Nie wiem, czy nie za szybko przebarwiają się. Ale to na razie pojedyncze listki. Bardzo jestem zadowolona z begonii. Cieszę się, że mogłam je u Ciebie zobaczyć
Zrobiłam odręczne szkic
1 tuja szmaragd
2 magnolia ( zostanie)
3 kratka na której rośnie bluszcz
4 tuje kuliste (pod garażem do zmiany)
5 na wiosnę ma powstać drewutnia
6 nieszczęsne swierki
7 jałowiec
8 grill
9 piaskownica
10huśtawki
basen i trampolina średnica 4 M
7 i 8 w przyszłym tygodniu ma byc decyzja z gminy.
Ta trawa daje nam w tym roku popalić. Zwykle narzekamy że sucho i że jest wypalona. A ja mam koniczynę w trawie i ta to dopiero daje czadu, bo co chwilę zakwita a mój syn boi się owadów więc koszę co tydzień lub 10 dni
a poza tym komfort psychiczny jest inny jak jest pokoszone
A tym że coś Ci umyka się wogóle nie przejmuj. Ja wyjątkowo dużo dałam zdjęć w tym sezonie bo ileż można fotografować to samo więc coś innego dziś -ulubiona żurawka "mamoladka", cały sezon ją oglądam i się zachwycam bo jest cudnie zmienna zrobiłam narazie 4 rozsady, a przydałoby mi się z 10
Aniu Sea foam kwitnie u mnie na okrągło, muszę ją polecać
Ze względu na 4 latka, który kopie piłkę w ogrodzie jestem skłonna zgodzić się na iglaki, które nie poddają się piłce Widzę, że jak grają w tamtej części ogrodu włos mi się nie jeży
Nie wiem co mam zrobić z rabatą, która jest przed domem, ona wymaga zmian. Mam tam 7 żywotników whipcoord będę je przesuwać w głąb rabaty lub wysadzać. Jeśli je wysadzę część z nich trafi na nowe rabaty przy palenisku.