe rozplenice ,a przy drzwiach stały białe floksy i skusiłam się na nie. Pachniało mi całą drogę.

A mają wyprzedaż?
Zapach floksów = zapach dzieciństwa U mnie jeszcze nie kwitną.
Mój jest ten kawałek ogrodu 15:31, 28 cze 2016

Do góry
Dziś padał deszczyk więc wybrałam się do Lasbudu zobaczyć czy nie ma wyprzedaży. Kupiłam trzy małe rozplenice ,a przy drzwiach stały białe floksy i skusiłam się na nie. Pachniało mi całą drogę.
Dwa ogrody 00:29, 28 cze 2016

Do góry
ewsyg napisał(a)
Mariola u mnie jeden szalony floks też się szykuje. Róża Petticoat cudnej urody, bardzo oryginalny kolor. Przyznam się szczerze, że pierwszy raz ciesze się, że ta moja działka nie jest duża. Codziennie trzeba podlewać, nie całą działkę, ale jakieś miejsce. Jak tak dalej pójdzie to domu nie wybuduję. A jak u Ciebie ?

Floksy, czosnki, liliowce, jeżówki zaczynają kwitnąć. Mam wrażenie, że wszystko kwitnie na raz
Podlewam rabaty wymiennie, codziennie inną, bo na razie linii brak Tam, gdzie nie mam róż, na jednej rabatce włączam zraszacz; wszystkiego na raz nie dam rady, chociaż działka mała
Petitcoat młoda, sadzona jesienią. Jak na razie jej pokrój nie zachwyca, ale poczekam, może się zbierze

Ponieważ nie zaglądałam na forum kilka dni, wrzucam fotki w kolejności, w jakiej je robiłam

Ogród z pergolą 21:30, 27 cze 2016

Do góry
jankosia napisał(a)

To ci wykopię i pokażę jak zrobić sadzonki ok? Przyjmą się na sto procent, zawsze się przyjmują
Nic nie chcę, moje doniczkowo i tak już mnie przerasta Floksy muszę po prostu wykopać to pomyślałam sobie że nasadzonkuję gdzie indziej. Ale to i tak za dużo jak na jedną osobę To przywiozę Do zobaczenia

super do zobaczenia
Skąpana w słońcu 12:24, 27 cze 2016

Do góry
Ewa, cieszę się, że mogłyśmy się poznac osobiście
Róże masz cudne, ale że już floksy kwitną, szok totalny; mnie kusi ta Heidi Klum.
Ogród z pergolą 20:30, 26 cze 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

dziecko po super koloniach dobre
floksy szydlaste to te okrywowe? jeśli tak to nimi się u Anety ostatnio zachwycałam i chce
Monika a moze ja Tobie bym coś wkońcu tez dała?co bys chciała?

To ci wykopię i pokażę jak zrobić sadzonki ok? Przyjmą się na sto procent, zawsze się przyjmują
Nic nie chcę, moje doniczkowo i tak już mnie przerasta Floksy muszę po prostu wykopać to pomyślałam sobie że nasadzonkuję gdzie indziej. Ale to i tak za dużo jak na jedną osobę To przywiozę Do zobaczenia
Ogród z pergolą 20:22, 26 cze 2016

Do góry
jankosia napisał(a)

No tak, zapomniałam, u ciebie full wypas- najpierw pod prysznic ogrodowy potem ubranko na suszarkę i wracałabym do domu jak nowo narodzona Ostatnio jak przy tych upałach pracowałam to na koniec dnia dałam się ponieść i zrosiłam się nieco szlauchem- taaaakie smugi brudu potem miałam na sobie że wstydziłam się z auta pod własną bramą wysiąść - wyglądałam jak dziecko po super koloniach

Kocimiętkę możesz podzielić po ścięciu jak chcesz- ja preferuję termin wiosenny, ale sama też już część ścięłam i będę dzielić bo potrzeba mi więcej i więcej A floksów szydlastych różowych nie chcesz przypadkiem? Bo oczyszczam jedno miejsce to mogłabym ci przywieźć do Magdy.

dziecko po super koloniach dobre
floksy szydlaste to te okrywowe? jeśli tak to nimi się u Anety ostatnio zachwycałam i chce
Monika a moze ja Tobie bym coś wkońcu tez dała?co bys chciała?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:54, 26 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Floks Adessa Pink Star z przetacznikowcem

oj jaki piekny przetacznikowiec, u mnie posadzone wiosną ale do końca nie wiem czy będą lawendowe czy białe no i floksy
Ogród moja pasja 15:49, 26 cze 2016

Do góry
Kolejne róże zakwitły, jest to czas najbardziej wyczekiwany przeze mnie

Chociaż nie powiem, cieszy mnie również kwitnąca tawułka czy nawet margaretki i floksy

i już prawie dojrzałe owoce ....

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies