Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:37, 12 lis 2012

Do góry
Szczęśliwy czas u Ciebie, Sebek - zdany egzamin na kierowcę, bardzo udany artykuł o storczykach i stroniczki w okrągłej liczbie na wątku. Cieszę się razem z Tobą.
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:37, 12 lis 2012

Do góry
Genialnie wyglądają te donice przy kominku! Do drugiej możesz wsadzić choinkę i będzie pięknie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:40, 12 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Koniecznie musisz wrzucić fotki Twoich świątecznych wnętrz - bardzo jestem ciekawa wszystkiego czerwonego, z krasnalami siedzącymi na komodzie włącznie No i fotki iluminacji zewnętrznych także! A pochwalisz się jakie światełka kupiłaś na alle? Myślę nad zmianą dekoracji świątecznych u siebie (tych wewnętrznych) ale czerwień u mnie nie ten teges... Może coś podpowiesz? Już chyba zacznę robić listę tematów na niedzielę
Buziam i życzę miłego tygodnia!

To ja też serdecznie poproszę o zdjęcia świątecznego domku - może masz zdjęcia np. z zeszłego roku? Bo masz świetne wyczucie co do czego dobrać - z chęcią bym popatrzył na Twoje dekoracje - i na pewno nie tylko ja
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 16:31, 12 lis 2012

Do góry
Super ta jesienna sesja
Ogród Dominiki 22:29, 11 lis 2012

Do góry
Domi napisał(a)

No proszę Sebek ma jakieś specjalne względy . Domi ,a może jest szansa na zdjęcia panoramiczne ,żeby móc podziwiać ten piękny ogród w całej krasie ?

Dziś są tylko takie, bo innych nie zrobiłam. Może następnym razem zrobię inne ujęcie.

Domi tylko takie !!!!! Jakie TYLKO tu wszystko jest AŻ !!!! Jest cudnie Ja czytam Twój wątek od początku bo może coś przegapiłam
Ogród Dominiki 22:05, 11 lis 2012

Do góry
Polecę po ekonomicznemu Miałem potrzebę - czyli odczucie braku czegoś, niedosytu połączone z chęcią zmiany tego stanu - moja potrzeba została w pełni zaspokojona Kosztem alternatywnym jest opóźnienie pisania ściągi na biologię - więc lecę
Ogród Dominiki 21:54, 11 lis 2012

Do góry
Ginger napisał(a)
No proszę Sebek ma jakieś specjalne względy . Domi ,a może jest szansa na zdjęcia panoramiczne ,żeby móc podziwiać ten piękny ogród w całej krasie ?

Dziś są tylko takie, bo innych nie zrobiłam. Może następnym razem zrobię inne ujęcie.
Bajkowy ogród Weroniki 21:48, 11 lis 2012

Do góry
Dajanko, Kajtek mocno pogryziony przez nieznanego psa, który uzurpuje sobie prawo do dziury pod siatką u sąsiedniej dużej suki, do której Kajtek właził przez tę dziurę i dobrze się bawił. Czy będzie miał uraz...
Napastnika obszczekuje aż prawie płacze. Ale dziurę omija z daleka.Ale jak długo...
Towarzystwo mu pan częściowo rekompensuje na komputerze z pieskami na You tube.
Koty też ogląda i też mu wzrasta tętno.
Ale w podróży jest kochany, w hotelu zachował się dystyngowanie. I oczywiście nasłuchał się komplementów, że piękny, że grzeczny.

Z czeską elegantką suczką sobie pogadał.

Tutaj u pani na kolankach suszy ząbki.
Dajanko, widziałam, że Sebek dał odpowiedź w sprawie róż. Wiem, że się nie tnie jesienią, i czas jeszcze na kopczyki, ale te przesadzane teraz trzeba zakopczykować. Ja dwie nawet skróciłam bo były za wysokie, czy to dobrze, okaże się wiosną. Teraz zabiorę się za wiązanie traw i juk. I o iglakach trzeba pomyśleć, żeby śnieg ich nie zdefasonował. Pozdrawiam.
Ogród Dominiki 21:43, 11 lis 2012

Do góry
Ogród Dominiki 21:02, 11 lis 2012

Do góry
Ilość kul imponująca

A mogę poprosić o jakieś zdjęcia?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:50, 11 lis 2012

Do góry
Sebek, gratuluję zdanego egzaminu i 500 !
na drodze miej oczy szeroko otwarte i ..patrz na innych, to najważniejsze
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:30, 11 lis 2012

Do góry
Kasiu - noga przy wjeździe pod górę mi się tak trzęsła, że gazu nie mogłem dodać - i mi raz zgasło....Przestałem się trząść jak już wyjechałem z placu....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:56, 11 lis 2012

