Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród Sylwii od początku cz.II 20:47, 02 sty 2013

Do góry
Sylwia ja też masażu płci przeciwnej nie lubię tzn płeć tak ale wyłącznie masaż rękoma własnego M
A tak na serio masaż klasyczny nie dla mnie... Ja tylko czekoladę i vanilie lubię na sobie jako maseczkę ale nie masowanie i nikt nie może zrozumieć , że mnie boli masaż nawet relaksacyjny...
Za to za aujwerdę dałabym się pociąć
A namiary na pensjonat zapodawaj Zawsze sobie możemyspotkanie ogrodowiska w SPA urządzic
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:42, 02 sty 2013

Do góry
Czy ktoś ma meble z drewna shorea (meranti)? Jak się je użytkuje, bo chciałabm je leciutko poolejowac na szaro i aby się potem same spatynowały
Znalazłam leżaki w dobrej cenie i sie nad nimi zastanawiam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:36, 02 sty 2013

Do góry
Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....

contemporary contemplation nagroda na Hampton Court Palace Flower
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:32, 02 sty 2013

Do góry
Ee tam ja juz na moich chińskich kanapch wiele wieczorów na tarsie przeleżałam a wczoraj wymyśliłam, że na południowym tarasie będą lezaki a przy kuchennym kanapy wraz z pergolą. Stół do jedzenia pójdzie pod wiatę. Będzie wynoszony na imprezy I tak nie jemy na tarasie tylkopijemy kawkę lub winko
Moja największa pasja - ogród 20:20, 02 sty 2013

Do góry
Kasik zapodawaj tę listę na rok 2013
Może dzisiaj zróbmy pierwszą setkę
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:16, 02 sty 2013

Do góry
Joaska. - gdzie Ty się zawieruszyłaś?Długo Cię nie było Buziam i zyczenia składam
Aga PE - odgrzebujesz się kochana z roboty? Widzę, że powolutku do nas wracasz
Domi - Klub Wstępnie Obrobionych brzmi pieknie Skoro KZ20 zakończył działalnośc powołuje y KWOO A wiesz, ze wczoraj caly net przekopałam w poszukiwaniu leżaczków Ja zamierzam leżeć w tym roku ... Czasami ale jak ktoś z ADHD ma spokojnie posiedzieć? Ja nie umiem
Syla - czytałam, że wypoczelaś Nabierasz sił przed budową???
Kasik778 - kiedyś musi być to 1010 aby kiedyś było 10 byziam i będe odfajkowywyać realizację poszczególnych punktów u Ciebie
Irenko - w tym roku na celowniku mam nadanie kształtu moim żywopłocikom, kulom kilka poprawek, nowe donice. Listę znasz Ja tylko nadam dumam , graby, buki czy coś innego w podjeździe...

Buziam. Chyba na chwile zmykam bo odkryłam na GPIe kolejną wystawę i bajeczne zdjęcia... Jak oblookam to wróce z doniesieniami
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:16, 02 sty 2013

Do góry
Joaska. - gdzie Ty się zawieruszyłaś?Długo Cię nie było Buziam i zyczenia składam
Aga PE - odgrzebujesz się kochana z roboty? Widzę, że powolutku do nas wracasz
Domi - Klub Wstępnie Obrobionych brzmi pieknie Skoro KZ20 zakończył działalnośc powołuje y KWOO A wiesz, ze wczoraj caly net przekopałam w poszukiwaniu leżaczków Ja zamierzam leżeć w tym roku ... Czasami ale jak ktoś z ADHD ma spokojnie posiedzieć? Ja nie umiem
Syla - czytałam, że wypoczelaś Nabierasz sił przed budową???
Kasik778 - kiedyś musi być to 1010 aby kiedyś było 10 byziam i będe odfajkowywyać realizację poszczególnych punktów u Ciebie
Irenko - w tym roku na celowniku mam nadanie kształtu moim żywopłocikom, kulom kilka poprawek, nowe donice. Listę znasz Ja tylko nadam dumam , graby, buki czy coś innego w podjeździe...

Buziam. Chyba na chwile zmykam bo odkryłam na GPIe kolejną wystawę i bajeczne zdjęcia... Jak oblookam to wróce z doniesieniami
Roztoczańskie klimaty 20:08, 02 sty 2013

Do góry
Zetka a czym się stresujesz, jak przemarzną to wymienisz
Kubusiowo 20:06, 02 sty 2013

Do góry
No i się zaczęło wiosenne zakupy
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:01, 02 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)
Agnieszko.. ja praktycznie też dopiero ze swoim synusiem się uczyłam jeździć
I mnóstwo rodziców dopiero z powodu dzieci ...też zaczyna I okazuje się, że na nartach przezywamy drugą młodość, gdzie bezkarnie można się wywrócić, obsypać śniegiem.. i nikogo to nie dziwi
A i z dziećmi łatwiej się dogadać, bo są wspólne wyjazdy i zainteresowania

