Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka
19:58, 02 paź 2014
Karola widziałam pytanie o eucomisa - trzeba przechować nie zimuje, ja mam w donicy więc donica po przycięciu myk do garażu i dopiero pod koniec lutego lekko podleję i tyle
obwódka z tawuły mnie zainspirowała - super, no i zazdroszczę posadzonych tulipanów, fajne te cebulowe wiosną ale jak teraz przyjdzie sadzić to jakoś mi to idzie po grudzie.
hej
obwódka z tawuły mnie zainspirowała - super, no i zazdroszczę posadzonych tulipanów, fajne te cebulowe wiosną ale jak teraz przyjdzie sadzić to jakoś mi to idzie po grudzie.
hej

Teresko takie tyko na razie fotki mam Tu gdzie eM stoi wzdłuż tych dużych drzew jest jeszcze 1000m ale w takim trójkącie taki mały lasek brzozowy.Na końcu działki mam przechowalnik dużych roślin szmaragdy,jałowce skayroket,tawuły, pęcherznice perowskia z niej robię sadzonki na żywopłot .To nie zielsko tylko gryka posiana na zielony nawóz.Po lewej widać tegoroczną anabelkę i po prawej werbeny.Szerokość od zielska po lewej do nawłoci po prawej.Ogladaj szybko bo zaraz usuwam