Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 11:08, 30 lis 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)
No co ty??
A ja Twojego eMa wychwalam?!

Hahah Madzia ! pochodzenie takie ma zagraniczne a robiona przez EMA ))))
Anulajda w raju 11:08, 30 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Aniu jak maluszek ? Napisz cos o małym skarbie ))

Dzięki,Maluszek ok zdrowo się chowie ,cyca maminego ciągnie a za niedługo skończy 6 miesięcy jest bardzo radosnym dzieckiem, córka mieszka w Katowicach więc mamy go tylko na weekendy
Ignacy

i z dziadkiem i z babcią czyli mną
Ogród pod lasem 11:06, 30 lis 2016

Do góry
Haha. ... )) człowiek juz o niczym tutaj pogadac nie moze Haaa )). Zaraz reprymenda ))

Zana ) buziol nie marudź ))))
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:02, 30 lis 2016

Do góry
))) bedzie sie działo )))))
Księżycowy... 11:01, 30 lis 2016

Do góry
Wendy79 napisał(a)

Rączki już zacieram i czekam na wiosnę Psssyt, nikomu nie mów, ale właśnie złożyłam zamówienie na nasiona (liczba z przodu zaczyna się na pięć) + nasionka z wymiany. Oszalałam Szaleństwo wysiewów będzie

;))) nie powiem ))))
Lawendowy zawrót głowy 10:57, 30 lis 2016

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Pomysłowość choinkowa nie ma granic.

Heheh w samo sedno trafiłas bo to Holenderka jest hahahha )))
Lawendowy zawrót głowy 10:56, 30 lis 2016

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Siewek mój emuś po sobie nie zostawił,
jeszcze swej obecności mnie pozbawił!
Ale za to co mam sama gdzieś zasiane,
nigdy już nie jest przekopane!

Tylko przy robótkach budowlanych brak mi
jego prowizorek niezapomnianych!

Każdy kij ma dwa końce, dziewczyny. I co jednemu pasuje, drugiemu nie koniecznie!
Pozdrawiam!

Haneczko ) uśmiecham sie na te słowa i przytulam ))
Lawendowy zawrót głowy 10:55, 30 lis 2016

Do góry
No wydało sie bo to Holenderska przeca )))))))

Madziu dzieki wielkie ) ja u Ciebie Ty u mnie )) taki ten eM duzo zrobi a jeszcze wiecej nabroi )))

Asiu )) konsek drzewa na drzewie i moze sie podobac ))))

Kacha zas szalejesz ze slowotokiem ZnIkNEla )))))) podoba mi sie ))) czasowo nie jest dobrze trzeba czekac hihihi )

Edit prosze Cie nie przesadzaj bo normalnie cała czerwona jestem . Dzieki bardzo za miłe słowo ale trudno tyle naraz udźwignąć )) szczerze mówiąc teraz tydzien bez ozdób tylko roboty kupa )) pozdrawiam Ciebie i Twoj letni ogrod ech zazdraszczam Ci tej pogody )))

Kindzia hahha śledzisz mnie )))))

Amelka ja Ci sie tylko z niedźwiedziem kojarzę ? Chyba wiem dlaczego hihihi

Moniczko kawy sie napij nie uciekaj tak szybko )))) u mnie sniegu jeszcze troche lezy . Przykryło trawnik /)))

Karolcia )) wszyscy zadowoleni a ja najbardziej. Moj młody jeszcze jej nie widział taka mało w domu siedzi a ona do garazu poszła )) ciekawe czy mu sie bedzie podobała.

Małgosiu mądre słowa Twoje czytamłam w jednej w ważnych dysput życiowych )))) u mnie tez podobnie było ) bo mama moja to skarb pomocny zawsze jest )) życiowe wybory zawsze sa i beda ))
Hahha siewki hahah głupawka smiechu mnie dopadła ) i jeszcze kaszel KUmuLacja )))

Ogród niby nowoczesny ale... 10:49, 30 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Siedze u Ciebie juz dłużą chwile i chyba mnie widzisz skoro do mnie przyszłaś )) to niemozliwe jsk czasami dziwnie sie zderzamy.

