Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

alinak 19:37, 27 sie 2012

dziewczyny .....bo wpadnę w samozachwyt.

RENATKO - o którego wilczomlecza ci chodzi , bo mam 3 : - złocisty lub pstry -jak go też zwą
- mirtowaty
- migdałolistny

ten pierwszy rozmnażam przez podział. drugi i trzeci rozsiewa się nasionkami . jest u mnie byle gdzie .

AGNIESZKO - nie ogarniam teraz już całego forum . gdzieś mi uciekłaś i aż wstyd zapomniałam o tobie ......( dobrze że nie widzisz moich rumieńców ) . ale zapraszam cie do siebie na kawusię ......

co do debeściary .. to musisz wiedzieć że większego hopla mam na punkcie muzyki niż na punkcie ogrodu ...stąd moje wojaże . .....a może masz ochotę . zawsze jeździmy większą paczką ....z czego ja jestem ciocią Alinką a reszta to szczenięta . mamy już obczajony koncert U2 w Ostrawie. wprawdzie byłam już w Chorzowie , ale to moja miłość nie przerwanie od młodych lat

ELIZO , MONIKO----- a ściągaj sobie , tylko trzymaj się zasad , bo z wrzosami nie ma tak łatwo.

pozdrawiam
renatamama3 20:07, 27 sie 2012

Alinko złocisty.
Oj muzykę też lubię.Cały czas coś u mnie leci ,mój najmłodszy w grudniu będzie miał 9 lat ma to samo chodzi ,czy gra w piłkę na ogrodzie ,jak to on mówi muza z komórki puszczona.
alinak 20:46, 27 sie 2012

Renia a gdzie twój wątek ?
betysia 21:43, 27 sie 2012

Alinus...dziekuje za odwiedzinki i pocieszenie, choc cos mi tu nie gra bo z relacji Sebka tz zdjec...twoj ogrod to cudo nad cuda!!!!!! Pomijam teraz zestaw i ilos roslin a mowie o KOLORZE!!!!!!
tak "spragniona" przyroda nie wyglada !!!!
buziaki!!!!!!
alinak 21:46, 27 sie 2012

a aaaa to wiesz już jak działa nowy sprzęt Sebka . wszystko photo shop
Bogdzia 21:48, 27 sie 2012

Irenka juz drugi raz pisze ze zorganizujesz spotkanie u siebie. Tak?????????
alinak 22:16, 27 sie 2012

Bogdziu chyyyyyyba . do 2013 jeszcze cały wiek . aż tak daleko nie planuję . ale , ale rozważam . mam wielką ochotę , bo baardzo spodobała mi się atmosfera , ale jak sobie pomyślę ile aparatów wjedzie pod moje krzaki i wyświetli wszystkie mankamenty , to już mnie dreszcze przechodzą .
Bożenko żebyś ty widziała mój ogród w realu ....... to nie tak pięknie ja na fotach . ile jeszcze roboty . ale zaś z drugiej strony to tak u wszystkich . inny się podoba a ja widzę ciągle nie dociągnięcia
Bogdzia 22:39, 27 sie 2012

alinak napisał(a)
Bogdziu chyyyyyyba . do 2013 jeszcze cały wiek . aż tak daleko nie planuję . ale , ale rozważam . mam wielką ochotę , bo baardzo spodobała mi się atmosfera , ale jak sobie pomyślę ile aparatów wjedzie pod moje krzaki i wyświetli wszystkie mankamenty , to już mnie dreszcze przechodzą .
Bożenko żebyś ty widziała mój ogród w realu ....... to nie tak pięknie ja na fotach . ile jeszcze roboty . ale zaś z drugiej strony to tak u wszystkich . inny się podoba a ja widzę ciągle nie dociągnięcia

Ze zdjęc wynika że spotkanie spokojnie możesz zrobic. Więc licz ile masz stołków i już nie zastanawiaj się czy zrobic tylko planuj jak zrobic. Jestem pewna że będzie to bardzo udane spotkanie.
finka 22:47, 27 sie 2012

Alinko wpadam tylko na moment. Rób spotkanie rób !!! Ja chętnie pomogę! A wokół Ciebie też mnóstwo ludzi z pewnością gotowych do pomocy, więc tylko KO trzeba powołać !!!!

ściskam Cię mocno...a pismo obrazkowe cudne...nie mam siły czytać wszystkich postów. Najbardziej na zdjęciach zapamiętałam tą rudbeckię z zielonym środkiem !!! cudo !
Sebek 22:53, 27 sie 2012

alinak napisał(a)
a aaaa to wiesz już jak działa nowy sprzęt Sebka . wszystko photo shop

Fotoszop? chyba, że o taki Ci chodzi