Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 09:52, 31 lip 2014

agata19762 napisał(a)

Ilonka ja mam tak często...stwierdziłam, że to depresja ogrodowa

Leczysz to jakoś???
inag 09:57, 31 lip 2014

bdan napisał(a)

Czekam na zdjęcia hortensji. U siebie mam limki i teraz dokupiłam vanilki, które chyba w tym roku nie zakwitną. Musze jeszcze dokupić jakąś i zastanawiam się czy pozostać przy tych dwóch gatunkach, czy wprowadzić inne.

Mam nadzieję, że nastrój dzisiaj lepszy

Na pewno jak tylko bede miała chwilkę pokażę moje vanilki. One dopiero tak jak polar bear zbierają pąki do kwitnienia. Myślę, że zanim zakwitną minie kilka dni. U mojej mamy natomiast takie same krzaki sadziłam i kwitną pełną parą. Gdzie tu sprawiedliwość? chociaż jeżówki mi wynagradzają
Udanego dnia!!!
agatanowa 13:02, 31 lip 2014

Ilona, ale masz pieknie!Bardzo mi się u Ciebie podoba, tak naturalnie, ale nieprzypadkowo
Chandrze mówimy: nie! To przez ciśnienie
elzbieta_g 17:31, 31 lip 2014

Viola napisał(a)

To uważaj - nie biegaj tak po cudzych ogrodach, tylko swojego pilnuj. Ja tu widzę przynajmniej 30 osób, które chętnie zaanektowały Twój cudny ogródek
Trzymaj się w pionie

to ja 31 w kolejce ja pion też gdzieś zgubiła, może przez ciągle deszczową pogodę bo deszcz wszystko co kwitnie masakruje
fotki hortek ktoś obiecał
inag 17:35, 31 lip 2014

agatanowa napisał(a)
Ilona, ale masz pieknie!Bardzo mi się u Ciebie podoba, tak naturalnie, ale nieprzypadkowo
Chandrze mówimy: nie! To przez ciśnienie

Dzieki
Mój zły nastrój i chandra dziś się jeszcze pogłębiła
Okazało się że jedna z naszych kotek ma bardzo silną padaczkę. Na razie leki nie skutkują i być może będziemy musieli podjąć decyzję o uśpieniu nawet nie chcę o tym myśleć...
agatanowa 19:55, 31 lip 2014

Przykro to słyszeć. Zawsze trzeba brać pod uwagę dobro zwierzęcia, choć czasem to takie trudne
Współczuję
Viola 20:07, 31 lip 2014

Oj, to strasznie przykra wiadomość, ale nie trać nadziei, może organizm kotki sobie poradzi. Taka wiadomość może załamać. Trzymaj się.
agata19762 22:19, 31 lip 2014

inag napisał(a)

Leczysz to jakoś???

taaaaaaaak oczywiście wypadami do szkółek i kolejnymi zakupami ...
no i pobytem na forum się trochę podbuduję ...
agata19762 22:25, 31 lip 2014

czytam i współczuję sytuacji z kotkami...
mam zwierzaka w domu i też jestem przywiązana...
u nas Timi jest jak rodzina

śpi na razie na podłodze...bo ile można czekać na panią ???
inag 22:43, 31 lip 2014

agata19762 napisał(a)
czytam i współczuję sytuacji z kotkami...
mam zwierzaka w domu i też jestem przywiązana...
u nas Timi jest jak rodzina

No właśnie- widzisz, u nas każdy zwierzak jest pełnoprawnym członkiem rodziny. Są tacy co mówią: uśpij od razu, a ja najpierw wykorzystam wszystkie możliwości leczenia zanim podejmę tą decyzję i to wyłącznie wtedy kiedy będzie naprawdę cierpiała..
Na chwilę obecną dostała drugi rodzaj leku i mieliśmy po nim też atak ale już o niebo lżejszy. Weterynarz kazał podać drugą dawkę i zobaczymy. Mam nadzieję, że uda się dobrać odpowiednie tabletki i sytuacja się ustabilizuje.. Niestety, nawet jak opanujemy tę chorobę to leki będzie musiała zażywać do końca życia.
Martwię się też tym, że jutro rano mamy zaplanowany od dawna trzydniowy wyjazd nad morze a jej trzeba podawać leki...

A Timi jest naprawdę cudny