Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 00:50, 15 mar 2026

LIDKA napisał(a)
Cycuś-glancuś na kratkowej. Ja już po porządkach. Czekam na wiosnę.

Niespiesznie sobie poczynam, jest czas . Aktualnie mam robotę blisko domu i gdy dni będą dłuższe będę mogła potyrać sobie w tygodniu .
Judith 00:55, 15 mar 2026

ajka napisał(a)

Ania jestem Wrocław faktycznie jest doliną ciepła. Może nie mamy surowych zim. Ale to, że wszystko wcześnie rusza, może spowodować większe szkody przy wiosennych przymrozkach. Już raz to przechodziłam.

Rany Julek, bardzo Cię przepraszam! Nie wiem dlaczego, ale Ajka z Asią mi się jakoś tak kojarzy i stąd chyba ta pomyłka… Wybacz, proszę.
Taaa. Rozmawiałam właśnie ostatnio z mamą, że po tak długiej i mroźnej zimie mam kłopot z dobraniem ubrania - z przyzwyczajenia ubieram się jak na mróz minus 20. A mama mi na to, że przecież wcale ten mróz nie był tak długo i taki duży. Zapomniała na moment o różnicy między Wrocławiem a Warszawą .
Judith 00:57, 15 mar 2026

TAR napisał(a)
Jakie masz juz krokusy. Ekstra. Wiosna na calego. Ja ciesze oczy przebisniegami i rannikami w ilosci 3 szt. znalazlam na rabacie

Twoje biedaki miały dłużej biała kołderkę (a właściwie pierzynę ) wiec im zebranie sie zajmie więcej czasu .