Oj tak wspólne wyjazdy w weekendy z dzieckiem na narty są świetne zamiastbnudzić się w domu, bo w mieście często buro i brzydko a w górach bialutko

Ja swoje pierwsze kroki na nartach oczywiście wspólnie z córką stawiałam Tylko instruktor się zdziwił gdy się razem zameldowałyśmy na oślej łączce
Roztoczańskie klimaty 19:51, 02 sty 2013

Do góry
A brzoza to nie ma co myśleć tylko tak....
mozna zGAPiać
Mnie się nie pytaj bo ja monotemtyczna jestem tzn bukszpanowa
Roztoczańskie klimaty 19:43, 02 sty 2013

Do góry
Hej jestem ale się jeszcze z Twoją donicą nie przespałam

Słuchaj koniecznie Magnoli bo ma magiczną różdżkę w rękach. Nie mogę doczekać realizacji projektu Magnoli w ogrodzie Malkul
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:37, 02 sty 2013

Do góry
Syla napisał(a)
He,he nadrabiam zaległości i zaglądam do Was cichaczem .... Zawiesiłam się na dłużej w wątku podsumowania spotkań w 2012.....

Cała Marzenko cała bo śniegu nie było a i wypoczęta bo porządnie wymasowana

Agnieszka zapewniam , żem nadal aktywna hehehehehe

Witam nowe buziaki w moim wątku Agatę i Renatę [/quote
A to się chwali, ze wymasowana rozumiem, że obcymi rencami przystojnego masażysty
Igiełkowy ogródeczek 19:34, 02 sty 2013

Do góry
I och joo piękna wiosna

A u nas pada i mi wylezą wszystkie cebulki i zmarzną!!!!
Igiełkowy ogródeczek 19:33, 02 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Gosiu a jakie ciurkadełko planujesz? Masz już sprecyzowane plany?

Chciałabym trochę uporządkować tą rabatę przy tarasie i dodać tam właśnie ciurkadełko, zobaczymy czy się uda szybko zrealizować, od wiosny rozpoczynam poszukiwanie jakiejś fajnej kuli lub kamienia a później to tylko M ubłagać by to wszystko zamontował. A i jeszcze troszkę bukszpaników na żywopłocik będę tam potrzebowała, już się rozglądam i czytam gdzie dziewczyny kupowały, ale jakoś widzę ciężko ładne sadzonki kupić. A u mnie to już w ogóle masakra jakaś. W szkółkach czasami mają, ale taką małą ilość, że się z tego żadnego żywopłotu nie zrobi, ale zobaczymy nie ma co wyprzedzać faktów, ten rok ma być szczęśliwy i trzeba myśleć pozytywnie, buziaki przesyłam.

Gosia w wiosenny weekend bierzesz M i duuuuuże auto , jedziesz 167 km do Wrocławia, tam Madżenka Cię przejmuje i jedziesz na plantację bukszpanową po duuuuuuże bukszpany
Fotorelacja z wyprawy Wieloszki ze mną po bukszpany tu ją można sobie obejrzeć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:23, 02 sty 2013

Do góry
Aniu przypomnij mi co było nie tak z Twoimi donicami zamówionymi rzez net? Bo mam do wyboru dwa sklepy i się waham czy te, które stoją przed biurem są bardzo cięźkie?
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:21, 02 sty 2013

Do góry
No wreszcie sie znalazłaś!!! Cala i już zdrowa i pewnie wypoczęta Buziam !! brakowało Cię na forum!!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:19, 02 sty 2013

Do góry
Jak to co z bukszpanami? U Agi musza być ideaaaaalne!!! A przecież plantację pod nosem mamy

Bukszpany brązowieją....
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 19:16, 02 sty 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Proszę o zgłaszanie się do mnie po instrukcje dojazdu i do Madżenki w sprawach organizacyjnych.
Do zobaczenia.

A ja siem próbujem kiełbas na ognisko doliczyć i nie mogę... I litrów cytrynówki

Alina
Ania Asc
Iza
Irenka
Finka
Madżenka
Anieszka (? Nocleg zarezerowała ale się prosze o potwierdzenie )
Gaby3003
Roztoczańskie klimaty 15:22, 02 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
No ta donica przy wejściu mnie rozbraja .....no muszę coś w niej fajnego posadzić ...czekam na propozycje .....jedna już mi wpadła w oko.

Biało zielone hosty wyglądają super , z racji tego że to cienisty zakątek , a jak mówisz , że w małych donicach trochę Ci zbyt zielono to może zamiast zielonych żurawek do tych donic daj takie hosty będzie i zielony i biały , który rozjaśni donice. W dużej donicy skarpeta z host w nóżce trzmieliny , a obrzeże donicy z carexów jak pisze Madżenka do poczochrania. Żeby nawiązać jedną stroną do drugiej to może do np. 4 mniejszych donic wsadzić carexy , a do kolejnych hosty tej odmiany z której powstanie skarpeta.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies