Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Leny.

Ogród Leny.

Lena 08:27, 26 sie 2012

Sebek,obyś miał rację z tym rabatem

Ja jeszcze kierowcy nie mam na wyjazd (mój brumcik odmawia posłuszeństwa) ale dopnę swego i musowo 08.09 będę!!!
popcorn 08:29, 26 sie 2012

Hmm to 2 tygodnie... szkoda że mamy notariusza na sobotę, bo może i bym się też wybrała do Was... no ale następnym razem nie przegapię okazji!
alinak 22:32, 26 sie 2012

wiesz Lenka - stwierdzam że lubimy te same rośliny . przeszłam twój watek i często powtarza się zdjęcie epimedium . mało ogrodowiskowa roślinka a ja też ja kocham . zwłaszcza na wiosnę i po deszczu. pnącza u ciebie budzą mój zachwyt i podziw . u mnie posucha . tylko winobluszcz pięcioklapowy buja ładnie . bluszcz do zmiany ze słońca i na pergoli trójklapowy już 3 raz sadzę ale już wiem że muszę na zimę zabezpieczyć
betysia 07:25, 27 sie 2012

Oj ja widze,ze co "niektorzy" juz spotkaniem zyja ....i dobrze...oj jak zazdroszcze,ze Wy tak wszyscy, tak razem, tak fajnie...a ja bede telepatycznie...
...a fizycznie bede czekala na zdjecia i relacje...

milusinskiego dnia Lenus, buziam!!!
papapapa
renatamama3 10:46, 27 sie 2012

Lenko witam w Twoim ogrodzie.Ogród śliczny ,dokąd nie znałam ogrodowiska nie cierpiałam bukszpanów teraz je toleruje w takiej formie jakiej ,forumowe ogrodniczki mają śliczne ,a nie jak mój sąsiad ,wielkie ,gałązki bez liści nie poobcinane .Masz super roślinki mnie też czosnki zauroczyły ,wsadziłam w tamtym roku 3 początki ogródka wprowadziliśmy się do nowego domku 28 listopada ,i wiosną na paczyć się nie mogłam w tym roku kupiłam 18 szt.

No i mały urlopik miałaś tam gdzie ja ,pięknie tam prawda.Mój też krótki 5 dni bo M kończył się urlop a wcześniej gruntowaliśmy domek sami,żeby troszkę zaoszczędzić,bo panowie od tynku mają przyjść.-
Syla 20:53, 27 sie 2012

halo , halo .... dziękuję za miły dzionek i mam nadzieję , że dziewczynki pomogły posprzątać piaskownicę w domu .... ??? Młody mi burczał przez drogę , że to wszystko za krótko .... Normalnie młodzieży nie dogodzi ..... 100m od Twojego domu wracając od Ciebie spadło mi przed maską ogromniaste drzewo .... normalnie znieruchomiałam .... a Kuba hura ... wracamy do pani Leny Trasę powrotu zmieniłam i nawet szybciej byłam w domu buziole , pozdrowienia i przeprosiny za bałagan przesyłam
Sebek 20:57, 27 sie 2012

Syla napisał(a)
halo , halo .... dziękuję za miły dzionek i mam nadzieję , że dziewczynki pomogły posprzątać piaskownicę w domu .... ??? Młody mi burczał przez drogę , że to wszystko za krótko .... Normalnie młodzieży nie dogodzi ..... 100m od Twojego domu wracając od Ciebie spadło mi przed maską ogromniaste drzewo .... normalnie znieruchomiałam .... a Kuba hura ... wracamy do pani Leny Trasę powrotu zmieniłam i nawet szybciej byłam w domu buziole , pozdrowienia i przeprosiny za bałagan przesyłam

A takie oczy miałem jak przeczytałem o tym drzewie . Dobrze, że nic Ci nie jest

Aaaaa..........masz jakieś zdjęcia?
kaisog1 20:59, 27 sie 2012

Sylwia rany boskie..... całe szczęście, że przed a nie na....
alinak 21:00, 27 sie 2012

a mnie znowu zostaje tylko sobie pooglądać...... aaaa niech to
Syla 21:08, 27 sie 2012

Szkoda Alinko , że nie dotarłaś a było pyszne ciacho i jakie pszekąski mniam , mniam Zdjęć nam nie miał kto zrobić a ogród w całej okazałości i na bieżąco pokazuje Lena nic dodać nic ująć jest pięknie
A co do drzewka to zleciało się od razu parę osób i radzili jak je z drogi usunąć .... na szczęście nas nie drasnęło ....