Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

KasiaWB 19:09, 12 mar 2013

Irenko, dzięki za rozeznanie rynku, chociaż ja tam nie dojadę po zakupy ogrodnicze ) ale zawsze warto wiedzieć i mieć porównanie. Uważam, że ceny bukszpanów i cisów bardzo dobre, ale zgadzam się z przedmówcami, że trzeba uważać aby nie kupić rośliny przemarzniętej,która latem padnie. Kilka osób na forum już ma takie doświadczenia nawet z ubiegłego roku. Jeśli się zdecydujesz, to ustal może (o ile będzie taka możliwość) ze sprzedawcą, a najlepiej na piśmie że jak padną, to wymieni na nowe lub zwróci pieniądze.
Pozdrawiam
stychaz 19:14, 12 mar 2013

Witaj Irenko, przejrzałam sobie Twoją fotorelację, za którą Ci serdecznie dziękuję, bo ja choruję na cisy. W tamtym roku szukałam, szukałam ale nic nie znalazłam Widzę, że warto pojechać i jak jeszcze mi to przywiozą, to cud malina

Buźka
JulkAd 20:05, 12 mar 2013

Irenko super cisy i bukszpany, fajnie, że tak pod nosem masz taką szkółkę
bociek 20:45, 12 mar 2013

Dzieki Irenko, nie znam sie mocno, ale wydaje mi sie, ze maja mnostwo roslin przemarznietych. Nie spieszylabym sie z zakupem. Bo co z tego, ze cena przystepna, jesli krzew nie do uratowania.
Tak kupilam w zeszlym roku bukszpany w OBI, wygladaly ladnie, potem gorzej i gorzej i gorzej, az niestety wiekszosc wyrzucilam. Na cisach sie nie znam, Danusia wie najlepiej
Madzenka 20:47, 12 mar 2013

Irenko no to robimy napad na plantację cisowa Wielkie dzięki kochana Ja potrzebuję 3 szt!!!
Zobaczę kiedy mój żywopłot zacznie wypuszczać młode przyrosty. Wtedy pojedziem na kontrolę stanu tych cisów!!
Buziaki wielkie, nawet nie wiesz jak się ciesze !!
Lukas 20:50, 12 mar 2013

asc napisał(a)
Tak, bukszpany, cisy i fajne dziewczyny ,a wszytko gdzie???????

Za daleko ...buu

to jest skandal!
Wszystko co najlepsze oczywiście tak daleko ode mnie... chyba się przeprowadzę do Wrocławia
PS wydaje mi się, że ceny są bardzo atrakcyjne jak na takie okazy bo u mnie jak już coś się znajdzie to cena powala, ale cóż konkurencji nie ma i dlatego tak jest
ewa004 23:10, 12 mar 2013

Teraz to straszycie tymi przymarzniętymi bukszpanami jak się okaże że z tymi moimi coś nie halo to się chyba pochlastam
Teraz opatuliłam je szmatami w budynku gospodarczym i mam nadzieję że nic im nie będzie choć u mnie już -10 było o godz 19
Pola 23:34, 12 mar 2013

Irenko, super wieści szkółkowe, oj nie wiem czy się do Was nie przejadę, poczekam na wasze rozeznanie po stopnieniu śniegu, najbardziej mnie nęcą te stożki 10 letnie. Czy było ich więcej, czy to tylko pojedyńcze sztuki ?
Buziaczki zostawiam i jutro wieczorkiem znowu zajrzę...
Gardenarium 00:24, 13 mar 2013

irena_milek napisał(a)

tu są odmiany złote i zielone, cisy

Mnie się te cisy nie podobają, a w ogóle to za wcześnie na kupowanie. Mogą wcale nie ruszyć

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 00:25, 13 mar 2013

irena_milek napisał(a)
szkoda, ale chyba odbiją?

Nie kupuj tego W ogóle teraz nie kupuj

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies