Zostawiam mój wpis u Ren nt grabów sadzonych wiosną
Mam to samo mimo, ze na szpeciele robiłam moim młodym grabom oprysk promanalem, potem w maju Ortusem a w lipcu Envidorem. Bardziej podejrzewam niedostatek wody, aktualnie moje w upały dostaja konewkę wody pod dzrewko ci drugi, max trzeci dzien. Od razu odżyły i zaczęły wypuszczać drobne nowe liscie
Ja nie panikuję, za rok graby dadzą czadu
Moj "stary " 6 latetnia zwyoplot grabowy zaatakował mączniak! Wez i opryskaj 33 M żyopłotu z dwóch stron....otruję sie przecież....
Mam to samo mimo, ze na szpeciele robiłam moim młodym grabom oprysk promanalem, potem w maju Ortusem a w lipcu Envidorem. Bardziej podejrzewam niedostatek wody, aktualnie moje w upały dostaja konewkę wody pod dzrewko ci drugi, max trzeci dzien. Od razu odżyły i zaczęły wypuszczać drobne nowe liscie
Ja nie panikuję, za rok graby dadzą czadu
Moj "stary " 6 latetnia zwyoplot grabowy zaatakował mączniak! Wez i opryskaj 33 M żyopłotu z dwóch stron....otruję sie przecież....
Na wejściu wpisałaś się w kanon "projektowania" Takąż cię przyjęliśmy i wielbimy
Fakt, we stolycy takie promocje nie bywają. Był czas, że w okolicach października/listopada w markecie budowlanym na "O" można było niedobitki po zniżkach upolować. Czas się skończył
Kasia i fajny , możesz mu przez parę kolejnych lat dla spokojnej smukłości wycinać co roku na gładko przyrosty boczne które startowały z jednego pąka z przewodnikiem
czyli te na wiosnę w 2017
o Białoboku pogadamy za rok po wybarwieniu -naciesz się dziewczyno takimi widokami