No to jestem najzupełniej normalna..... bo myślałam, że ja z takimi marzeniami..to jestem dobrze skopana pod kopułką.... i zachłanna.. i takie tam....... cisowe ramy....... hmmmmm ....... zimę mam na myślenie....
I pawia też szukałam jak głupia.. aż musiałam cofać........ ale się usprawiedliwiam..zapatrzyłam sie najpierw na ciurkającą kulę czarodziejska
Danuś do moczenia jest balia A kałuża do patrzenia
I to jest zaleta forum, że ja Ciebie zazdraszczam tego czego nie mam, Ty u mnie.. i tak dalej... możemy napaść ogrodowo oczy do woli
Ta kałuża miała składać sie z dwóch oczek i przesmyku nad któym miała być kładka.. ale chłopakom się pomyrdało i wyszło jak wyszło... zostały wąskie przejścia po bokach i kładki nie ma... za to kałuża rozmiar ma Niestety woda w niej zrobiła sie jak w kałuży faktycznej.. i do moczenia sie za bardzo nie nadaje.. Wnioski już wyciągnęłam:
- za dużo ryb (wszystkim chętnym oddaję nadwyżki... można sie zgłaszać i wpuściłam orfy by zjadały młody narybek, bo króliki się wolno mnożą przy moich karasiach
- za mało roślin...w przyszłym roku będę zachwaszczać oko... Mariusz obiecał pomóc dobrać rośliny... i tego sie trzymam i nie odpuszczę
- za mały filtr... tu czekam na wygraną w totka.. bo duży i dobry filtr .. to majątek
jeśli intensywne użytkowanie to sportowa jest dobra. Kupuj na wiosnę, bo zimą przechowywane w wilgotnym miejscu będą traciły i mogą spleśnieć. Muszą być w suchym miejscu.
Kanał nie wyszedł, jest źródełko. Kanał byłby na siłę, a źródełko pasuje, w porę wycofałam się z pomysłu kanału. Chyba asa juz nie mam...chociaż??? Kto wie? Ale nie od razu
Zielone trawki to Carex testacea. Pokazywałam je już dawno, bo mam w tamtej części Powtarzam rośliny, wybiorę jeszcze jakieś żurawki, ale to chyba wiosną bo teraz nie ma wyboru wcale
Lustro będzie w metalowej ramie, Witek będzie spawał od jutra - na kotwach wbitych w ziemię. Będzie za pawiem a przed świerkami, kąt ustawienia się wypróbuje
Marzenia się spełniają - jeśli nie straczy miejsca u Ciebie, zawsze masz szansę tworzyć i realizować się i klientów - działaj Danusiu, zmieniaj, twórz, spełniaj się, bo ciekawych pomysłów u Ciebie jak widać bez liku - a my będziemy kibicować i czerpać inspiracje Pozdrawiam
Chciałabym ale niestety z jednej strony stare szambo które zbiera deszczówkę a z drugiej garaż. Mam dwa oczka połączone i właśnie strumyk łączący do przeróbki Pozdrawiam i dziękuję za wizytę.
Poczytaj ostatni art. na stronie głównej, prawie szkielet rabaty masz. I to w kilku wersjach. Tylko się zdecydować na kolorystykę.
Moim zdaniem tuje nie całkiem pasują jako tło, bo nie będzie tak całkiem "angielsko". lepszy byłby cis, grab, buk lub mur, ale trudno są tuje. Najwyżej je utniesz poziomo potem, jak się zagęszczą. Próbuj.