Ale fotki wciąż takie same bo nic więcej do pokazania nie ma
Mimo to cieszy i ten mały kawałek A oryginalność chyba wynika z braku zdecydowania Ale cieszę się, że jest coś co się podoba Dzięki
Część Ragsmom jak masz na imię?
Dziękuję za pochwalę bardzo mi miło zwłaszcza że ja mam jeszcze młody i nieopierzony ogród. Plany i wizje mam ambitne a życie jak widzisz moje przygody z grujecznikami pisze swoje scenariusze ale ogród to moja pasja, odskocznia po stresujacej pracy .
Na wiosnę na tej rabacie będę zdejmować nawodnienie tak żeby tylko przy rozplenicach było i muszę rozsunac rośliny w tej mniejszej części. Bo rabaty jest w kształcie L
Pozdrawiam
Andzelika co tu się wyprawia! energii masz jeszcze tyle co ja na wiosnę zakupy super, będę zaglądać kiedy pokażesz efekt z nasadzeniami.
u nas ML też po 20zł stacjonarnie.
Edyta klony mam, ale takie pipki małe w doniczkach jeszcze. miałam dzisiaj spore plany a leje jak z cebra :/ wyszłam na obchód to zmokłam i ucho mnie zaczęło boleć...chciałabym środkowe w tym roku jeszcze przekopać żeby te klony posadzić to może rusza z kopyta.
Asia dziękuję Ci za pomoc i cierpliwość, już mało kto pomaga na tym forum. kochana jesteś od środy mam wolne i jak tylko pogoda pozwoli to mierzę i ustalimy już tak konkretnie co gdzie przesadzam ok?
i moze na ten rok jak tak naszą Asię może przekopać już sobie te rabaty z qpą i maczką to się przez zime przemacerują?
bo ja jestem bardzo ciekawa takich wyciętych juz rabat zgodnie z projektem
edytowałam bo jakoś tak nieopacznie wyszedł mi nakaz zamiast propozycji
Aniu, u mnie taki jest. Ale widziałam, że trawy, które u mnie mają 150 cm wysokości, w innym ogrodzie rosną do 2 metrów.
Miskant Memory, czytałam, że nie jest wysoki, u mnie za to w pierwszym roku przerósł mnie o głowę.
W każdym ogrodzie roślinki inaczej rosną