ElaS dzięki, jeszcze muszę trochę pokopać i czarna malwa zajmie swoje miejsce
Kindzia Dzięki za porady. Mam starego dęba, 3 jodły i pełno tuj. Wiem że w planach jest budowa drugiego domu na działce więc muszę być ostrożny żeby wszystko nie poszło na marne. Zajmuję się grafiką komputerową i mieszkam blisko Patrycji
zszywki dlatego jakiś plan jest. Będę pokazywał więcej projektów które tam wygrzebałem. Co do wisterii to zobaczymy jak będzie z tą pergolą, bo łuk padł pod wpływem wiatru
Dorota123 Dzięki, każda rada i poświęcony czas są dla mnie ważne. To tak wygląda bo te deski stałe puste tak od lata tamtego roku, ale chyba zrobię tak jak mówisz, będzie taka podwyższona grządka zrobiona tylko z ziemi
Milka dzięki! Ciemierniki poznałem w tym roku i ani nie myślałem żeby coś usuwać z nich

Z tym krawężnikiem to porozmawiam z tatą co można pomyśleć.
Wczoraj byłem u
zszywka, jeden rododendron już jej kwitnie. Magnolia Susan też zaczyna, u nas nie zapowiadają przymrozków więc oby jej rosło. Nie wiem czemu się nimi nie chwali
Zdjęcia u niej w wątku
Ja ostatnio kupiłem trzmielinę na pniu i jest już posadzona na miejscu tam gdzie donice z bratkami, przekopałem miedzy jedna trzmieliną a bzem miejsce na rośliny. Chciałbym tam jakiś niski żywopłot, nie wiem jeszcze z czego.
Byłem wczoraj na zakupach i oczywiście jak to my wszyscy, kupiłem w supermarkecie rośliny... Żal mi patrzeć na te wszystkie biedne rośliny w foliach. Kupiłem magnolię stellate i kalina koralowa. Bardzo mi się ta kalina podoba bo jest podobna do hortensji

Więcej zdjęć wrzucę później. Dzięki wszystkim za odpowiedzi