Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Gdzieś na końcu świata... 16:04, 20 sty 2013

Do góry
Czy on za każdym razem na niebiesko kwitnie, bo Ania Asc pisała, że tylko za pierwszym razem tak kwitnie, a później już na biało?
Ogródek Janiny 16:03, 20 sty 2013

Do góry
Janino- ale masz pociechę z tej Oli, ogrodniczka i fotografka w jednej osobie, ciekawe po kim takie zdolności, ja już chyba wiem
Ogród własneniebo 16:00, 20 sty 2013

Do góry
Marta pokaż tego hiacynta, chociaż oczka nacieszę, bo moje zaraz w koszu wylądują
Igiełkowy ogródeczek 15:58, 20 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Babci już nie mam ale moja przyjaciółka Agnieszka ma jutro imieniny to dostanie hiacyntka

To i sobie zrób prezent przy okazji
Igiełkowy ogródeczek 15:57, 20 sty 2013

Do góry
Janino- Ciebie zawsze miło gościć

Grażyna]- a co to ta mączka rogowa?

Gosia- 2,20 no to bardzo dobra cena, może zajrzę, dzięki za info i o mączce nie słyszałam, ale skoro wy się czaicie to i ja muszę się nią zainteresować
Igiełkowy ogródeczek 15:52, 20 sty 2013

Do góry
wlasneniebo napisał(a)
Coduownie piękny cukierkowy kolor,
ja mam teraz jednego w pełni rozkwitu, pięknie pachnie.... tyle ze słabo różowy
Co do koloru no cóż, nie którzy nie odróżniają

Ale on naprawdę taki borowy się zrobił...hihi
Zresztą przez cały czas się zmieniały, najpierw delikatny róż, a później coraz jaskrawszy, może jeszcze ten twój też nabierze ciemniejszego koloru
Igiełkowy ogródeczek 15:48, 20 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)

Trzymasz je tylko w wodzie?

Gosiu one są w doniczkach z ziemią, tak kupiłam i tylko do osłonek włożyłam, żeby te plastikowe doniczki nie straszyły.
Igiełkowy ogródeczek 15:46, 20 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
chyba córce muszę podpowiedzieć, z czym wnuki do mnie wysłąc

Kwiatki wiosenne i laurki to obowiązkowo muszą być, moje dziewczyny zaraz zagonię do pracy, żeby babcie się cieszyły
Igiełkowy ogródeczek 15:42, 20 sty 2013

Do góry
AniaDS napisał(a)
Faktycznie, jutro można by coś sobie kupić przy okazji zakupów dla dziadków

Konieczna konieczność
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 15:07, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Witam, bo u Ciebie jeszcze nie pisałam, choć podczytuję często, pięknie piszesz i wstęp uroczy

Dla kotka przede wszystkim miseczka i ręka do głaskania potrzebna, a na poważnie to nie ma z nimi dużo pracy, szczepienia owszem i na robaczki też. Mój w sezonie kleszcze łapie, ale inne zwierzęta też pewnie, o zgrozo w domu często znajduję- w tym okresie Frontline, albo coś innego na kleszcze konieczność. No i masz kolejnego towarzysza

Kleszcze Gosiu to wszystkie zwierzęta łapią Codziennie swoją psinkę przeglądam i często wyciągam te gadziny ale z kota to nie wiem czy potrafię ,czy sobie pozwoli Szczerze mówiąc świadomie jej nie wybrałam Uparła się na moja działkę i zaczęła za mną wszędzie chodzić Ciągle miał i miał.to zaczęłam ją karmić bo bidula taka licha była Teraz co innego ,grubiutka się zrobiła No trudno skoro mnie tak polubiła to jej nie odtrącę.Martwię się tylko kiedy mi małe przyniesie a tego to ja już bym nie chciała .Jeszcze złapać się nie da tylko dotykać ale też ostrożnie .Sterylizacja konieczna .Dziękuję Gosiu za radę i wizytę u mnie
Igiełkowy ogródeczek 14:49, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A moje cebulki już prawie zasuszone, ale jeszcze 2 tygodnie temu wyglądały tak:
Miały być białe, ale nie dostałam, więc skusiłam się na czerwone, co by do doniczek pasowały, wyszło inaczej, ale cóż i tak cieszyły

A za chwilę już tak:

Później jeszcze bardziej pociemniały, ale czerwonego to nie przypominało, dopiero jak prawie uschnięte były, to M stwierdził, że co tak marudzę, przecież są czerwone...hehe
A wyglądały tak:

Trzymasz je tylko w wodzie?
Ogród w skali mikro :) 14:37, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Ty to może takich gości to do mnie też podeślij Jakaś okazja się znajdzie
... Kochana .. przysyłaj następnym razem helikopter , to Ci ich od razu zapakuję i wyślę
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 14:25, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
No to młody talent ma, śliczne wystroił te cebulki

Ha ja sie śmieję że młody talent ma po tatusiu bo tylko instrukcje do wszystkioego robi... no nic tylko wślady ojca pójdzie i konstruktorem zostanie...
ale motylki musiały tam być trzy bo cebulki są trzy - wiecie myślenie inżynniera musi być po równo
Moje zmagania ogrodowe 14:22, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Ptasi raj im stworzyłąś, ile ich tam......aż trudno policzyć

Rozsypuję teraz ziarnka i na ziemi i do kompostownika, bo M za mały karmnik zrobił
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 14:19, 20 sty 2013

Do góry
Witam, bo u Ciebie jeszcze nie pisałam, choć podczytuję często, pięknie piszesz i wstęp uroczy

Dla kotka przede wszystkim miseczka i ręka do głaskania potrzebna, a na poważnie to nie ma z nimi dużo pracy, szczepienia owszem i na robaczki też. Mój w sezonie kleszcze łapie, ale inne zwierzęta też pewnie, o zgrozo w domu często znajduję- w tym okresie Frontline, albo coś innego na kleszcze konieczność. No i masz kolejnego towarzysza
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 14:12, 20 sty 2013

Do góry
No to młody talent ma, śliczne wystroił te cebulki
Igiełkowy ogródeczek 14:11, 20 sty 2013

Do góry
No widzisz, to będziesz czosnkami walić po oczkach
Ogrodowy spektakl trwa ... 14:10, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Żal robić dziurę w takiej kołderce, ale dziękuję za zaproszenie
Tej sośnie to chyba nie odpuszczę, ślicznie rozświetla, jak wszędzie buro
I krokusiki piękniaste, daj znać koniecznie kiedy ci pierwsze w tym roku zakwitną, bo robimy mapkę krokusową Polski

nic nie wiem o mapce krokusowej - napisz proszę

dosadziłam i powinno być sporo, mam te maleńkie krokusiki one kwitna wcześniej , ale ja lubię te większe
Ogród w skali mikro :) 14:10, 20 sty 2013

Do góry
Ty to może takich gości to do mnie też podeślij Jakaś okazja się znajdzie
Igiełkowy ogródeczek 14:09, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Joasia- jak to nie cebulowa, przecież w domku masz- widziałam śliczne hiacynty

A tak przepraszam w domku troszke wiosny jest
ale ogrodowo nie ma nic, bo nie moja dziłak... ale zapomniałam u babci chyba kilka czosnków wsadziłam!!!! jak nie zdechły to będę miała czosnki!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies