Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród do odświeżenia 20:49, 12 mar 2013

Do góry
A dla mnie?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:47, 12 mar 2013

Do góry
Irenko no to robimy napad na plantację cisowa Wielkie dzięki kochana Ja potrzebuję 3 szt!!!
Zobaczę kiedy mój żywopłot zacznie wypuszczać młode przyrosty. Wtedy pojedziem na kontrolę stanu tych cisów!!
Buziaki wielkie, nawet nie wiesz jak się ciesze !!
Mój mały raj na ziemi :) 20:35, 12 mar 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)
co tam śnieg !
nic to.... brak prądu przez cały dzień, to dopiero masakra !!!
nie mogłam otworzyć bramy (i wyjechać) , nie mogłam pracować (i buć na O. ), nie mogłam prać, prasować , odkurzać - NIC ! nie mogłam nawet telefonu naładować..... jejciu ale my jesteśmy uzależnieni od prądu........... ;//

Aniu łączę się w bólu... Drugi dzień pompa ciepła nie dziala... Gdyby mi prąd wyłączyli nawet kominek by nie działał...
W Gąszczu u Tess 20:33, 12 mar 2013

Do góry
Tess przeczytałam co to ziemiórka.. W doniczkach chyba ją masz?
W Gąszczu u Tess 20:32, 12 mar 2013

Do góry
Evchen napisał(a)
Czyli sypać na jesienią zasiany trawnik czy nie?...

Wiosną nie. Niestety nie będzie zbyt piękny ale musi się ukorzenić i zagęścić ja swój sadzony jesienią (jeden kwadrat) nawoziłam dopiero wczesnym latem a stary wiosną co trzy tygodnie ...
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:27, 12 mar 2013

Do góry
Nacieszyłam oczy hortensjami. Oby do lata
Mieszczuch na wsi, czyli jak rodzi się i spełnia marzenie... 20:14, 12 mar 2013

Do góry
Edi00 napisał(a)
Znowu sobie namieszałam w głowie...całe weekend oglądałam Ogród Różany Ani i się zakochałam... w różach oczywiście Mam już listę, tylko trochę za długą jak tegoroczne możliwości i muszę coś wybrać...

A U MNIE ZNOWU WSZYSTKO SKUTE LODEM

Mialam to samo zamówiłam dzisiaj 3 austinki ale w donicy, dostanę dopiero pod koniec kwietnia. Ja już się tych róź doczekać nie mogę. Z blogiem Ani jestem już na Ty

O jakich różach myslisz?

Ps. Pomyśl o tych pięknych kwitnących latem w słońcu różach uśmiechnij się

Ja miałam wczoraj doła pogodowego ale jak poczytałam forum to uśmiech na całego!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:10, 12 mar 2013

Do góry
Kochani ja Was kofam
W taki szarobury zimowy dzien piękne kwiatuch osłodziły mi dzień
Wybaczcie, że nie podziekuje na wątku każdemu z osobna. Biegnę do Was poczytać
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:34, 12 mar 2013

Do góry
Madżenka gdzie ta wiosna!!!!!
Pozdrawiam i papatki na 500 zostawiam.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:29, 12 mar 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
rany ... Madżenka a co ty możesz o dole wiedzieć ))

absolutnie uzurpuje sobie wszelkie prawa do doła na wyłączność ... i to wielopłaszczyznowo ...

przede wszystkim mamy poniedziałek ... i nawet gdyby nie było nic dalej - a jest!!! - to już by wystarczyło ...

poza tym moja druga połowa w pracy ma półpaśca ... i gdybym sama została to byłby pikuś ale nie ... musi być pan pikuś w szczegóły się nie będę wdawać bo kropkami wyszłam poza normy błędów a gdyby doszedł jeszcze brak opanowania to admin (pozdrawiam ) wyciepałby mnie jak nic ... żebym chociaż i ja dostała tego półpaśca ale nie dostanę ...

za to moja druga połowa w domu irytuje mnie ... i nie pytać dlaczego bo irytuje i już ... samym byciem ... dziś wystarczy ...

moja filigranowa córka poszła na zumbę podczas gdy jej tłusta mamuśka zażerając orzeszki w miodzie (po dłuższej chwili zastanowienia uznałam,że tylko orzeszki są zbyt mierne w porcji kalorii jak to zawsze powtarzam jak kraść to miliony jak kochać to księcia ) ... wypłakuje irytację na forum ...

moja siostra będzie malowała na kolor mięty ... ja też kcem malować ... i na mięty niech będzie ... kolor ...

piesa zeżarła mi oksfordki ... (63 błędy !!!)

piesa zrzuca tony kłaków ... i wiecie co ja robię przez 2 godziny po powrocie z pracy ... wiecie bo kto by się nie domyslił ... okurzam !!! ... dzień w dzień ... nie jem ... nie pije kawy ... nie czytam ... tylko odkurzam ... jestem bliska odkurzenia samej piesy i można mnie potem wsadzić do pudła ... tam przynajmniej nie będzie wszystkiego co powyżej ...

mam jeszcze kilkanaście akapitów ale trudno żreć orzeszki i pisać ... dlatego poczekam aż rywalicja nastąpi ... tymczasem do doła uzurpuje sobie pierwsze miejsce na pudle ...