Patrzyłam na Teoje rozplenice moje sa sadzone w tym samym roku ale były o wiele wieksze a teraz takie wypasne nie sa )) pieknie Ci rosliny rosna. Graby tez Ci szybciej masy przybrały .)) swietnie masz ))

Po wizycie w takich ogrodach jak lubie zawsze mam taki niedosyt ze wszystko co pisze to takie banalne jest.... a wrażeń moc u Ciebie zawsze mam ))))

Jolu...to chyba magia

Ogród niby nowoczesny ale... 10:41, 30 lis 2016

Do góry
Siedze u Ciebie juz dłużą chwile i chyba mnie widzisz skoro do mnie przyszłaś )) to niemozliwe jsk czasami dziwnie sie zderzamy.

Patrzyłam na Teoje rozplenice moje sa sadzone w tym samym roku ale były o wiele wieksze a teraz takie wypasne nie sa )) pieknie Ci rosliny rosna. Graby tez Ci szybciej masy przybrały .)) swietnie masz ))

Po wizycie w takich ogrodach jak lubie zawsze mam taki niedosyt ze wszystko co pisze to takie banalne jest.... a wrażeń moc u Ciebie zawsze mam ))))
Księżycowy... 10:18, 30 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ładne podsumowanie ))) zapowiada sie tak jąk lubie )))

Rączki już zacieram i czekam na wiosnę Psssyt, nikomu nie mów, ale właśnie złożyłam zamówienie na nasiona (liczba z przodu zaczyna się na pięć) + nasionka z wymiany. Oszalałam Szaleństwo wysiewów będzie
Moja ostoja 10:03, 30 lis 2016

Do góry
Ela no Ty sie sama dyscyplinujesz juz. plan na wiosne w szczegółach zrobiony ))))

Nad EMusiem pracujesz nadal !? Hihihi
Anulajda w raju 10:01, 30 lis 2016

Do góry
Aniu jak maluszek ? Napisz cos o małym skarbie ))
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 09:59, 30 lis 2016

Do góry
Beatko one sa identyczne. Moje wisiały na zewnątrz i jak snieg długo na nich leżał to schodzi kolor , ale to tez po czasie dodaje uroku nie przejmowałam sie tymi kropkami na nich ))

)
Ogród pod lasem 09:57, 30 lis 2016

Do góry
Iza jaki ja mam kaszel wszyscy juz na mnie patrzą z niepokojem . Patrz i w czapce chodze a i tak sie załatwiłam )
Księżycowy... 09:31, 30 lis 2016

Do góry
Ładne podsumowanie ))) zapowiada sie tak jąk lubie )))
Ogród pod lasem 09:29, 30 lis 2016

Do góry
Iza nadrobiłam i czuje niedosyt wizji ))))) Ty tez sie ciepło ubierz i zrelaksuj robiąc dla nas fotki )))))
Mój ogród pod górkę... 09:27, 30 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
)). Kaska Tys imprezowiczka taka ze głos Ci odebrało ) czemu mnie to nie dziwi )) tyłeczek w ciepłe majtole i bez stresu na autostradach )) buziol i dzieki ))

No, zmogło mnie od tego imprezowania, a tu w sobotę kolejna impreza. Mus się kurować. Dzisiaj już mi lepiej, już mnie tak kaszel nie męczy, ale w wypowiedziach staram się być oszczędna. Co innego słowo pisane, tu mogę bez obawy o kolejne napady kaszlu. Dzięki za troskę
Ogród z rzeźbą 09:27, 30 lis 2016

Do góry
Anka ubierz sie ciepło ))))) przeciez jaCie nie wyganiam nigdzie )))))

)))))). I zrelaksuj przy robieniu fot dla nas )))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies