Dziękuję Danusiu pamiętam, że masz domek w tej technologii i chwalisz dobrego wyboru dokonaliśmy będziemy dopytywać Witka
Jak już obrys domu jest wymurowany, to lepiej widać, że troszkę miejsca na ogródek zostanie bez szaleństw (może chciałoby się ciut więcej ), ale myślę, że wystarczy i roboty i tak będzie dużo ))
Jak pogoda dopisze, to maksymalnie do połowy listopada mury będą nakryte dachem trzeba pogodę czarować
Ściskam serdecznie
dzisiaj wyjątkowo nie padało nawet słoneczko w południe świeciło, od razu inaczej świat wygląda ale przez ten remont przeziębiłam się i kaszlę strasznie, mam nadzieję w tym tygodniu wejść do ogrodu.... w końcu Pozdrawiam Danusiu
Wg mnie będzie miała za małą wilgotność, nie dasz rady tak koło niej chuchać. one najlepiej mają w szklarni gdzie z natury jest duża wilgotność, ale spróbować nie zaszkodzi.
Za krótko czekasz, one długo wschodzą, najlepiej wysiej jesienią i oznacz gdzie wysiałaś, ona jak wschodzi to jest podobna do pokrzywy, może po prostu ją wyrwałaś jak chwast?
Wlaśnie dzisiaj kupiłam sporą carex ice dance - do podziału na kilka sztuk uwielbiam te zimozielone carexy!!! A kłosówki.... Hm..... Tylko kłosy mają ładne..... U mnie bedą rosly za bukszpanami.....