Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Wieloszka 09:03, 12 lis 2012

Czytam o problemach z komputerem i chorobie dzieci Mam nadzieję, że już wszystko dobrze, maluszki zdrowe i wrócisz do nas szybko Czekam z niecierpliwością na wieści z Twojego ogrodu
noemi 09:45, 12 lis 2012

Ojej Monika, dużo zdrówka życzę i szybkiego rozwiązania zagadki komputerowej ....
kwiatholandii 09:52, 12 lis 2012

Nadrabiam nadrabiam i chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić

Dziękuję za odwiedziny. Do Holandii jedziemy na Boże Naropdzenie, więc będą świateczne zdjęcia. Już się nie mogę doczekać tych pięknych przystrojonych ulic. Wszyscy ubierają domy w blasku białaych lampek. Ja osobiście nie widziałam nigdy w Holandii kolorowych, tylko białe. Pewnie Agata mnie poprawi, bo jest tam przez cały czas i widzi więcej, ale przez 7 lat jak tam jeźdże nigdy innych nie widziałam i bardzo mi siuę to podoba. Klasa i styl.

Marzenka dzisiaj mnie natchnęła szaleństwem bnambusowym i latam z donicami po domu ( tymi z ogrodu haha). Zobaczymy jak będzie. Niestety bambusy mam dwa i każdy w innym rozmiarze, więc nie będzie tak jak bym chcviała. Zobaczymy. Pierwszy przystanek...salon.

kwiatholandii 10:01, 12 lis 2012

Wieloszka napisał(a)
Czytam o problemach z komputerem i chorobie dzieci Mam nadzieję, że już wszystko dobrze, maluszki zdrowe i wrócisz do nas szybko Czekam z niecierpliwością na wieści z Twojego ogrodu

Aga, no właśnie dziwne to jest bardzo. Dziś pierwszy dzień jak Aleks poszedł do przedszkola po 3 tygodniach, więc staram się tą zagadkę rozwiązać, a narazie używam innego.

Na ogród już się tak często nie wybieram. Jedynie po donice, które targam do środka, więc pewnie roślinki donioczkowe teraz będziemy pokazywały lub ozdoby świąteczne w ogrodzie

Biegnę do Ciebie nadrabiać.....
smska 10:05, 12 lis 2012

śliczny masz wypoczynek czy możesz zdradzić co to za firma ??
kwiatholandii 14:41, 12 lis 2012

znowu cos nie działa. Odpisałam i nie widzę..brrr

Dziękuję to sofa zakupiona w "Inne Meble" w Poznaniu
smska 15:37, 12 lis 2012

Moniko masz może jakieś fajne stronki z lampami (najlepiej do salonu)???Albo jakieś strony z fajnymi wnętrzami bo Twoje na blogu już obejrzełam CUDEŃKA
kwiatholandii 16:22, 12 lis 2012

Kasiu, a w jakim stylu by Cię interesowały?
Sebek 17:37, 12 lis 2012

Genialnie wyglądają te donice przy kominku! Do drugiej możesz wsadzić choinkę i będzie pięknie
smska 21:29, 12 lis 2012

coś nowoczesnego ale zarazem bardzo prostego, nad stół oraz na środek salonu (wisząca)...bardzo mi się podobają wnętrza Anny Koszela, które u Ciebie znalazłam.
Marzyła mi się długa lampa na środku pokoju ale okazało się że sufit jest już na 2,70 a nie jak myślam na 3m