Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Mala_Mi 19:46, 06 sie 2012

Acha... ja dopiero dziś zjadałam tort Krysi.... pychotka Ci co nie spróbowali niech żałują.......

Pomimo apelu, że przywozimy tylko i wyłącznie wkład żywnosciowy... otrzymałąm dużo prezentów.. już nie bedę każdemu z osobna dziękować, bo zajme mi to czas do rana... wiec dziekuję wszystkim bardzo.....
Jednak jeden prezent muszę wyróznić, bo był wybitnie nieogrodowiskowy........Szkoda, że ja nie robiłam zdjęć i nie mam fotki z oryginalnym prezentem od Irenki...ale z przegranych zdjeć .... od Gabrysi. GABY 3003... jest prezent i musze się nim pochwalić.... co prawda słabo widoczny.. jak tylko się wystroję to wstawię na forum..... jest to bluzeczka (ona była widoczna na innych fotkach) i bajerancki płaszczyk....
Dzięki Irenko... siostro moja ogrodowiskowa....... wieczorna imnpreza w płaszczykach.... Irenka w białym ja w czarnym - podobny krój, prawie siostry....

Gabrysia wybacz, że pozwoliłam sobie wstawić Twoje zdjęcie...... ale to tylo to jedno, jedyne
Mala_Mi 19:49, 06 sie 2012

Od Finki też dostałąm wypasione rośłinki, od ROberta uzupełnienie moich nasadzeń w oczku..... w tym żółta lilia i wiele innych, Bogdzia.. chyba pół bagażnika wszystkich swoich cudeniek ukopała.
I dzięuje wszystkim pozostałym za rośłinki - ppomimo, że byłzakaz przywożenia....bo ujęłiście mnie za serducho.... dostałąm to o czym pisałam na przestrzeni tych iluś miesiecy pobytu na forum, że chciałabym mieć.... nie było roślin przypadkowych i z łapanki..... Były to kwatuchy j=o jakich pisałąm, że cudne i też bym je chiałą mieć.... Doszłam do wniosku, że chyba nawet ktoś czyta te moje słowotoki.....
Jesteście kochani.... i Ci co sie posłuchali.... i ci nie posłuchali
Mala_Mi 19:52, 06 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Jakie śliczne Ell Niesamowite, muszę poszukać jeszcze tez kwiatków, choć za dużo nie miałam swobody, aby spokojnie zdjęcia zrobić Dużo obowiązków

Danusia, ale za to jak solidnie spełnione obowiązki....... chrzest jak bajka, wszyscy chcieli Cię zadręczyć pytaniami...... nawet ja nie miałam szans siedopachać na kilka słów...... ale i tak dobre były te kilka zdań..... Będa tylko 3 duże kamienie
Konstancja30 19:52, 06 sie 2012

voila ...

bluzeczka ... płaszczyk ... o małżu i drugim już taakim zdjęciu nie wspomnę )))

edit: ... haaa ... gdzie mi siem małż gapi ???))))

Mala_Mi 19:57, 06 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
voila ...

bluzeczka ... płaszczyk ... o małżu i drugim już taakim zdjęciu nie wspomnę )))

edit: ... haaa ... gdzie mi siem małż gapi ???))))

Na bluzeczkę i te błyszczace ozdóbki

Mój ogród w Waszych obiektywach wygląda jakoś inaczej

I przynam się, że byłąm bardzo ciekawa fotek... bo kazdy ogród oczami innych uczestników też był inny niż pokazywany przez własciciela....

Wszystkie fotki śliczne, ale te ujęcia wschodu i zachodu słońca ......... nie ukrywam, że czekałąm na zdjecia Eli... i chociaż mam je na komputerze, to nie obejrzałam ich powstrzymujac ciekawosć.......
monteverde 20:05, 06 sie 2012

Belamkanda chińska

śliczny skalniak z olbrzymia ilością roślin

Gardenarium 20:05, 06 sie 2012

Lobelia cardinalis

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:28, 06 sie 2012

Grujecznika jak masz czym to zacieniuj, ale nie przesadzaj, spadną liście, wypuści nowe. Może wbij trzy kije i włókninę przywiąż jako cieniówkę albo szmatę byle jaką, parasol ogrodowy

Zacieniuj go.

Instagram Ogrodowiska
Pszczelarnia 20:35, 06 sie 2012

Że Ania i jej rodzina są świetni, wiedziałam. Że będzie chrzest, jakiego nie było - wiedziałam. Że tłumnie z daleka i bliska stawią się fantastyczni ludzie, wiedziałam. Że Ogród "Ogrodnika mimo woli" zachwyca, wiedziałam. Że zdjęcia będą przepiękne też wiedziałam.

Ale nie wiem, kto upiekł sękacza?

I jak sobie pomyślę, że jesteśmy "społecznością forumową", która chce się spotykać, to .... brak mi słów na określenie tego fenomenu.

Sebek 20:47, 06 sie 2012

Elu - bajeczne zdjęcia z tym wschodzącym słoneczkiem!!!!