Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....???? Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą Sebciu! A znasz takie powiedzenie: "Pan tu nie stał" ? Zawsze możemy Cię "wysiudać" z kolejki! Hortensja, jakiej jeszcze nigdy w zyciu nie widziałam - Danusiu , czym Ty ją karmisz? Pozdrawiam obie dziewczyny obok hortensji
Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....???? Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą Sebciu! A znasz takie powiedzenie: "Pan tu nie stał" ? Zawsze możemy Cię "wysiudać" z kolejki!
Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....???? Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą
Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....????
Pewnie zauważycie, że mamy jednakowe tuniki, Irenka mówi, że jak siostry