Ogrodowa przygoda Łukasza :)
08:31, 15 cze 2016
Ewo z tego co zauważyłem z przetacznik owcem ciężko bo ja kupiłem przypadkiem bo zauważyłem w szkółce kilka kwitnących roślin, zapytałem co to i zabrałem bez namysłu 
Nawet kolorystycznie się wpasowałem, więc mało widoczny jestem.
Róże leję niestety chemią Topis lub Amistar tylko wtedy jak coś się pojawi.
Z jaśminowcem widzę, że jedyny nie jestem
Jazzy miło cię widzieć
Przetaczikowca z czystym sumieniem mogę polecić jest u mnie w sumie równy rok, ale do tej pory zachowuje się bardzo dobrze.
Iwonko szczerze to troszkę się boję jak wybuchną jeżówki floksy i pysznogłówki tym bardziej, że dosadziłem jesienią co nieco i np nie wiem czy jeżówka Glowing Dream spasuje się kolorystycznie, ale sądziłem kwitnącą i wyglądało dobrze... okażę się bo spory placek będzie
Olu też mi się podobają
Jolu ja to z chęcią poznał więcej mało znanych bylin, które zapewne dobrze rosną, ale trudniej je dostać, przetacznikowiec na pewno do takich należy
Kasiu nie wiem co to dokładnie za odmiana bo jak kupowałem pamiętam dokładnie było 7 sztuk w szkółce, a ja zabrałem 3. Jednak nie ma go w ofercie, więc możliwe, że pozostałe stoją i na kogoś czekają.
Kupowałem w bylinowym r, chyba będę w przyszłym tygodniu to zobaczę czy został

Nawet kolorystycznie się wpasowałem, więc mało widoczny jestem.
Róże leję niestety chemią Topis lub Amistar tylko wtedy jak coś się pojawi.
Z jaśminowcem widzę, że jedyny nie jestem

Jazzy miło cię widzieć

Iwonko szczerze to troszkę się boję jak wybuchną jeżówki floksy i pysznogłówki tym bardziej, że dosadziłem jesienią co nieco i np nie wiem czy jeżówka Glowing Dream spasuje się kolorystycznie, ale sądziłem kwitnącą i wyglądało dobrze... okażę się bo spory placek będzie

Olu też mi się podobają

Jolu ja to z chęcią poznał więcej mało znanych bylin, które zapewne dobrze rosną, ale trudniej je dostać, przetacznikowiec na pewno do takich należy

Kasiu nie wiem co to dokładnie za odmiana bo jak kupowałem pamiętam dokładnie było 7 sztuk w szkółce, a ja zabrałem 3. Jednak nie ma go w ofercie, więc możliwe, że pozostałe stoją i na kogoś czekają.
Kupowałem w bylinowym r, chyba będę w przyszłym tygodniu to zobaczę czy został