Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

dorkow0 18:10, 02 sty 2013

Tak, obejrzałam i dziękuję za ciąg dalszy fotek z ciepłymi widokami ogrodu... O ławeczce myślę cały czas i nawet mam już w planach na ten rok... Ale, cicho, sza... Żeby nie zapeszyć...
Uśmiechy przesyłam...
Gosiniak 18:34, 02 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Gosiu a jakie ciurkadełko planujesz? Masz już sprecyzowane plany?

Chciałabym trochę uporządkować tą rabatę przy tarasie i dodać tam właśnie ciurkadełko, zobaczymy czy się uda szybko zrealizować, od wiosny rozpoczynam poszukiwanie jakiejś fajnej kuli lub kamienia a później to tylko M ubłagać by to wszystko zamontował. A i jeszcze troszkę bukszpaników na żywopłocik będę tam potrzebowała, już się rozglądam i czytam gdzie dziewczyny kupowały, ale jakoś widzę ciężko ładne sadzonki kupić. A u mnie to już w ogóle masakra jakaś. W szkółkach czasami mają, ale taką małą ilość, że się z tego żadnego żywopłotu nie zrobi, ale zobaczymy nie ma co wyprzedzać faktów, ten rok ma być szczęśliwy i trzeba myśleć pozytywnie, buziaki przesyłam.
ka1sia 18:40, 02 sty 2013

Gosia, wiedzialaś czego nam w te bure dni potrzeba fajne cieplutkie zdjęcia pokazalaś
Madzenka 19:33, 02 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Gosiu a jakie ciurkadełko planujesz? Masz już sprecyzowane plany?

Chciałabym trochę uporządkować tą rabatę przy tarasie i dodać tam właśnie ciurkadełko, zobaczymy czy się uda szybko zrealizować, od wiosny rozpoczynam poszukiwanie jakiejś fajnej kuli lub kamienia a później to tylko M ubłagać by to wszystko zamontował. A i jeszcze troszkę bukszpaników na żywopłocik będę tam potrzebowała, już się rozglądam i czytam gdzie dziewczyny kupowały, ale jakoś widzę ciężko ładne sadzonki kupić. A u mnie to już w ogóle masakra jakaś. W szkółkach czasami mają, ale taką małą ilość, że się z tego żadnego żywopłotu nie zrobi, ale zobaczymy nie ma co wyprzedzać faktów, ten rok ma być szczęśliwy i trzeba myśleć pozytywnie, buziaki przesyłam.

Gosia w wiosenny weekend bierzesz M i duuuuuże auto , jedziesz 167 km do Wrocławia, tam Madżenka Cię przejmuje i jedziesz na plantację bukszpanową po duuuuuuże bukszpany
Fotorelacja z wyprawy Wieloszki ze mną po bukszpany tu ją można sobie obejrzeć
Madzenka 19:34, 02 sty 2013

I och joo piękna wiosna

A u nas pada i mi wylezą wszystkie cebulki i zmarzną!!!!
Marlenaa 20:17, 02 sty 2013

Piękną wiosnę zobaczyłam i się rozmarzyłam... i kolejna godzina na ogrodowisku zleciała łooo matko Pozdrawiam
Gabrysia_ 20:17, 02 sty 2013

Ja też jestem ciekawa tego ciurkadełka
Zeta 20:20, 02 sty 2013

Ciekawe plany na wiosnę ....podoba mi się pomysł ciurkadełka ...sama mam ....uspokaja strasznie
gierczusia 20:35, 02 sty 2013

Ojjoj Gosiu widziałaś tą plantację bukszpanów ??? Ja już liczę te odległości , czas i benzynę...kto wie... ... Bo też dostałam lekkiej bukszpanowej choroby kto mnie zaraził ?? przyznać się !
Gosiniak 14:40, 03 sty 2013

Dorotko- dzięki że zaglądasz
Kasiu- cieszę się, że was troszkę ogrzałam
Marlena- mi tak samo przelatuje ten czas, niby tylko na momencik, a potem jeszcze tam coś ciekawego i tam i tak bez końca można....haha... ale to przyjemne jest
Gabrysia- tak naprawdę to ja też jestem ciekawa, choć w główce mam to wszystko zaplanowane, to zastanawiam się czy uda mi się kupić to cho chcę i jaki będzie efekt końcowy.