Do góry
No nie......na prawdę mam to zdjąć z tej huśtawki??? Zostawiłem dostęp powietrza, ale może masz rację??
Ogród u stóp klasztoru 17:54, 11 lis 2012

Do góry
witam dziewczyny . bardzo dziękuje za rady . nie uwierzycie , ale drzewo stoi dalej i trudno nam się zdecydować na jego wycięcie . mam jednak świadomość że taka marna korona , która zostanie po obcięciu dolnych gałęzi będzie tylko straszyć . jutro jednak spróbujemy obciąć najpierw dolne konary i zobaczymy jak to będzie wyglądało . warunek - musiałabym na drabinie na wiosnę obszczykiwać przyrosty żeby ją trochę zagęścić..

IRENKO-
daglezja----- byłaby tam jak najbardziej odpowiednia , bowiem to miejsce jest osią widokową a jest oddalone od tarasu ok 70. m. sosna i tak tam wytworzyła martwą strefę .

MAGNOLIO
grujecznik bardzo mi się podoba , ale on ma taką koronę że schowałby mi się za widoczną z boku brzozą i koniec z atrakcyjnością .klona czerwonego już jednego dużego mam . teraz kupiłam drugiego na miejsce wiąza górskiego , który mi na wiosnę wypadł. trzeci byłby przesadą

WIKTORIO
magnolia zdecydowanie za mała na tę oś widokową , to musi być wielkie drzewo i szybko urosnąć

SEBEK
o mało nie popłakałam się ze złości .a co do poranka w Wadowicach to chyba mnie pomyliłeś - nie byłam tam .
ANIU < BOŻENKO

pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:05, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Dziękuję za gratulacje

Madżenko - z przyjemnością mówię TAK

Mam zdjęcia - ale storczyków Znaczy się miałem mieć więcej, ale akumulatorek padł...Jak się naładuje to porobię więcej i wkleję

I skosiłem dzisiaj trawę Od razu piękniej I pozbierałem liście z rabat, posiałem werbenę patagońską - może coś wiosną wykiełkuje Aha....i owinąłem huśtawkę stretchem....bo cała była w hubie i drewno już próchnieje....Wiosną chyba zedrę farbę i ją porządnie zakonserwuję.....A potem pomaluję może na niebiesko? Bo altanę też planuję pomalować w tym kolorze.....Ciekawe czy mi się odwidzi, ale chyba nie.... Tak czy inaczej planów na przyszły rok muultuuuum

Już wiem..babcia felka jest.........
A jak wiosną chcesz jeszcze mieć co malować to zedrzyj natychmiast tego strecza!!!!!!!!!!!! Drewno zgnije Ci w tempie ekspresowym... wiem co mówię... Możesz zrobić zadaszenie nad... ale nie możesz odciąć przepływy swobodnego powietrza...... przyspieszysz tylko rozkład..
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:02, 11 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek aaaaaaż tak długich chyba nie ma odrostów

Może i nie ma..ale niewykluczone, że bambi będzie i w rabatkach..... ostrzegałam....
A teraz wyjaśnić mi proszę co to

mam geny Grizwolda w kwestii światełek

My lampki wieszamy jak czas pozwoli i jak wypatrzymy, ze w okolicy ktoś się wysforował .. i zapalił..... zwłaszcza M jest napalony na te świecidełka.. i świecą sobie dłuuuuuuugo
Co roku mam obowiązek kupić kolejne lampki..bo drzewka rosną.. i co rok jest z tego powodu wojna, bo mój zdrowy rozsądek mówi ...wystarczy.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:52, 11 lis 2012

Do góry
Sebek piszę gratulejszyn
500 to piękna rocznica
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:48, 11 lis 2012

Do góry
Cześć Sebek
Przyszłam sie przywitać.
Gratuluję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:36, 11 lis 2012

Do góry
Sebek - gratulacje z okazji prawka i gratulacje z okazji 500
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 15:29, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Jestem zaskoczona, że w miskancie masz co wiązać.. to taki mały drapichruścik był...
I zaskoczona po raz drugi... Sebek szuka kurtki NA NARTY... a mówi, że nie będzie jeździł..... Iza będziesz miała kompana do walki z klepkami Zawsze w grupie raźniej....
Obiecałam sobie do wieczora uporządkować firmowe papierzyska.. a ja co robię.... kukam na forum.. oj słabej jestem woli..... a może to tak już mimo woli????

Ta kurtka nie tylko na narty się przyda - jednak mam nadzieję, że uchroni mnie od dostania się śniegu tam gdzie go nikt nie lubi bo gleb zaliczę pewnie niezliczoną ilość - zakładając, że pojadę

Już się nie wymigasz!!! Jażda na nartach z Izą będzie jak ta lala
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies