Witam!
Na forum jestem nowa wczoraj tu trafiłam przypadkiem i jakoś zaczęłam czytać Twój wątek jestem na 148 stronie w każdej wolnej chwili czytam.Ogród piękny a nie mogę się już doczekać końca ale nie sprawdzam jak teraz wygląda bo chcę przeczytać do końca.
Odrazu mam pytanie czy dajesz coś w ziemi na obrzeże trawnika tak równo masz powycinane czy ta trawa po jakimś czasie nie zarasta i ta linia się traci,niewiem jak to wachowo wytłumaczyć.
Pozdrawiam
Cześć ,cześć może odpuść sobie to czytanie , przeglądaj obrazeczki a jak pojawią się pytania to śmiało bez krępacji
Nie mam już żadnych obrzeży , kanciki staram się robić jak Danuś przykazała , aczkolwiek jak jest siła to robię jak nie ma to odpuszczam ... Seba czujny podał odpowiedniego linka i pewnie tyle ....
A żebyś wiedziala jak ja nie mogę się doczekać końca .... już dzisiaj trochę oklapłam z sił pozdrawiam
U Finki był właśnie kur obrazkowy kanckiowania polecam! A Sebek przekleił go chyba do wątku o trawie
Dziękuję bardzo jacy tu wszycsy bardzo serdeczni aż miło tu się wchodzi a jeszcze ten ogród bajeczny jestem na ok 260 stronie,czytam bo ciekawych informacji tu się dowiaduję np o geowłokninie mam ją gdzie niegdzie ale ostatnio pod płotem nie dawałam dlatego że trudno o przesadzanie roślinek a jak nie ma to można posadzić co się chce i gdzie się chce.
Pzdrawiam i zyczę miłego weekendu wszystkim miłośnikom ogrodowiska..
pewnie złapiesz bakcyla
ja uwieeelbiam ! a pamiętam swoją pierwszą jazdę....jak nic poza kierownicą i drogą nie widziałam jak się na pedały gapiłam, hehe
A na mojej pierwszej jeździe instruktor powiedzial mi, że jak będę tak mocno ściskała kierownicę to mi juź calkiem kostki zbieleją....
Miałem to samo...i kazał mi puścić kierownicę....żeby mi udowodnić, że auto samo jedzie...i rzeczywiście samo jechało Ale próbuj tego tylko na prostej drodze
Czy ja wczoraj wspominalam o pracach ogrodowych? o sadzeniu roślin i sianiu trawy? To sobie popracowałam... za oknem jakby jesień szaro-buro i leje!
Trawę w przerwie możesz zasiać jak Madżenka pisze - to na prawdę idealna pogoda - a ekobordy położysz kiedy indziej U mnie też ta sama pogoda, a też pracować w ogrodzie miałem! Przynajmniej trawa po nawozie bardziej zielona - suuuucho strasznie było. Przynajmniej jedną sobotę w domu spędzimy
Witam!
Na forum jestem nowa wczoraj tu trafiłam przypadkiem i jakoś zaczęłam czytać Twój wątek jestem na 148 stronie w każdej wolnej chwili czytam.Ogród piękny a nie mogę się już doczekać końca ale nie sprawdzam jak teraz wygląda bo chcę przeczytać do końca.
Odrazu mam pytanie czy dajesz coś w ziemi na obrzeże trawnika tak równo masz powycinane czy ta trawa po jakimś czasie nie zarasta i ta linia się traci,niewiem jak to wachowo wytłumaczyć.
Pozdrawiam
Cześć ,cześć może odpuść sobie to czytanie , przeglądaj obrazeczki a jak pojawią się pytania to śmiało bez krępacji
Nie mam już żadnych obrzeży , kanciki staram się robić jak Danuś przykazała , aczkolwiek jak jest siła to robię jak nie ma to odpuszczam ... Seba czujny podał odpowiedniego linka i pewnie tyle ....
A żebyś wiedziala jak ja nie mogę się doczekać końca .... już dzisiaj trochę oklapłam z sił pozdrawiam
U Finki był właśnie kur obrazkowy kanckiowania polecam! A Sebek przekleił go chyba do wątku o trawie
Kasiu, Beatko, Danusiu, Aniu, Sebek, Ana, Syla, Aniu, Haniu, Dianko, Julka, Elu, GabiK, AniuK, Lenko - baaaardzo dziękuję za to , że Jesteście tu ze mną ! za Wasze wpisy i Waszą obecność pozdrawiam serdecznie
Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....????
Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą
Sebciu! A znasz takie powiedzenie: "Pan tu nie stał" ?
Zawsze możemy Cię "wysiudać" z kolejki!
Hortensja, jakiej jeszcze nigdy w zyciu nie widziałam - Danusiu , czym Ty ją karmisz?
Pozdrawiam obie dziewczyny obok hortensji
Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....????
Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą
Zawsze możemy Cię "wysiudać" z kolejki!
Hortensja, jakiej jeszcze nigdy w zyciu nie widziałam - Danusiu , czym Ty ją karmisz?
Pozdrawiam obie dziewczyny obok hortensji
Tereniu, Miluśka – ten rozchodnik w ub. roku był niewielką sadzonką, ku mojej uciesze tak pięknie się już rozrósł i zakwitł pierwszy. Inne całe w nabrzmiałych pąkach jeszcze.... Będę się chwalić... Celinko – no popatrz, jak ja manipuluję... Niby ładnie, ale w całości już mi się nie za bardzo podoba i chętnie bym wszystko przerobiła, ale sił brak...
A dla mnie to wygląda cudnie - uwielbiam takie kolorowe poduchy!
Popieram - też mi się podoba
Elu ja też popieram , ale mnie najbardziej rzuca się na oczy Twój mięciuśki trawniczek, przecudownej urody i koloru ....miodzio