Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 19:10, 11 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Pozdrawiam. Ogród widziałam (mam prenumeratę Magnolii), na bieżąco zaglądam, podziwiając ogród i precyzję wypowiedzi. Nożyce do obrzeży są świetne, też potwierdzam. Robią furorę u mnie w rodzinie - ale ja tnę. Nie lubię dzielić się swoim sprzętem ogrodniczym, domownicy mają swoje narzędzia i są jeszcze gościnne narzędzia podstawowe.

kusicielki! chyba zakupię stosowny sprzęt, Dżaga chyba nie skubnie!

Będzie Pani zadowolona!
Domi 19:12, 11 lis 2012

Ginger napisał(a)

Domi ilość kul powalająca ! Oczywiście w pytaniu o trawy chodziło o to czy na jesień je związujesz chyba tęsknota za wiosną spowodowała , że zapytałam czy na wiosnę je związujesz

No sama się zdziwiłam ilością tych kulek, bo wciąż mi się wydaje, że muszę sporo jeszcze podosadzać. Serce mówi: kup, a rozum: a kto to będzie ciął???
Domi 19:14, 11 lis 2012

hania napisał(a)
Wspaniały ogród,już tak kiedyś pisałam, ale się powtórzę.....pozdrawiam

Dziękuję Haniu za odwiedzinki. Byłam u Ciebie i popodziwiałam jesienne widoczki z donicami. Zaraz coś skrobnę.
weronika77 20:22, 11 lis 2012

Znów jestem w pięknym ogrodzie pełnym pięknych tulipanów. Zdjęcia super robisz. Pozdrawiam Dominiko.
Ginger 20:52, 11 lis 2012

Domi napisał(a)

Domi ilość kul powalająca ! Oczywiście w pytaniu o trawy chodziło o to czy na jesień je związujesz chyba tęsknota za wiosną spowodowała , że zapytałam czy na wiosnę je związujesz

No sama się zdziwiłam ilością tych kulek, bo wciąż mi się wydaje, że muszę sporo jeszcze podosadzać. Serce mówi: kup, a rozum: a kto to będzie ciął???

Ja na chwile obecną mam 7 "kulek" tak je nazywam żeby im przykro nie było bo tak naprawdę to są 2 jaja , 2 ziemniaki i 3 tapirki , ale tego nigdy nie mówię głośno. Jak im się spodoba u mnie to na wiosnę trochę je podpicuję , żeby były kuleczkami.
Domi 21:01, 11 lis 2012

Ginger napisał(a)

Ja na chwile obecną mam 7 "kulek" tak je nazywam żeby im przykro nie było bo tak naprawdę to są 2 jaja , 2 ziemniaki i 3 tapirki , ale tego nigdy nie mówię głośno. Jak im się spodoba u mnie to na wiosnę trochę je podpicuję , żeby były kuleczkami.

Domi 21:01, 11 lis 2012

weronika77 napisał(a)
Znów jestem w pięknym ogrodzie pełnym pięknych tulipanów. Zdjęcia super robisz. Pozdrawiam Dominiko.

Cieszę się z ponownych odwiedzin i również pozdrawiam
Sebek 21:02, 11 lis 2012

Ilość kul imponująca

A mogę poprosić o jakieś zdjęcia?
Domi 21:36, 11 lis 2012

Kondzio 21:37, 11 lis 2012

stęskniłem się za twoimi zdjęciami