Iza uzurpatorka z Ciebie straszna!!! ale ,
gdzie gnębienie i ciągły terror w pracy hmmmmm??ja tak mam i nikomu nie życzę,
samo irytowanie przez 2 połówke to mało jest jakieś zajęcie mu zlecić i zniknie z pola widzenia, np.hamaczek na lato dla szanownej Konstancji,
No kudłate włosie piesy dzień w dzień .. tu sie zgadzam - ogoliłabym...
A orzeszki - no cóż ja też matka z nadwagą, uczęszczam na zumbe, a potem co.... no co... wieczorem przed TV i Domo i orzeszki wcinam ....

Pozdrawiam,

Aha zakupy ogrodnicze działaja odstresowująco polecam gorąco!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:40, 12 mar 2013

Do góry
Madżenka gratuluję 500 (1500)

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:35, 12 mar 2013

Do góry
Kofana, gnasz jak rozpędzony pociąg W dodatku najmilszy, najweselszy pociąg na Ogrodowisku

Gra wesoły pociąg swą piosenkę, że aż lecą skry
miasta, rzeki szybko suną przed oknami
kiedy wspólnie wyruszamy na spotkanie pięknych dni
To Madżenka, nasz przyjaciel jedzie z nami!
Bo Madżenka już po chwili z każdym za pan brat
czas podróży nam umili, gdy jedziemy w świat...

Nie mam kfiatka nowego, wklejam starego
Ogród w lesie 08:37, 12 mar 2013

Do góry
Pelaśki rozpikowane do małych doniczek. Być może jeszcze za małe były, ale nie mogłam już patrzeć jak się gibią w tym multiplacie. Mają tera jednoosobowe lofty z wodą i klimą. Dobrze im. Zrobię zdjęcie.

Madżenka, uszy nie bolały. Wręcz przeciwnie! Dzieki za spotkanie. Akumulatory naładowane. Żałuję tylko, że nie dałam rady zataszczyć do pociągu wszystkich tych donic, które sobie wybrałam.

Napiszę Ci Tess, jak i czym je zwalczać. Może pomoże.
Na hostowisko bliżej mnie pojadę sobie osobiście i nacieszę oczyska. Zrobię Ci zdjęcia, chcesz?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:15, 12 mar 2013

Do góry
Zatem powitałyśmy dobrze wtorek Buziam na dobranoc
W Gąszczu u Tess 00:12, 12 mar 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Ev, no to jest pierwszy nawóz, jaki się daje na trawnik wiosną.
Chyba po to, aby ułatwić mu szybki start.
Tak wyczytałam latając po różnych wątkach.
Sebka może spytaj, on specjalista

Dobrze piszesz
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:10, 12 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Widzisz Iza same plusy ujemne

Madżenka z moją matematyką jest wystarczająco źle ... żeby mi jeszcze takie rebusy na noc zadawać ... teraz to nie usnę ... ))
Ogród niby nowoczesny ale... 00:07, 12 mar 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
co?? co znów kombinujesz????

Uciekła ze strachu?
Zielony galimatias 00:06, 12 mar 2013

Do góry
Evchen napisał(a)
Bardzo miły ten wirus przyjemny dla oka i dla nosa najpierw wirus serbski, później wirus Buka i Szpana zwanego potocznie Bukszpanem
Jestem gotowa na następne Nie szczepię się

A o wirusie hortensjowym i zurawkowym zapomniałaś?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:04, 12 mar 2013

Do góry
asc napisał(a)
Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów poddaję się... 8 stron od ostatniego zajrzenia dzisiaj.... wybacz..... cała noc nie spałam.... rano godzinkę... wymiękam ....

Kochana idż odespać, przytul Miśka
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:04, 12 mar 2013

Do góry
Tess napisał(a)
A tak generalnie to sobie uświadomiłam, że ten tatarak to już w nowo nabytej rynience posadzony był.
Ależ Ty Struś Pędziwiatr jesteś, Marzenka.

Nom był... Jeden dzień oczy cieszyl miał być obfocony
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies