Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

kraania 19:40, 29 wrz 2013

Danusiu mi też werbena nie wzeszła i ja wywaliłam, a teraz czytam u Ciebie, że trzeba długo czekać. Jak mi się w przyszłym roku nie uda znowu ją wysiać, to będę robić handel wymienny sadzonek werbeny na sadzonki horti, bo te z kolei mi się super udają
Gardenarium 19:50, 29 wrz 2013

Dasia napisał(a)

Danusiu, jak myślisz, czy zeszłoroczne nasiona werbeny warto wysiewać? Troszkę mi zostało, miałam dosiać i czasu zabrakło. Teraz już wiem jak wygląda, to może jesienią rozrzucę od razu na rabacie?

Warto.

Instagram Ogrodowiska
Loosiuu 20:00, 29 wrz 2013

Ja mam pierwszy rok werbenę i zostawię ją przez zimę i dopiero na wiosnę zetnę. Mam nadzieję, że się wysieje
anula_wn 22:04, 29 wrz 2013

ale fajne foty wyszły !!!
ja zajrzałam na chwilkę jak dziewczyny szałały z aparatem ale pognałam do swej roboty....
dzięki Danusi mam skoszoną tarwę ! od razu lepiej, sami wiecie....
Gardenarium 22:05, 29 wrz 2013

Aniu, nic tak nie poprawia nastroju jak skoszona trawka Macham mocno.

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 22:06, 29 wrz 2013

buziak Danusiu !
Paweł kosiarkę juz odebrał z naprawy, ale cieszę się, że mogę na Ciebie liczyć
an_tre 22:11, 29 wrz 2013

Podziwiałam szalone wyczyny naszej szefowej na murku ale przecież czasami trzeba zrobić coś niezwykłego, żeby pośmiać się szczerze a zabawa była znakomita, jeszcze jak Gośka była w pobliżu to ubaw po pachy
pozdrawiam obie rozrabiary
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Aneczka 01:47, 30 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)

Umiem latać eee, chyba trzeba się trzymać raczej

Danusiu po tym jakie cuda u ciebie widziałam i znając twoje zdolności i wiedzę, to wcale bym się nie zdziwiła, gdybyś jeszcze latać umiała Pozdrawiam serdecznie
Aneczka 02:24, 30 wrz 2013

Danusiu ty ciągle taka rozchwytywana jesteś, że głupio mi pytać i zabierać ci czas na takie głupie pytanka, ale czy mogłabyś mi poradzić jak siać nasionka jeśli mam rabaty zasypane korą. Kupiłam sporo nasionek, bo minie dużo czasu zanim uzbieram tyle roślinek na stałe, tylko nie wiem jak to zrobić, bo nie jestem w stanie trzymać tylu doniczek na parapetach. Pozdrawiam cieplutko mimo tak zimnej nocy
Milka 08:06, 30 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
Dziękuję Izo, jakie to budujące Od razu lepiej. A więc odwdzięczam się dzisiejszymi fotkami, obiecanymi, uczynionymi przez fotografa Gosiaka

Tańcowała ze mną dzisiaj do czternastej

Jaka ciężka ta drabina

Raz różowe, raz fioletowe, w końcu trzeba je wykorzystać jakoś

Umiem latać eee, chyba trzeba się trzymać raczej

rewelacyjna sesja!!!! i te róże, jest ci w nich do twarzy!!!