Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Buk pospolity - Fagus sylvatica 23:08, 27 sie 2012

Do góry
No ale ten zaszczepiony właśnie urośnie taki

Najwyżej będziesz go cięła po bokach
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:58, 27 sie 2012

Do góry
Jasne, że tak - fliczny
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:57, 27 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Aniu - nie rezygnuj z forum - proooooszę - bez Ciebie nigdy nie będzie tak samo

Bardzo nie znoszę u nas sprzeczek, bo wtedy jak Anię też mnie to boli - nawet bardzo. Nie chcę się wtrącać, bo właściwie każda ze stron ma rację - tylko trzeba znaleźć złoty środek

Ja też właściwie w kółko u siebie nawijam o czymś innym niż o ogrodzie, ale chyba to jest ten fenomen ogrodowiska, że można tu pogadać o wszystkim i o niczym
Czy moje wpisy na forum się wszystkim podobają - oczywiście, że nie. Ale czy przez to przestanę się udzielać - nigdy w życiu!

Sebek ... jesteś najdzielniejszym z mężczyzn ... i bardzo dyplomatycznym ... goździka widziałeś ? ... hmmm ?
Ogród u stóp klasztoru 22:53, 27 sie 2012

Do góry
alinak napisał(a)
a aaaa to wiesz już jak działa nowy sprzęt Sebka . wszystko photo shop

Fotoszop? chyba, że o taki Ci chodzi
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:47, 27 sie 2012

Do góry
Aniu - nie rezygnuj z forum - proooooszę - bez Ciebie nigdy nie będzie tak samo

Bardzo nie znoszę u nas sprzeczek, bo wtedy jak Anię też mnie to boli - nawet bardzo. Nie chcę się wtrącać, bo właściwie każda ze stron ma rację - tylko trzeba znaleźć złoty środek

Ja też właściwie w kółko u siebie nawijam o czymś innym niż o ogrodzie, ale chyba to jest ten fenomen ogrodowiska, że można tu pogadać o wszystkim i o niczym
Czy moje wpisy na forum się wszystkim podobają - oczywiście, że nie. Ale czy przez to przestanę się udzielać - nigdy w życiu!
Buk pospolity - Fagus sylvatica 22:45, 27 sie 2012

Do góry
Sebek a czy to szczepienie trochę go nie "skurczy" ?

Już go posadziłam. Mam jednak cichą nadzieję, że nie będzie ogromny. To sam środek ogrodu.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:33, 27 sie 2012

Do góry
Ojej to niedobrze Trzymamy kciuki aby wszystko się naprawiło!!!
Początki w Kruklandii 22:09, 27 sie 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Goooosia

Dobrze wypaczyłaś bordowe żurawy dam za buszpany a z przodu może jakie pomarańczowe??? Bo żółtych się boję dać na taką patelnię....

A może posadź tu tojeść rozesłaną - będziesz ją tylko obficie podlewać i niedługo będzie żółty dywan
Ogród na Cedrowej 21:59, 27 sie 2012

Do góry
Sebek cieszę się, że Tobie też się podoba 2, tak więc na razie nic nie zmieniam, no oczywiście muszę przesadzić maliny i pociągnąć coś przy płocie
Początki w Kruklandii 21:14, 27 sie 2012

Do góry
Szukaj szukaj - chętnie pooglądam
Ogród na Cedrowej 21:07, 27 sie 2012

Do góry
Mi też się bardziej 2 wersja podoba
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 21:02, 27 sie 2012

Do góry
betysia napisał(a)

Betysiu do storczyków nie trzeba mieć ręki. Dostajesz go albo kupujesz . Stawiasz na na parapecie wschodnim lub zachodnim a jeżeli na południowym to 1 m od okna. W plastikowej doniczce w której on jest robisz otwory rozgrzanym gwoździem ( tak z 10 otworów do wys. 3/4 doniczki ) i wstawiasz do ładnej osłonki która ma w dnie takie wybrzuszenie i koniecznie musi być prawie przeźroczysta aby przepuszczała światło. Jak korzenie się zrobią jasno-żółte a doniczka jest lekka (to wypada co 2-3 tygodnie ) zanurzasz na pół godziny w wodzie w misce np. Po pół godziny wyciągasz i jak ocieknie , wstawiasz do osłonki. Co drugi raz przy takim zanurzeniu dodajesz troszeczkę nawozu do kąpieli . I to cała tajemnica jest. Powodzenia.

