Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "bdan"

Pomóżcie wyczarować mi ogród 19:22, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Witam

Zaznaczam sobie Twój wątek, bo widzę, że tez jesteś na etapie wyboru róż. Załozyłam u siebie rózankę, na chwilę obecną mam wszadzoną Eden Rose i Pomponellę. Ale to małe krzaczki, czekam na przyszły rok na jakiś efekt. Zastanawiam się co do nich dosadzać, czy same trawki, czy tez inne byliny, a może coś zimozielonego. Same dylematy.

Bedę podglądac u Ciebie

Miło mi, że zajrzałaś Danko, do róż koniecznie coś zimozielonego, cisy lub bukszpan, albo tuje miniaturki. Takie jest moje zdanie, nie wyobrażam sobie pustej rabaty zimą, chciałabym by była ozdobą przez cały rok, a tak trochę zieleni zawsze będzię. Pozdrawiam, zaglądaj, ale szybkich zmian u mnie nie zobaczych, ja raczej z tych co dlugo myślą
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 16:56, 31 lip 2014

Do góry
Kamajla napisał(a)
w drodze do domu

Cudny kwiatek

Dzięki za odwiedziny w moim ogrodzie. Widzę, że projekt Danusi będzie u Ciebie. Koniecznie musze zaglądać, życze powodzenia w realizacji i chociaż jakieś małej wygranej w radiu Z, bo na pewno by się przydało.

Zaznaczam i pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:40, 31 lip 2014

Do góry
Witam

Łukasz jakbyś miał chwile czasu to bardzo proszę Cię o identyfikację żurawki w moim wątku na stronie 7. Nie chcę wrzucać do ciebie, żeby nie zaśmiecać. Wydawało mi się, że to Obsidan, ale dziewczyny twierdzą, że raczej nie. Kwiatostan był bardziej biały na początku
Kupiłam ją bez nazwy.

Pozdrawiam i dziękuję
Zakątek z fioletową ławeczką 15:55, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)
witam w Twoim wątku; na szybciutko zaznaczam

Witam Danusiu, zapraszam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:53, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Też się inspirowałam Twoim ogrodem i w dyskujach z mężem, który nie nadążał za ogrodami z ogrodowiskoa byłaś Aną, co ma trzy stożki. To już wiedział, który to ogród. Stożki oczywiście się pojawiły, ale daleka droga jeszcze przede mną, żeby choć trochę zbliżyć do Tojego ogrodu

ha Ana od trzech bukszpanów, dobre
Zakątek z fioletową ławeczką 14:30, 31 lip 2014

Do góry
witam w Twoim wątku; na szybciutko zaznaczam
Kosolkowa Pasja 12:32, 31 lip 2014

Do góry
Dzięki
Kosolkowa Pasja 12:28, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Olu mogę sobie Twoja listę u mnie skopiować, żeby się roślinkom przyjrzeć?

No pewnie, czemu nie?
Kosolkowa Pasja 12:26, 31 lip 2014

Do góry
Olu mogę sobie Twoja listę u mnie skopiować, żeby się roślinkom przyjrzeć?
Kondziowy ogrod cz II 12:24, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Pięknie. Dla mnie to ujęcie najfajniejsze
e jeszcze są ladniejsze ale dziekuje zdjecia wyszły jak za mgłą ale co tam takie też muszą być
Moja "przyziemna" :) pasja 11:39, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Świetnie Ci to wyszło. Musze u siebie trawek dołożyć

Trawki fajne są Dokładaj!
Kondziowy ogrod cz II 11:36, 31 lip 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Kilka fotek dzisiejszych w pochmórny dzień

Pięknie. Dla mnie to ujęcie najfajniejsze
Ogród, który ciągle zmieniam 10:41, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Jagódko "przeleciałam" na szybko Twój watek i zaznaczam do spokojnego poczytania. Jezeli dobrze docztałam to ogród duży ( u mnie połowa Twojego) a już się martwię jak z latami damy go radę ogarnąc, bo do najmłodszych juz nie należymy. Ale widoki takiego ogrodu z przestrzenią u Ciebie są super

