Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

UrsaMaior 19:00, 28 lis 2016

Ty wiesz, że u mnie różyczka minęła? Nie sądziłam, że kiedyś to się wydarzy... Będę miała róże, bo lubię cięte w wazonie, ale jakoś mi przeszło uwielbienie do nich.
Zana 19:14, 28 lis 2016

Iza to nie jest dobry objaw!
inka74 20:41, 28 lis 2016

Stan ilościowy moich róż nie uległ zbytniemu zwiększeniu bo oddałam mamie te, co mi nie pasowały. No i rabatę z tyłu na nowe nabytki zrobiłam. Wycinanki między drzewami zyskały linię prostą, przecież łatwiej kosić

Eisvogela na razie nie ma u nas, mnie się też podoba ale się wstrzymam. To co na zdjęciach w katalogu nie zawsze potem u innych tak wygląda. Ale ciekawa może być róża taka lekko fioletowa z żółto-pomarańczowym środkiem.
kasja83 16:32, 29 lis 2016

Zana napisał(a)
Opuściłam Was na prawie dwa miesiące, ale ogród też opuściłam. Praktycznie byłam tylko raz w październiku i drugi raz dzisiaj. No i jak zajechaliśmy to pierwsze co zobaczyliśmy to efekty wyjątkowej nadaktywności kreta. Normalnie nie będę cytować słów, jakie z ust naszych padły na taki widok:

Rowy krecie wzdłuż rabat, trawnik się zapada, po prostu załamka:

I to nieszczęsne małe czarne bydlątko urzęduje tylko na naszej działce! Em się wściekł, zapowiedział zrywanie trawnika i układanie siatki! Pożyjemy, zobaczymy...

Aniu fajnie,że wròciłaś.kret chyba nie odpoczywał
A ławeczka piękna!
UrsaMaior 16:58, 29 lis 2016

Zana napisał(a)
Iza to nie jest dobry objaw!

Anula, zapadłam za to na jeżówkę hahaha
Zana 22:09, 29 lis 2016

Iwonka jakoś tak coś czuję, że poświęcę się dla koleżanek i przetestuję tego Eisvogla. No wpadł mi w oko.

Kasia kret rozbójnik normalnie imprezkę chyba urządził

Iza jeżówka tyż pozytywna!.
ryska 22:16, 29 lis 2016

Pracowite krety pozdrawiam
zoja 09:24, 30 lis 2016

Anulka
a może kret wyje do wiosny wszelkie obrzydliwe larwy i ogród tylko zyska do wiosny pewnie sobie pójdzie
Macham!
lojalna_ 09:27, 30 lis 2016

Anka ubierz sie ciepło ))))) przeciez jaCie nie wyganiam nigdzie )))))

)))))). I zrelaksuj przy robieniu fot dla nas )))
Zana 10:48, 30 lis 2016

Reniu żeby moja jesień w ogrodzie była taka pracowita jak tego kreta! On mnie wyręczył, tylko nie tam gdzie trzeba

Zojka i tego się trzymam Macham tudzież

Jola dobrze Pani Komendatko! W sobotę zakładam gacie narciary, ciepłe buciory itp. i zasuwam do ogródka. Pretekst główny: trzeba wywieźć komodę (to jest sposób coby eMa zmobilizować, na coś te zbliżające święta się przydają). Tak całkiem by the way zaplanowałam jakieś pokopanie, a nuż się uda. I coś wykreślę z mojego niezrealizowanego planu jesiennego, wow!!