Oj Zbysiu gdy tak piszesz to tak prosto brzmi... a one chyba uczulone na mnie sa!!!!!
mialam ich z ....5 chyba ( wszystkie dostalam od malzonka- tym wiekszy smutek i wstyd) i niby kapieli zazywaly co 10 dni, i niby wszystko ok....a zawsze gubily kwiaty, nowych pedow nie puszczaly i odchodzily...
co widze w sklepie to wzdycham...bo je uwielbiam...ale odchodze, bo nie wierze,ze potrafie sie nimi zajac.... ale dzieki Tobie chyba znowu sie odwaze i zaryzykuje....ostatni raz!!!!!!
Dziekuje Zbysiu za troske i ....kopalnie wiedzy, wsparcie i otuche!!!!!!!

Jeśli mogę Ci jeszcze pomóc to zajrzyj sobie tutaj na dół strony, tutaj opisałem bardzo "rygorystyczne" zajmowanie się nimi, ale tak na prawdę nie trzeba przy nich takich cudów I dzięki za przypomnienie o nich, bo już ponad 2 tygodnie ich nie podlewałem
Ogród Leny. 20:57, 27 sie 2012

Do góry
Syla napisał(a)
halo , halo .... dziękuję za miły dzionek i mam nadzieję , że dziewczynki pomogły posprzątać piaskownicę w domu .... ??? Młody mi burczał przez drogę , że to wszystko za krótko .... Normalnie młodzieży nie dogodzi ..... 100m od Twojego domu wracając od Ciebie spadło mi przed maską ogromniaste drzewo .... normalnie znieruchomiałam .... a Kuba hura ... wracamy do pani Leny Trasę powrotu zmieniłam i nawet szybciej byłam w domu buziole , pozdrowienia i przeprosiny za bałagan przesyłam

A takie oczy miałem jak przeczytałem o tym drzewie . Dobrze, że nic Ci nie jest

Aaaaa..........masz jakieś zdjęcia?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:45, 27 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

no ze 40 sztuk będzie

A to chcę jednak trzy Przeżyjesz jakoś ich brak

No problemo!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:43, 27 sie 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
no ze 40 sztuk będzie

A to chcę jednak trzy Przeżyjesz jakoś ich brak
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:37, 27 sie 2012

Do góry
Ja zdawałam na yarisce, teraz u nas tylko suzuki swift.

Będzie ok Sebek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:33, 27 sie 2012

Do góry
a tak w ogóle ile ich masz?
Bo mi nawet jedna wystarczy, a u Ciebie jest co obsadzać!
Zimozielony ogród przy białym domu 20:26, 27 sie 2012

Do góry
Safoya napisał(a)

A mnie trapi co to za śliczna trawka?

Zajebiaszczy ten murek się zapowiada !!!!!

Może to carex buchananii?

Mi przypomina moją frosted curls

Ja obstawiam, ze to turzyca bronze form, której nie mogę upolować. Buchanani jest bardziej wyprostowana (wiem dzięki Bożence).
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:18, 27 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek chciałeś ostrożki ode mła, tylko jaki kolor Cie interesuję? Bo niektóre będą kwitły juz w tym roku

Jak mogę wybrzydzać to poproszę albo jasnoniebieską albo różową I więcej niż trzy na pewno nie

No to juz wiem co i jak Będa mi kwitły 3 na pewno. Jedna będzie z pewnością jasna ale nie wiem jaka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:34, 27 sie 2012

Do góry
Sebek widzę, że działasz i to nie tylko w ogrodzie baaardzo ładne zdjęcia tak trzymaj. Ja też jutro zrobię rundkę z aparatem i poszukam niestandardowych ujęć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies