Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Gosiniak 11:51, 20 sty 2013

Ptasi raj im stworzyłąś, ile ich tam......aż trudno policzyć
Welka 14:14, 20 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

a ustawiliśmy karmnik w takim miejscu że można z salonu cały czas na nie patrzeć i lepsze to niż telewizor
ale mimo tego że się na nich kompletnie nie znam, to uwielbiam na nie patrzeć.

Jak mnie takie słowa cieszą. Ja też uwielbiam na nie patrzec i to zajmuje mi najwięcej czasu zimą. Tylko tych trznadli troszkę mogłoby do mnie przyleciec.

Zdjęcia i tak nie oddają ich pięknego koloru, bo robię z okna i w dużym zbliżeniu, ale są za bardzo płochliwe żeby robić z tarasu. Skoro masz ich mało, będę choć ich zdjęcia podsyłać
Welka 14:20, 20 sty 2013

malgocha1960 napisał(a)
Ewelinko,dobra duszyczka z ciebie jak troszczysz sie o wszystkie zyjace stworzonka.

U siebie mamy małe ptaki, u rodziców na rzecze od jakiś 8-9 lat mamy łabędzia (przypłynął do nich z porozrywanym skrzydłem, które niestety sobie wyszarpał i ma taki kikut, po podleczeniu stwierdził, że zostaje), ten to dopiero je. Przy okazji kaczki się wycwaniły i jest ich z 30, poszukam u siostry zdjęć jak ta banda czeka pod oknem na porę karmienia
Pozdrawiam
Welka 14:22, 20 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Ptasi raj im stworzyłąś, ile ich tam......aż trudno policzyć

Rozsypuję teraz ziarnka i na ziemi i do kompostownika, bo M za mały karmnik zrobił
Welka 14:23, 20 sty 2013

Niech ktoś mnie do nauki pogoni, bo nie tylko wiosna tuż tuż ale i mój egzamin.
an_tre 14:25, 20 sty 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Bogdziu kochana!!!!! Tak - te moje papużki to trznadle!!!! Dzięki za nazwę już przynajmniej Kini nie będę w głowie mieszała że papużki mamy w ogrodzie, bo jeszcze gotowa uwierzyć w ptasią głupotę mamuśki. Dziś chyba była ta sama samica kosa (choć z moją znajomością ptaków to pewnie coś innego), ale już kulturalnie się zachowała i jadła z resztą sępów.

Ewlinko cóż za cudny widok nie co dzień można a taki oglądać dzięki pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 14:45, 20 sty 2013

przyszłam pogonić...do nauki! ma byc na 5
Juzia 17:32, 20 sty 2013

A Irenka znowu zmieniła avatarek! Tyż ładny
Klamber 18:23, 20 sty 2013

Ewelino, ładne to Twoje stadko Trznadlii u mnie tyle na raz nie widziałem czyżyków bywało dużo przylatywało całe stado. Gratuluję pierwszej setki i pozdrawiam Cię gorąco, hejka
Welka 21:29, 20 sty 2013

an_tre napisał(a)

Ewlinko cóż za cudny widok nie co dzień można a taki oglądać dzięki pozdrawiam

Aniu, karmnik zrobił M z myślą o Kini żeby ptaszki mogła oglądać, a najwięcej przy oknie ja siedzę jak moje papużki przylatują
Pozdrawiam