Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

jotka 17:01, 02 sty 2013

Aniu, z życzeniami noworocznymi i pozdrowieniami przesyłam Ci karteczkę z kalendarza z 2006 roku

Aktualne będą na moim wątku jako zachęta do zaglądania

DOBREGO ROKU
kasik778 17:37, 02 sty 2013

asc napisał(a)
Agnieszko.. ja praktycznie też dopiero ze swoim synusiem się uczyłam jeździć
I mnóstwo rodziców dopiero z powodu dzieci ...też zaczyna I okazuje się, że na nartach przezywamy drugą młodość, gdzie bezkarnie można się wywrócić, obsypać śniegiem.. i nikogo to nie dziwi
A i z dziećmi łatwiej się dogadać, bo są wspólne wyjazdy i zainteresowania

Aniu ja co prawda zaczęłam jeździć na nartach wcześniej niż moje dziecko(bo ono ma jeszcze parę latek do pierwszych prób), ale nie wyobrażam sobie, że nie pokazałabym mu jak fajnie jest na nartach no i jaka kondycja później za kilka lat mam nadzieję, że pojedziemy razem, bo niestety ale mój M nart nie lubi...

Wasza relacja niesamowita, myślę, ze po obejrzeniu spora część Ogrodowiska ruszy na stoki

an_tre 18:31, 02 sty 2013

Aniu fajnie jest tu do ciebie zaglądać codziennie podczytuję o zmaganiach narciarskich fajna lektura, pisana lekko i z humorem, a i zwierzenia odwiedzających ciekawe i też nie pozbawione szczypty humoru i dla mnie to egzotyka, ale popatrzeć to i owszem pozdrawiam Aniu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 20:01, 02 sty 2013

asc napisał(a)
Agnieszko.. ja praktycznie też dopiero ze swoim synusiem się uczyłam jeździć
I mnóstwo rodziców dopiero z powodu dzieci ...też zaczyna I okazuje się, że na nartach przezywamy drugą młodość, gdzie bezkarnie można się wywrócić, obsypać śniegiem.. i nikogo to nie dziwi

Oj tak wspólne wyjazdy w weekendy z dzieckiem na narty są świetne zamiastbnudzić się w domu, bo w mieście często buro i brzydko a w górach bialutko

Ja swoje pierwsze kroki na nartach oczywiście wspólnie z córką stawiałam Tylko instruktor się zdziwił gdy się razem zameldowałyśmy na oślej łączce
Marlenaa 20:08, 02 sty 2013

Aniu wpadłam się przywitać
W końcu znalazłam czas aby Cię odwiedzić, ups błąd aby wpis zostawić Twój ogród znam z wcześniejszego wątku, z czasów gdy uprawiałam podglądactwo. W tym wątku jestem po raz pierwszy i jestem w szoku już 320 stron Postaram się być na bierząco ale będzie trudno Ogród masz śliczny, tyle pracy, energi w niego włożyłaś więc efekty są powalające. Widać, że jesteś człowiekiem pełnym energii, ciepła i humoru no i z podlasia
Pozdrawiam cieplutko, Marlena.
Basia_1987 20:15, 02 sty 2013

asc napisał(a)
Basiu.. czytam, że też masz tego bakcyla

oj mam, już od dziecka , w tamtym roku pierwszy raz zabraliśmy na narty Rozalkę ciężko było,ale śmiechu co nie miaraWybierasz się 12 do Kotliny Kłodzkiej?Wybacz, ale już nie nadążam w Twoim błyskawicznym wątku
Zeta 20:51, 02 sty 2013

Aniu Marzena mi podpowiedziała że gdzieś pod Rzeszowem jest plantacja bukszpanowa. Czy ja mogę namiary jakieś
Mariusz 21:00, 02 sty 2013

asc napisał(a)
okazuje się, że na nartach przezywamy drugą młodość, gdzie bezkarnie można się wywrócić, obsypać śniegiem.. i nikogo to nie dziwi

Pięknie słowa

Super te Wasze spotkania, jak świetnie się bawicie, a to nastraja pozytywnie - mnie bez wątpienia.
Narty fajna sprawa, szkoda, że kaleka w tej dziedzinie ze mnie.

Starannie przepisuję nazwy Twoich lilii, lubię je, choć przyznam że zaniedbuję.
Pozdrawiam
Basia_1987 21:10, 02 sty 2013

Zeta napisał(a)
Aniu Marzena mi podpowiedziała że gdzieś pod Rzeszowem jest plantacja bukszpanowa. Czy ja mogę namiary jakieś

Dołączam się do pytania
Mariusz 21:21, 02 sty 2013

Basia_1987 napisał(a)

Dołączam się do pytania

No to ja też