Elinkowy ogród
19:51, 25 wrz 2016
Ja wspominam o firmie dlatego aby uzasadnic np dlaczego dalam umbry bo mowiono mi ze bordowego bedzie za duzo i tyle...
Rzeczywiscie prorok jestes. Po czesci sama jestem sobie winna bo np. Trawy te co znalam niemilosiernie sie rozrastaly i powiedzialam zadnych traw. Bukszpany te co u rodzicow rosly wiecznie lyse jakies wiec bukszpany - tylko nie to .... Na szczescie zgodzilam sie na zurawki . Wiec po czesci ich ograniczylam w projektowaniu no ale pytali co sie podoba a podobalo sie to co sie znalo dopiero jak nie wyszlo
zaczelo sie jezdzic czytac i szukac i teraz sie ma pare morning lightow, brazowe trawy w ktorych sie zakochalam, rozplenice , hackleone czy jak sie to pisze i jakies jedne careksy ale to tak niesmialo na probe gdzies wtyknelam i red barona tez i mysle ze te pare gatunkow mi wystarczy moze gracymilus jeszcze .
Wklejam rabatke smietnikowa jezt po drugiej stronie wjazdu i jest jedyna gola bo nie bylo ogrodzenia.
Juz znam ogrodowisko wiec chce tam obwodke bukszpanowa przed nia kulki i trawki za nia hortensje , nad hortensjami drzewka pasowaly by takie co cien daja smietnikowi i pasowaly by czerwone do hortensji myslalam o nigrach ale jak dam je w jalowce to tutaj juz ńie moge, jak sie koncza hortki to berberys srecta czyms podsadzony potem trzmielina na pniu podsadzona hostami i na koncu pasowaloby znow drzewko.
I jak zawsze problem jakie to drzewkoco by tego bordowego nie bylo na froncie za duzo.
Rabata dluga na 13-14 m szerokosc w najwiekszym miejscu 2,7 w najwezszym 1 m
A tak wogole jakies inne ńiz kuliste na froncie ktos daje, o bardziej strzelistej koronie np klon crimson centry, klon red sanset, ambrowiec .... Czy za malo reprezentacyjne??
Rzeczywiscie prorok jestes. Po czesci sama jestem sobie winna bo np. Trawy te co znalam niemilosiernie sie rozrastaly i powiedzialam zadnych traw. Bukszpany te co u rodzicow rosly wiecznie lyse jakies wiec bukszpany - tylko nie to .... Na szczescie zgodzilam sie na zurawki . Wiec po czesci ich ograniczylam w projektowaniu no ale pytali co sie podoba a podobalo sie to co sie znalo dopiero jak nie wyszlo
zaczelo sie jezdzic czytac i szukac i teraz sie ma pare morning lightow, brazowe trawy w ktorych sie zakochalam, rozplenice , hackleone czy jak sie to pisze i jakies jedne careksy ale to tak niesmialo na probe gdzies wtyknelam i red barona tez i mysle ze te pare gatunkow mi wystarczy moze gracymilus jeszcze .Wklejam rabatke smietnikowa jezt po drugiej stronie wjazdu i jest jedyna gola bo nie bylo ogrodzenia.
Juz znam ogrodowisko wiec chce tam obwodke bukszpanowa przed nia kulki i trawki za nia hortensje , nad hortensjami drzewka pasowaly by takie co cien daja smietnikowi i pasowaly by czerwone do hortensji myslalam o nigrach ale jak dam je w jalowce to tutaj juz ńie moge, jak sie koncza hortki to berberys srecta czyms podsadzony potem trzmielina na pniu podsadzona hostami i na koncu pasowaloby znow drzewko.
I jak zawsze problem jakie to drzewkoco by tego bordowego nie bylo na froncie za duzo.
Rabata dluga na 13-14 m szerokosc w najwiekszym miejscu 2,7 w najwezszym 1 m
A tak wogole jakies inne ńiz kuliste na froncie ktos daje, o bardziej strzelistej koronie np klon crimson centry, klon red sanset, ambrowiec .... Czy za malo reprezentacyjne??

A w samochodzie było całkiem wesoło