Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

popcorn 15:38, 06 sie 2012

Asia pieknie u Ciebie! LAdny macie domek, fajne cuda wyczyniasz - tez bym chciala taki wianek, no ale to jeszcze zdolnosci miec trzeba pozdrawiam!!!
Przetacznik 16:26, 06 sie 2012

siaaska napisał(a)

uroczy ten wianeczek i pięknie zdobi drzwi, a cały wystrój wejścia do domu jest bardzo zachęcający, ciepły i romantyczny... Ślicznie!
siaaska 21:18, 06 sie 2012

popcarol napisał(a)
Asia pieknie u Ciebie! LAdny macie domek, fajne cuda wyczyniasz - tez bym chciala taki wianek, no ale to jeszcze zdolnosci miec trzeba pozdrawiam!!!

Dzięki Karola To miłe czytać takie słowa... Cieszy jeśli coś co robię nie tylko nam się podoba
Jeśli chodzi o wianek to najgorszy ten pierwszy raz.... ale jak już zaczniesz to chcesz więcej i więcej... Z czasem dochodzi się do wprawy ale mi jej jeszcze dużo brakuje.... I niestety są i będą poprawki
Pozdrówki
popcorn 21:23, 06 sie 2012

Asia juz 2 wianki za mna - taki zimowy ( z galazek brzozy i czerwonego derenia) i jesienny ( z lisci nabijanych na drucik bardzo ciasno). Ale Twoj - wypas, wyzsza szkola jazdy U nas za plotem cale zboze niesttey skosili, bo kto wie, moze bym sie skusila i sprobowala uplesc takie cudo?
Bardzo fajnie, podziwiam!
siaaska 21:24, 06 sie 2012

Przetacznik napisał(a)

uroczy ten wianeczek i pięknie zdobi drzwi, a cały wystrój wejścia do domu jest bardzo zachęcający, ciepły i romantyczny... Ślicznie!

Dziękuję
Z wejścia nie do końca jestem zadowolona ale niestety narazie musi być tak jak jest... Staram się żeby było przytulnie ale nie zawsze wychodzi tak jak trzeba... I z pewnością przydałoby się wykończyć schody... zrobić barierki... zrobić podjazd i wejście... ale z czasem i to będzie... Nie od razu Kraków zbudowano....
siaaska 21:29, 06 sie 2012

popcarol napisał(a)
Asia juz 2 wianki za mna - taki zimowy ( z galazek brzozy i czerwonego derenia) i jesienny ( z lisci nabijanych na drucik bardzo ciasno). Ale Twoj - wypas, wyzsza szkola jazdy U nas za plotem cale zboze niesttey skosili, bo kto wie, moze bym sie skusila i sprobowala uplesc takie cudo?
Bardzo fajnie, podziwiam!

Ten jest na podkładzie który zrobiłam wiosną z gałązek leszczyny. Trzyma się narazie nieźle... Zmieniam w nim tylko dekorację.... Mi też skosili zboże znalazłam tylko resztki na poboczu pola.... Chciałam zrobić cały ze zboża i rdestu ale niestety więcej nie znalazłam i starczyło na taki
Sebek 21:35, 06 sie 2012

siaaska napisał(a)
Ponieważ sierpień to czas żniw u nas też pojawiły się zboża jako dekoracje....

Wianek na drzwi...

Zrobiłam go ze zboża, rdestu, chabrów, lawendy, zasuszonego bukszpanu, traw i chyba polnej szałwi...

Cudne wejście do domu - a wianek powalający! No i ławka cudna
siaaska 21:48, 06 sie 2012

Sebek napisał(a)

Ponieważ sierpień to czas żniw u nas też pojawiły się zboża jako dekoracje....

Wianek na drzwi...

Zrobiłam go ze zboża, rdestu, chabrów, lawendy, zasuszonego bukszpanu, traw i chyba polnej szałwi...

Cudne wejście do domu - a wianek powalający! No i ławka cudna

Sebek witaj Oj dawno byłeś u mnie dawno.... ale ja też nie wszędzie zaglądam... Czasu mało a wątków już chyba z kilka setek...
Oj aż rumieńców nabrałam To naprawdę cieszy Zrobię w nim jeszcze małe poprawki... Oczywiście Wam pokażę
Matka 21:55, 06 sie 2012

Piękny wianek, piękne wejście i klony cudneteż się na nie haczę

Aż szkoda tam nie mieszkaća właśnie, jaka ostateczna decyzja?
siaaska 22:06, 06 sie 2012

Bogda jak miło Cię u mnie widzieć Widzę że klony mają branie Chyba muszę im zawiązać czerwone wstążeczki
Ostateczna decyzja zostajemy Trochę się pomęczymy ale warto Szkoda tego to w końcu NASZ MAŁY RAJ NA ZIEMI