Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Tess 23:56, 11 mar 2013

A ja wpadam, żeby się pośmiać, choć podnoszenie ciśnienia takoż niewskazane
Dobrze, że znowu jesteś z nami, Izo-Konstancjo
Evchen 23:57, 11 mar 2013

Ja też chcę muffinkę!... foch
Konstancja30 00:01, 12 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
I jak tu mieć z Wami doła z powodu tataraku nie mam oksfordek więc straty nie zaliczyłam. Piesia się leni ale ma krótką sierść którą brzeszczotem ( !!!!) wyczesuję.

no teraz to ja też NIE MAM ... ...

Marzena2007 napisał(a)
Żon szczęśliwie caly, nie polowa, bo kto by obiad ugotował? Ja siem zapytowuję, która połowa Żona wazniejsza?

oczywiście, że najzacniejsza i bezwzględnie potrzebna ta część Żona, która z kulinariami zaprzyjaźniona ... to się rozumie samo przez się i nie któraś z nas interesowna była ... ja to nawet powiem, że jestem absolutnie bezinteresowna w temacie kuchni ...

Marzena2007 napisał(a)
Jedyny problem, to że pompa ciepła znów odmówiła posluszeństwa, znaczy się straciła "communication or system fault " cokolwiek to oznacza i po powrocie z pracy w domu było 16 stopni... Zatem tatarak przeniesiony do domu nie odczuł wstrząsu termicznego...

też bym dla tataraku była skłonna w 16 stopniach pod kocykiem koczować ...

Madzenka 00:02, 12 mar 2013

Widzisz Iza same plusy ujemne
Madzenka 00:03, 12 mar 2013

Analogicznie jak Sebek"przenalizowałam" sobie Twój stan w dniu dzisijeszym i dochodzę do wniosku, że oksfordki to większa strata niż domniemane przemarźnięcie tataraku
Konstancja30 00:03, 12 mar 2013

Evchen napisał(a)
Ja też chcę muffinkę!... foch

Ewuś ... wiesz, że działasz ... żebym nie zapeszyła "ewuś" mi działa w pracy bez zarzutu ))) ... zasłuzyłaś na muffinkę ... z czekoladą i toffi ...

mam nadzieję, że się choć troszkę wybroniłam bo przecież wiem już jak groźny i znamienny w skutkach mógłby się okazać foch ogrodowiskowy ...
Evchen 00:06, 12 mar 2013

No jak z Toffi to może być,.. a orzeszki też tam som?.. bo jak Ty to mówisz 'jak kochać to księcia" co sobie będę żałować a raczej, co Ty mi będziesz żałować...?
Ogrodowisko jest najlepsze na casus oxfordzki i tatarakowy. Odwilż ze sobą niesie - na wszelkie niepogody ducha
Bogdzia 00:06, 12 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)

Bożenko to ja zawsze będę miała dla Ciebie muffinkę z aronią i ciśnienie nie podskoczy ciesze się, że Cię jednak zaryzykowałaś ... buźka

Zaryzykowałam bo mam akurat upieczone mufinki z borówką amerykaska , trochę sie różni ale niewiele. Jeszcze czasem tez zaryzykuję.
Konstancja30 00:08, 12 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Analogicznie jak Sebek"przenalizowałam" sobie Twój stan w dniu dzisijeszym i dochodzę do wniosku, że oksfordki to większa strata niż domniemane przemarźnięcie tataraku

oksfordki ... pan bez "pci" ... Ivette razy dwa ... armagedon na pokładzie ... poniedziałek ...

stanowczo tatarak nie ma szans ... choć próbował

a i wtorek już ... przecież wtorek zacznie się od zaspania ... potfffory kochane ... przecież tu trzeba godzinę policyjną ogłosić )))
Konstancja30 00:10, 12 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Widzisz Iza same plusy ujemne

Madżenka z moją matematyką jest wystarczająco źle ... żeby mi jeszcze takie rebusy na noc zadawać ... teraz to nie usnę ... ))