Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Moje Takie Tam w Ogródku 11:08, 03 lut 2013

Do góry
Dziewczyny pisały, źe karbidem w niego... Irenka z Miłkowa opisywała swój skuteczny sposób walki z kretem.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:07, 03 lut 2013

Do góry
Aga super hamak dla Titi
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:06, 03 lut 2013

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko storczyki wyszły super ...białe są śliczne... dobrze, że Irenka stanowczo powiedziała NIE żółtym
bliżej wiosny , mam nadzieje, że znów wybierzemy się razem ... wspólne zakupy są super

Jestem ZA!!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:03, 03 lut 2013

Do góry
Ginger o moim dachu nie można powiedzieć, ze jest przeszklony. Na dachu jest poliwęglan, który ma przepuszczać promienie słońca do ogrzewania węźownicy do instalacji solarnej. Uznajmy, że to zewnętrzna strona solarów.
Ale poliwęglan (przezroczysty) nie ma dopuszczać światła do pomieszczeń tylko do instalcji, ktora kumuluje ciepło do ogrzania wody.

Możesz obejrzeć na stronie naturalnydom.pl jak wygląda to rozwiązanie na dachu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:53, 03 lut 2013

Do góry
Ginger napisał(a)
Madżenko czytałam na Wnętrzowisku o pralni (tj. o tym ,że jest takie pomieszczenie w domu ) mogłabyś zrobić fotkę jak powinna wyglądać zorganizowana pralnia bo u Ciebie jest tyle praktycznych rozwiązań , że chyba powinnaś je opatentować . Wiem ,że moja prośba może wydać się dziwna ale właśnie takie pomieszczenia "gospodarcze" przecież ułatwiają nam życie

Pralnia jest malutka mieści tylko pralko-suszarkę, kosze na brudną bieliznę i miejsce na stojącą suszarkę. I wystarczy, szkoda więcej miejsca, trzeba systematycznie prać i wieszać.... Nie nawidzę tego...
Przydałoby się miejsce na kosze na sortowanie czystego prania : żon, córka i ja....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:52, 03 lut 2013

Do góry
kasik778 napisał(a)
Madżenko mam prośbę, planuję zakup róż okrywowych, miejsce mają już wymyślone mam The Fairy, a do tego chcę dokupić Aspirin, bardzo mi się podoba i ma dobre opinie

wiem, że ją masz, możesz mi napisać jak ją oceniasz i jakieś fotki plissssssssssssssss

Kupowałam na rosarium.pl - tam jest opis. Zaraz poszukam fotek

Na tym zdjęciu biala to aspirin rose a różowa fairy
Aspirin jest troszeczkę wyższa i ma większe kwiaty i ma lekkie przerwy w kwitnieniu. Fairy daje dłużej czadu, do silnych mrozow.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:50, 03 lut 2013

Do góry
Ewa napisał(a)

Ewuś kiedy do nas dołączysz ? Po bukszpany kiedy się wybierzesz?

Marzenko , że Ty pamiętasz o mojej chętce na Wasze bukszpany !!!!
Przyjadę wiosną na 100 % , a kawy mi się chce wypić w Twojej zaczarowanej kuchni
Bardzo ciekawy masz domek, tak jak ogród zresztą, wszystko bardzo pasuje do Ciebie ,
a ja ogromnie lubię taki nowoczesny styl, gdybym budowała kolejny dom , to taki jak Twój

Pozdrawiam serdecznie i piję kawkę w kuchni

Ewuś zapraszam bardzo serdecznie Filiżanki przetrę Twoją ściereczką
Początki w Kruklandii 10:49, 03 lut 2013

Do góry
Rewelacyjnie Ci szpejowanie srebrno- czarne wyszło!!!
Kubusiowo 10:45, 03 lut 2013

Do góry
Gosia gdzie ja poczytam o tym dobrym sąsiedztwie?
Ogród u stóp klasztoru 10:42, 03 lut 2013

Do góry
Alinko przetaczni będzie suzkał u mnie towarzystwa, chyba róż okrywowych
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:40, 03 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Popaczyłam, poczytałam o kochaniu weekendu, ale o hortensji nie pojęłam o co chodzi, czy już wielka jest? A moje Pilgrimy w garażu już niezadługo będą kwitnąć.

Chodzi mi o to czy zmarznie to zielone co wypuściła Ale znając życie i tak znów będą rosnąć od ziemi

A z Pilgrimami fajnie - zetniesz sobie do wazonu i będzie jak w maju
A moje lidlowe hiacynty powinny też niedługo zakwitnąć - gorzej jak wybujają i będą leżeć....Chyba wybiorę się po gałązki dla nich

Sebku ponieważ cebulek hiacyntowych nie wsadzam do gruntu, dlatego do każdej łodygi wbijam patyczki do grillowania. Stoją pionowo i trzymają formę !
ogrodoweimpresjejolki 10:38, 03 lut 2013

Do góry
Olala ale siew będzie!!!
Jola trąb proszę kiedy naleźy wysiewać, bo ja całkowicie nieśiwadoma w tym zakresie jestem
Igiełkowy ogródeczek 10:36, 03 lut 2013

Do góry
Amarylis... Ile prób przechowania go podjęłam... Zawsze nieudane, zawsze przedobrzyłam...
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 10:34, 03 lut 2013

Do góry
Ewa napisał(a)

Podobnież Zamioculcas pieniądze do domu wnosi Ewuniu pozdrawiam też go mam

Aniu dziękuję za cudne wieści, no niech tak będzie!!!

To moźe jeszcze powinnam dokupić???
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 10:34, 03 lut 2013

Do góry
Kasik ja uwielbialam brąz i ecru, dalabym się pociąc za to połączenie. Caly dom taki był, bo to przyjazne kolory dla wnętrz i domowników. Na chwilę obecną przejadło mi się....
Moja największa pasja - ogród 10:32, 03 lut 2013

Do góry
Bez pośpiechu, ustal priorytety Ciurkadelko nie zając nie ucieknie.
A miało być tak pięknie.... 10:32, 03 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Dobra pamięć A Podkarpacie jest zmienne pogodowo....i urozmaicone

Tak jak ogrodowiczanki z podkarpacia
Nasz przydomowy ogródek 10:29, 03 lut 2013

Do góry
Widzę, źe plany wczesnowiosenne.
Zbyszku wydaje mi się, że bukszpan pstrokaty obok pstrokatej trzmieliny nie jst dobrym pomysłem. U mnie na rabacie taki bukszpan tylko z ciemną zielenią dobrze wygląda.

A tzrmielnę na nóżce to bym dwie szt wsadziła po obu stronach bukszpana a na przodze te pstrokate bukszpany.
Pustynia, która będzie kiedyś ogrodem 10:17, 03 lut 2013

Do góry
Anetko skoro się przygotowałaś teoretycznie to będę podglądać, bo ja chcę mieć warzywniak ale jakoś,nie do tej calej wiedzy o uprawie nie ciągnie.... Kupię gotowe sadzonki na pierwszy sezon
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:14, 03 lut 2013

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Mamy jeszczen w poczekalni dwie oferty.Cieszę się, że tak szybko zaczęłam szukać wykonawców. Wymysliłam sobie, że chcę się wciąć w ścianę i zrobić przedłuzenie dachu, zeby w pewnym miejscu wisiał 3 metry. To podbiło cenę. No i kominek otwarty. Poczekam jeszcze na te dwie oferty i M zacznę pomalutku piłować W kalkulacji miały byc jeszcze dwie scianki ze szkła, ale juz nie w tym roku. Oby sie udało jakoś.

Monika ten domek będzie drewniany czy murowany?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies