Sprawdź czy nie jest za głęboko posadzony, czy nasada pnia nie jest czasem pod ziemią. Odkryj to, wytnij jałowce. Niczym nie smaruj, pozwól żeby sechł. Opieńkowej zgnilizny nie widać, więc chyba nie jest źle.
A te pionowe pęknięcia kory mogą być spowodowane uszkodzeniami mrozowymi.
Chyba raczej te rany pionowe pomaluj Funabenem lub Dendromalem, żeby przez nie nie dostały się grzyby chorobotwórcze.
Nie ma takiego stwierdzenia, że trawy nie należy kosić wtedy. i wtedy. Nie ma takiego terminu.
Trawnik trzeba skosić przed zimą dopóki rośnie. Chociażby to miało być nawet w grudniu
Ale jak ktoś nie skosi to nie przestępstwo, po prostu pozawiją się, położy i bardziej zgnije niż skoszona. Pleśń bardziej atakuje długą trawę niż skoszoną.
Pod ścianą dwie hortensja LImelight
przed nimi trzy lub cztery miskanty Variegatus
Przy schodach coś na pniu: tuja kula na pniu, lub cyprysik Ivonne, śliwa dziecięca na pniu, miłorząb Mariken
Na brzegu murku irga Major, żeby zwisała w dól
Na brzegu trzy kulki tuja Danica w żurawkowym polu, dużo żurawek.
Danusiu ale Ty piękna byłaś jako młoda dziewczyna, nie mówię, że nie jesteś ale te zdjęcia bardzo naturalne, za modelkę mogłaś robić taka szczuplutka a nogi jakie smukłe i długie fajne są takie wspomnienia pozdrawiam cieplutko, zimy nie lubię , ale kiedyś jeździłam na łyżwach i na sankach zawsze miałam białe figurówki, na tamte czasy to był obciach, bo były drogie pozdrawiam
Tego bariera to wyciepię.... nie pasuje i gryzie po oczach jak cholerka .. brak ścieżki i barierka.... to dwie rzeczy które mnie drażnią... no i ochrona przed psem.. to trzecia....
Jak był busz, to to nie przeszkadzało, a teraz przeszkadza ...
Czekam na instrukcję obsługi tricka... bo masz rację... to co wiem , że urośnie lub przytnę to mnie nie denerwuje, ale te nóżki w baksikach.. denerwują ... czytam jeszcze raz na spokojnie wszytko... bo mi trzeba jak krowie na rowie ..
Artykuł o angielskich rabatach już napisany Pozostało wybrać najpiękniejsze przykłady i opisać zdjęcia, abyście mieli łatwo wybrać tę najpiękniejszą Dla siebie