Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Pszczelarnia 21:56, 05 sie 2015

Do góry
Ewo kolejny odcinek u Ciebie???? super!!!!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:39, 05 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Co do ściętej trawy Po zdjęciu darni pod kilkunastoletnim żywopłotem zamarzyły mi się liliowce - jednak kilof było tam ciężko wbić, a co dopiero żeby miało tam coś rosnąć Więc przez calutki sezon lądowała pod nie ścięta trawa z każdego koszenia. Chwasty się nie przebijały, a po zimie z betonu zrobiła się pulchna próchnica, w której aż przyjemnie się sadziło Teraz dosypuję trawę tam, gdzie liliowce nie rosną i problemów z plewieniem też nie mam
Jest to świetne rozwiązanie dla osób, które mają albo czystą ziemię czekającą na rośliny albo duże odległości między nimi
Sebek moja trawa którą zdejmowałam tworząc rabaty wylądowałą tam gdzie teraz rosną Vanilki... teraz już wiem skąd tam taka dobra ziemia
Pszczelarnia 18:32, 05 sie 2015

Do góry
Konrad mówi że się zakochał... jak nie kochać takiego ogrodu????
Lilie i jarzmianka (skopiuje!!!) tyle kwiecia... ależ tam musi być bajeczny zapach... ech...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:19, 05 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
nie wiem dlaczego ale ja miałam wrażenie, że u Ciebie od początku było ładnie... ale człowiek istota omylna i widzę że się jednak myliłam. Cudne porównanie

Ana, co najlepsze świeżo po posadzeniu ja też miałem takie wrażenie Na forum szybko się dowiedziałem, że jednak pięknie nie jest Teraz też widzę same niedoskonałości, ale pewnie nigdy nie dojdę do etapu "jest idealnie, już nic więcej nie zmienię!"
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:44, 05 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

aaaaa dziękuję wszystkim, a zdjęcie takie:

Ależ te pomidorowe kolory są piękne i jeszcze wygrały w konkursie wertykalnym. Upał - majaczę, się cieszę.

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 16:40, 05 sie 2015

Do góry
nie wiem jaką odmianę ale ciemnego rozchodnika widziałam w górach przy hotelu, fajnie wyglądał, nawet ostatnio się zastanawiałam czy takiego nie posadzić przy cisach i rozplenicach Tylko u nas nie było takiego...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:37, 05 sie 2015

Do góry
Edit napisał(a)

Anetko, a co z wodą która będzie w misie? Czy ona nie zrobi się zielona? Masz sposób na to?
zobaczymy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:36, 05 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Ciurka i u Ciebie Uwielbiam słuchać wody siedząc w salonie czy bujając się na huśtawce

Ostatnio warzywnik, teraz sad... Zaskakujesz
nie siej plotek Jaki sad? to z mojej pisardii która rośnie obok vanilek
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 16:24, 05 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Jest super!!! bardzo się cieszę że masz H+R+Ż

Taka pochwała tym bardziej cieszy.
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 14:58, 05 sie 2015

Do góry
Jest super!!! bardzo się cieszę że masz H+R+Ż
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:32, 05 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
tylko w misie. Na początku miałam plan by się wylewała, ale donica ma niezłą pojemność i trzeba byłoby zrobić duży wykop i solidną podstawę. Wybraliśmy wariant ekonomiczny

Anetko, a co z wodą która będzie w misie? Czy ona nie zrobi się zielona? Masz sposób na to?
Kondziowy ogrod cz II 11:48, 05 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Przez przedogrodek, od paru dni dumam gdzie ja moge wsadzić hortensje...
ja tez juz musze uważać co kupuje niestety
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:16, 05 sie 2015

Do góry
bacha2224 napisał(a)
Zawsze zaglądam i podziwiam,tym razem wykukałam kfiotki brązowe o zapachu czekolady,mam je pierwszy raz w donicy,czy możesz mi zdradzić czy one zimują u ciebie w ogrodzie.
niestety w ogrodzie nie zimują, trzeba wykopać i przechowywać jak dalie w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:14, 05 sie 2015

Do góry
nie wiem dlaczego ale ja miałam wrażenie, że u Ciebie od początku było ładnie... ale człowiek istota omylna i widzę że się jednak myliłam. Cudne porównanie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:16, 04 sie 2015

Do góry
Makao_J napisał(a)

Ana wklej zdjęcie tych liści hortensji i rh pod którą spodziewasz się opuchlaków. Ja nie wiem po czym to poznać że one są. Wiem jak wyglądają opuchlaki ale jak rośliny przez nie podjadane nie. Plisss.
a pooglądaj sobie w sieci, jest tego trochę
https://www.bing.com/images/search?q=rh+opuchlaki&FORM=HDRSC2
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:05, 04 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

Pisałam nie raz, jak sie podoba nie trzeba pytać, mozna sadzić, nie mam z tym problemu
Ja mam wrażenie, ze z nimi zawsze jesteśmy na straconej pozycji ot mus się przyzwyczaić. Co prawda nie widziałam ostatnio żadnego gada ale mam wzorki na rh i liściach hortensji, znaczy się są... zrobiłam oprysk przed wczoraj calypso. Ile byśmy z nimi nie walczyli i tak nie damy rady ich wybić gdy sąsiedzi nie będą działać w tym kierunku. Możemy je tylko ograniczyć

Ana wklej zdjęcie tych liści hortensji i rh pod którą spodziewasz się opuchlaków. Ja nie wiem po czym to poznać że one są. Wiem jak wyglądają opuchlaki ale jak rośliny przez nie podjadane nie. Plisss.
Kondziowy ogrod cz II 15:55, 04 sie 2015

Do góry
Przez przedogrodek, od paru dni dumam gdzie ja moge wsadzić hortensje...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:20, 04 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
tak sobie czytam i myślę, ze każdy ma taki ogród jaki mu się podoba. Lekarz z natury ciągnie do sterylności Ale trzeba przyznać, że warzywnik ładny.
Irenko a na rh nie ma czasami przędziorków?

Tak myślę, że musi nam ogród w duszy grać, na nic rady itd
Ładny i akurat tam najlepiej się czuje dr uwielbia to grzebanie

Nie ma ich, oglądałam, tylko ten jeden na te kilkadziesiąt tak ma, więc to coś innego, jeszcze go wykopię, jak miną upały, bo teraz strach, zobaczę co piszczy w korzeniu

wieczorkiem do was zajrzę, teraz muszę uciekać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:11, 04 sie 2015

Do góry
tak sobie czytam i myślę, ze każdy ma taki ogród jaki mu się podoba. Lekarz z natury ciągnie do sterylności Ale trzeba przyznać, że warzywnik ładny.
Irenko a na rh nie ma czasami przędziorków?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies