Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 09:48, 03 lut 2013

Aniu kupię keramzyt i będę dobrze odsączać
twój pomyśł to było jak piłeczka na głowie pomysłowego Dobromira
Madzenka 09:49, 03 lut 2013

Ewuś kiedy do nas dołączysz ? Po bukszpany kiedy się wybierzesz?
kasik778 10:21, 03 lut 2013

Madżenko mam prośbę, planuję zakup róż okrywowych, miejsce mają już wymyślone mam The Fairy, a do tego chcę dokupić Aspirin, bardzo mi się podoba i ma dobre opinie

wiem, że ją masz, możesz mi napisać jak ją oceniasz i jakieś fotki plissssssssssssssss
Ewa 10:45, 03 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko , że Ty pamiętasz o mojej chętce na Wasze bukszpany !!!!
Przyjadę wiosną na 100 % , a kawy mi się chce wypić w Twojej zaczarowanej kuchni
Bardzo ciekawy masz domek, tak jak ogród zresztą, wszystko bardzo pasuje do Ciebie ,
a ja ogromnie lubię taki nowoczesny styl, gdybym budowała kolejny dom , to taki jak Twój

Pozdrawiam serdecznie i piję kawkę w kuchni

Ginger 10:50, 03 lut 2013

Madżenko czytałam na Wnętrzowisku o pralni (tj. o tym ,że jest takie pomieszczenie w domu ) mogłabyś zrobić fotkę jak powinna wyglądać zorganizowana pralnia bo u Ciebie jest tyle praktycznych rozwiązań , że chyba powinnaś je opatentować . Wiem ,że moja prośba może wydać się dziwna ale właśnie takie pomieszczenia "gospodarcze" przecież ułatwiają nam życie
Madzenka 10:50, 03 lut 2013

Ewa napisał(a)

Marzenko , że Ty pamiętasz o mojej chętce na Wasze bukszpany !!!!
Przyjadę wiosną na 100 % , a kawy mi się chce wypić w Twojej zaczarowanej kuchni
Bardzo ciekawy masz domek, tak jak ogród zresztą, wszystko bardzo pasuje do Ciebie ,
a ja ogromnie lubię taki nowoczesny styl, gdybym budowała kolejny dom , to taki jak Twój

Pozdrawiam serdecznie i piję kawkę w kuchni

Ewuś zapraszam bardzo serdecznie Filiżanki przetrę Twoją ściereczką
Madzenka 10:52, 03 lut 2013

kasik778 napisał(a)
Madżenko mam prośbę, planuję zakup róż okrywowych, miejsce mają już wymyślone mam The Fairy, a do tego chcę dokupić Aspirin, bardzo mi się podoba i ma dobre opinie

wiem, że ją masz, możesz mi napisać jak ją oceniasz i jakieś fotki plissssssssssssssss

Kupowałam na rosarium.pl - tam jest opis. Zaraz poszukam fotek

Na tym zdjęciu biala to aspirin rose a różowa fairy
Aspirin jest troszeczkę wyższa i ma większe kwiaty i ma lekkie przerwy w kwitnieniu. Fairy daje dłużej czadu, do silnych mrozow.
Madzenka 10:53, 03 lut 2013

Ginger napisał(a)
Madżenko czytałam na Wnętrzowisku o pralni (tj. o tym ,że jest takie pomieszczenie w domu ) mogłabyś zrobić fotkę jak powinna wyglądać zorganizowana pralnia bo u Ciebie jest tyle praktycznych rozwiązań , że chyba powinnaś je opatentować . Wiem ,że moja prośba może wydać się dziwna ale właśnie takie pomieszczenia "gospodarcze" przecież ułatwiają nam życie

Pralnia jest malutka mieści tylko pralko-suszarkę, kosze na brudną bieliznę i miejsce na stojącą suszarkę. I wystarczy, szkoda więcej miejsca, trzeba systematycznie prać i wieszać.... Nie nawidzę tego...
Przydałoby się miejsce na kosze na sortowanie czystego prania : żon, córka i ja....
Ginger 10:59, 03 lut 2013

I z zachwytu zapomniałam napisać że jest super !! Nowocześnie i mega praktycznie , kuchnia mnie zaskoczyła (nigdy nie sądziłam że niby surowe, nowoczesne wnętrze może być tak ciepłe !). Meble wygodne , posiedziałam, ciacho zjadłam , kawkę wypiłam. Tylko dalej nie rozumiem Twojego dachu czy on w końcu przeszklony czy nie przeszklony czy częściowo ,a jeżeli tak to jak częściowo
noemi 11:00, 03 lut 2013

Marzenko storczyki wyszły super ...białe są śliczne... dobrze, że Irenka stanowczo powiedziała NIE żółtym
bliżej wiosny , mam nadzieje, że znów wybierzemy się razem ... wspólne zakupy są super