Pamiętam jak byliśmy we wrocławskim zoo i gościu próbował przesunąć kilkumetrową anakondę - drzwi do terrarium były szeroko otwarte. Oczywiście my jako "mądrzy gimnazjaliści" cały czas paczyliśmy metr przed terrarium co będzie dalej. Jak się na niego rzuciła to cudem zdążył uciec i zamknąć drzwi. Wtedy okazało się, że jednak umiem szybko biegać, a kolega ledwie mi wybaczył, że go w trakcie dezerterowania (przez przypadek) wypchnąłem na pożarcie
Chyba niczego innego tak nie lubię jak sms-ów tym bardziej z życzeniami ,,na dodatek zerżnietymi z netu .Otrzymać życzenia z Anuli kaligrafią to jest coś pięknego ,,włożyłabym je do sekretarzyka i niemal czciła .Gratuluje Aniu zdolnosci
Sebek witaj Oj dawno byłeś u mnie dawno.... ale ja też nie wszędzie zaglądam... Czasu mało a wątków już chyba z kilka setek...
Oj aż rumieńców nabrałam To naprawdę cieszy Zrobię w nim jeszcze małe poprawki... Oczywiście Wam pokażę
Mój faworyt wśród powojników. Ale jeszcze białe pełne nie kwitną, więc to gwiazda tego weekendu
O jooooooooo - czemu to jest takie cudne i nie rośnie u mnie?
i u mnie ...śliczny jest ... a brzozy jak szybko urosły ... biała kora... czad !!!
Magda widziałam dzisiaj w Psarach ten powojnik - Blue light - 1 szt - może jednak się zdecydujesz na kratownicę na ścianie z tym powojnikiem?
Jest !!! to ja go chce ... jeszcze kratownicy nie mam, ale się wymyśli ... a będziesz do środy jeszcze w Psarach ? to bym Cię poprosiła o jego zakup jeżeli to nie problem ...
Nie mogę, znowu niezawodny Sebek Dzieki .Może również pomożesz mi w identyfikacji roslin iglastych ? Pokazałam też kawałek ogrodu z tyłu odnośnie tych mat. Pozdrawiam i biegnę do pracy
Dzieki Sebek, znam Cię w sumie od miesięcy Cieszę ,że tak szybko ktoś odpisał.Muszę pomyśleć o tyle ogrodu,te iglaki są posadzone niedawno,około 50 sztuk misz-maszu w kolejności wzrostowej.Mam barwinka ,może to jest mysl .Nie wiem czy dobrze robię ,ale po ostatnim koszeniu skoszoną trawę grubo rozrzuciłam wokół tych oglaczków.Mam nadzieję ,żę im nie zaszkodzę.Wiem ,że można skoszoną trawę zalać wodą i podlewać tym iglaki ale ja tak nie lubię czekać.Masz piękny i zadbany ogród .Miło popatrzeć, teraz może zacznę sie odzywać .Swój watek mam zamiar założyć w przyszłym roku.Pozdrawiam.Adrianna.