Danusiu ogród faktycznie do małych nie należy 5200m2 ,a my z M do młodych juz nie nalezymy a ogarniamy go w dwójkę dzieciaki na swoim tak ,ze na pewno go ogarniesz i nie martw sie na zapas będę zagladać ,pozdrówka
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 10:39, 31 lip 2014

Do góry
anna_g napisał(a)

Witaj Danusiu zapraszam jak najczęściej. Byłam u Ciebie - wszystko się pięknie zapowiada

Dziękuję bardzo za odwiedziny
Ogród na glinie 10:35, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Takie to są prace, jak już coś zrobione a trzeba wrócić raz jeszcze. ale to nieuniknione. Ale świetnie sobie poradziłaś w tym żwirku. My tez wczoran ja rabatce rózanej zakładaliśmy linię kroplującą i wszystko zgarniać, odsuwać, bo pod korą kartony. Ale u nas w domu nie było chyba rzeczy, której nie robiliśmy co najmniej dwa razy

Hej, dzięki że zajrzałaś.
Żwirek leżał na parkingu, a miskantów ciągle w sklepach nie spotykałam i musiałam już porządek zrobić. To się potem wiąże z odgrzebywaniem. Ale nie było tak źle i chyba wysypię resztę rabaty, skoro nie mogę narazie spotkać sosenki jakiej szukam jeszcze na tą przytarasową rabatę.
Ogród, który ciągle zmieniam 10:31, 31 lip 2014

Do góry
Jagódko "przeleciałam" na szybko Twój watek i zaznaczam do spokojnego poczytania. Jezeli dobrze docztałam to ogród duży ( u mnie połowa Twojego) a już się martwię jak z latami damy go radę ogarnąc, bo do najmłodszych juz nie należymy. Ale widoki takiego ogrodu z przestrzenią u Ciebie są super
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 10:20, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Witam. Jakoże załozyłam swój wątek zaznaczam sobie ogrody po sąsiedzku, aby być na bieżąco w "naszym rejonie"

Witaj Danusiu zapraszam jak najczęściej. Byłam u Ciebie - wszystko się pięknie zapowiada
Na Łowieckiej 09:57, 31 lip 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Czekam na zdjęcia hortensji. U siebie mam limki i teraz dokupiłam vanilki, które chyba w tym roku nie zakwitną. Musze jeszcze dokupić jakąś i zastanawiam się czy pozostać przy tych dwóch gatunkach, czy wprowadzić inne.

Mam nadzieję, że nastrój dzisiaj lepszy

Na pewno jak tylko bede miała chwilkę pokażę moje vanilki. One dopiero tak jak polar bear zbierają pąki do kwitnienia. Myślę, że zanim zakwitną minie kilka dni. U mojej mamy natomiast takie same krzaki sadziłam i kwitną pełną parą. Gdzie tu sprawiedliwość? chociaż jeżówki mi wynagradzają
Udanego dnia!!!
Ogród na glinie 09:45, 31 lip 2014

Do góry
Takie to są prace, jak już coś zrobione a trzeba wrócić raz jeszcze. ale to nieuniknione. Ale świetnie sobie poradziłaś w tym żwirku. My tez wczoran ja rabatce rózanej zakładaliśmy linię kroplującą i wszystko zgarniać, odsuwać, bo pod korą kartony. Ale u nas w domu nie było chyba rzeczy, której nie robiliśmy co najmniej dwa razy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:40, 31 lip 2014

Do góry
Też się inspirowałam Twoim ogrodem i w dyskujach z mężem, który nie nadążał za ogrodami z ogrodowiskoa byłaś Aną, co ma trzy stożki. To już wiedział, który to ogród. Stożki oczywiście się pojawiły, ale daleka droga jeszcze przede mną, żeby choć trochę zbliżyć do Tojego ogrodu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies