Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Roztoczańskie klimaty 23:11, 10 sty 2013

Do góry
Obudzę Cię jutro rano
Podplaę w kominku z Żonem
Roztoczańskie klimaty 23:08, 10 sty 2013

Do góry
Zeta buziam, wprawdzie już zasypiam nad padem ale dałam radę przeczytać
Bukszpan (Buxus) - uprawa 22:59, 10 sty 2013

Do góry
Joaha z takich poczochranych krzczków zrobiłam po 3-4 latach coś takiego

Za rok - dwa będą już fajne kulki. Ucięłam na każdej wybujałej mocnej gałązce wierchołek i gałązkę ogołacalam. Z czasem z zielonego kawalka formowałam kulke.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:55, 10 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Miłej zabawy dziewczyny .....bedziemy tęsknić ...

Jeśli nie zasnę to zrobię już jutro fotki, aby się Ci nie ckliło
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:55, 10 sty 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Madżenko dasz radę wizja jutrzejszych uciech doda ci sił
Baw się dobrze, pozdrów wszytkich od obecnych duchem i dużo fotek dla ciekawskich cykaj
buziam

Jutro ma na dodatek masakryczny dzień w pracy!!! Zacyznam o 7:15... Już się nie mogę doczekać piątkowego wieczoru i pewnie zasnę o 22 ..
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:04, 10 sty 2013

Do góry
Ja nawet nie jestem na bieżaco. Jedźcie ostrożnie bo równieź u nas sypie. Do zobaczenia jutro wieczorem Telefony mamy więc się znajdziemy. Wieczorem zajedziemy do Ewy.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:00, 10 sty 2013

Do góry
Wróciłam umieram ze zmęczenia, 9 godzin w samochodzie, 4 na spotkaniu... Śnieg padał intensywnie w drodze powrotnej. Niestey nie mogłam Was czytać cały dzień a teraz zmykam sie spakować.
Trunek zapakowany, aparat się ładuje...
A teraz uciekam bo jutro muszę być wczesniej w pracy...
O matko abym dotrwała do jutra...
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 21:43, 10 sty 2013

Do góry
A ja sobie dzisiaj w przeciwną stronę pojechałam do Torunia... Już jestem i muszę się spakować i.... Jutro szaleństwo w pracy a potem droga do Bystrzycy... A śniegiem waliło po oczach juź dzisiaj strasznie...
Buziam i padam na nos
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 21:43, 10 sty 2013

Do góry
A ja sobie dzisiaj w przeciwną stronę pojechałam do Torunia... Już jestem i muszę się spakować i.... Jutro szaleństwo w pracy a potem droga do Bystrzycy... A śniegiem waliło po oczach juź dzisiaj strasznie...
Buziam i padam na nos
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 20:41, 10 sty 2013

Do góry
Ale emocje
Bociek a Ty nie szusujesz? Co Madżenka o Twoich czerwonych nóżkach pisała??a może coś pokręciłam bo tu się ostatnio tyle dzieje że już nie ogarniam...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:40, 10 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

I wszystko wypiły, no tak..... jak się późno przychodzi to tak jest

można gorzej ... wpadłam zupełnie po imprezie ... a tu Bociek siem drze bo ozdrowiał i gangrena pocałowała klamkę ... Anna klasyki kina nie zna ... Madżenka z enefzetem bawi się w chowanego zupełnie jak szmaragdooka Scarlett (apropo to kolor 2013 ... yhm ) ... z chopakami ... o nucie nie wspomnę bo mord mam przed oczami ... a ja na to wszystko nie zdążyłam ...

Iza uwielbiam Twoje streszczenia, ale i tak warto było przeczytać całą historię od deski do deski, tylko monitor ucierpiał, mokry troszkę
Baby Jagi - jesteście lepsze niż najlepsza komedia świata

Tylko nie Baby Jagi! wypraszam sobie...był książę (jeszcze żaba - ale potem się miał przemienić w księcia) to my Księżniczki

Buziam wszystkie Księżniczki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:24, 10 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

można gorzej ... wpadłam zupełnie po imprezie ... a tu Bociek siem drze bo ozdrowiał i gangrena pocałowała klamkę ... Anna klasyki kina nie zna ... Madżenka z enefzetem bawi się w chowanego zupełnie jak szmaragdooka Scarlett (apropo to kolor 2013 ... yhm ) ... z chopakami ... o nucie nie wspomnę bo mord mam przed oczami ... a ja na to wszystko nie zdążyłam ...

Iza uwielbiam Twoje streszczenia, ale i tak warto było przeczytać całą historię od deski do deski, tylko monitor ucierpiał, mokry troszkę

Tylko nie Baby Jagi! wypraszam sobie...był książę (jeszcze żaba - ale potem się miał przemienić w księcia) to my Księżniczki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:49, 10 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Madżenko - buziam na wojażach
Roztoczańskie klimaty 05:55, 10 sty 2013

Do góry
Pobudka!!!!
..... Ciiiii ..... Witam szanownego Żona !
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 05:46, 10 sty 2013

Do góry
Witam wszystkich i pragnę poinformować, że moja nieobecność na forum jest spowodowana procesem lrzygotowania waznego dla ski teamu napoju - cytrynówki
Narciarska ambrozja została zabutelkowana
A dzisiaj Was opuszczam na dłuzej bo muszę się oddalić w dalsze zakątki Polski
Roztoczańskie klimaty 23:04, 09 sty 2013

Do góry
Taaaakich wielkich owalnych na razie nigdzie nie widzialam a donice w necie nieżle przeszukałam...
Widziałam mniejsze... Ale zalogowalm się na giełdę nternetową i opłaciłam 1 zl za aktywację !!! Czekam za uruchomienie konta bo mnóstwo z włókna szklanego znalazlam. Jest podobna ale bez aktywacji nie wiem jaki rozmiar.

I ja się zapytowuje kto taki ruch na tej piknej stronie zrobił, że serwer nie wytrzymał.. A ja właśnie wszystkie huf hausy sobie oglądałam !!
Widzialaś ogród z kostzrewami? Miodzio!!,
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 22:59, 09 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)
Kochani .. staniemy przed kamerką o określonej godzinie i odtańczymy jakiś coś tam taniec....
http://czarnagora.pl/kamery-online/ - teraz już noc i nic nie widać.. ale w dzień widać

trza tylko naczaić gdzie to jest..... i będzie to największa oglądalność kamerek stokowych

Możemy ustalić, że o godz 12 stajemy przed kamerą? W samo południe?
Ogród w lesie 22:58, 09 sty 2013

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Agnieszko...ten opis odpowiedniego kasku powalił mnie na kolana!!!

A u mnie kiełkują cebulowe....co robić?

Tłuczkiem lub młotkiem powbijać
Roztoczańskie klimaty 22:47, 09 sty 2013

Do góry
No myśle, że Źon bardziej dostojnie brzmi niż Małż??? Więc chyba dumny jest, się martwimy o spokojny sen
Pozdrawiamy Źona
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:44, 09 sty 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Marzenka, bochenek się ostał w torbie, nie capnęły. Było co do ust włożyć.

Podzieliły się chlebem i solą z Wami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies