U mnie ustawiona jest tak jak mogłam ustawić czyli północ ---- południe, tak miałam miejsce, ogórki rosną od wschodu, a pomidory od zachodu, dzięki temu ogórki są bardziej w cieniu.
Ręczny, ale na kółkach polecam - jest mniej ciężki w użyciu. A takim z nożami trzeba wyrobić sobie technikę i "od siebie" jedziesz na nożach, nie podnosisz go do góry.
Do siebie" ciągniesz po trawie, ale pod odpowiednim kątem. Ja już sobie kiedyś wyćwiczyłam, ale teraz mam spalinowy więc po sprawie
Zastanawiam się czy w ten sposób zrobiona rabata będzie pasować do wjazdu i do ulicy, czy rośliny nie będą się wzajemnie zasłaniać? Ta rabata jest w centrum ogrodu.
A niech mnie, już ci tak pięknie ogród kwitnie? Tylko pozazdrościć A ja głupia myślałam, że ty tak dla informacji wstawiłaś
Ja to znowuż internetowa maniaczka jestem Gazety bardzo rzadko czytam.
Dziękuję, jestem z tego dumna, choć czasem ta odpowiedzialność mnie przygniata Staram się teraz trochę więcej robić pod kątem przyszłości, muszę wybiegać w przyszłość, żeby zadania mi się nie skończyły nagle, bo ja człowiek czynu jestem
A te czyny związane z ogrodami są zawsze.
Aneczko, toż to moje najświeższe zdjęcia cztery dni temu robione Wiem co w trawie piszczy i zagraniczne gazety aktualne też mam Ja lubię gazetki oglądać, jak małe dziecko po sto razy te same
Danusiu zawsze u nas ok 2 tygodnie wczesniej się robi ciepło co pojadę do Waszawy wiosną to czuje się jakbym była na Syberii na pocieche na wschodzie jeszcze zimniej Gdy kiedys polecialam do Sankt Petrsburga w połowie kwietnia w płaszczyku i połbucikach to było ekstremum... -10 w ciągu dnia... Zatem zawsze mamy lepiej
Jest szmata czyli mata, widzę ją a to pierwszy krok do zabicia różanecznika
Więc nie dziw się że coś się dzieje. Może się wdać opieńkowa zgnilizna korzeni i po krzewie. Różanecznik potrzebuje oddychać a nie ma możliwości.
Wywalaj szmatę, sprawdź czy nie za głęboko posadzony.