Ewo, dziękuję za zachwyty! Miło mi!
Szkoda, że nie nie udały Ci się lazanie. Może mało cebulek dałaś, że nie było gęsto. I
może słabo podlewałaś, że takie podeschnięte liście. Może spróbuj jeszcze raz późną jesienią.
Ja nie dawałam cebulek tulipanów, one w donicach też marnie mi wyglądają.
Dawałam krokusy, szafirki i cebulice oraz hiacynty i żonkile.
Witam. Mój Beni Maiko miałby 5 lat, ale niestety w tym roku padł. Szkoda, sporo był jużi piękny.
Ale kupiłam nowego małego Beni Maiko, bo bardzo mi się podoba ten klonik.
Tak rośnie kopulasto. Ja swojego nie ciałami, nie miałam potrzeby.
No włąśnie wypadł mi Beni Maiko i nie mam pojęcia dlaczego
Nie wiem ila lat masz swój. Ale ciecie to raczej większych drzew , Ale jak przeszkadza to i ja czasami rośliny tnę jak mam potrzebę.
musisz sama rozeznać.
To cieszę się ,że konie ci się podobają
To moje pierwsze malowane konie
Wiosna ładna , ale te przymrozki już nie.
Miałam 2 tury z przerwami z tymi przymrozkami i coś tam i w jednej w i drugiej turze ucierpiało.
Tyły w ogrodzie mam duże.
Karczoch ładnie rośnie, już kolejne lata. # razy przesadzany i ma się chyba dobrze i ma wokół siebie siewki ? Nie wiem, na razie nie ruszam ich .
Ale błyskawiczna akcja
A ta rabata kończy się takim skosem przed siatką? Nie chcesz pociągnąć jej do końca?
O murku powiem tak - ma styl rustykalny. I naprawdę serio - stare betonowe murki są po prostu elementem ogrodzenia, pełnią swoją funkcję i niczego nie udają. Pomalowany będzie wyglądać bardzo dobrze.
Koszmarna to jest sztuczna trawa na tarasie udająca zieloną murawę (mam nadzieję, że nikt tu takiej nie ma )