I Ty się pytasz, czy twoje hortki będą piękniejsze? Przecież jak widać masz wielkie okazy i doświadczenie zapewne też.
Te ogrodówki sa piękne, tylko jak zrobić żeby kwitły? Moje okrywane na zimę były dwie, na których mi bardzo zależało. Na wiosnę musiałam odkryć- wiadomo, a 24 kwietnia zmroziło je na amen. I cóż daje okrywanie zimowe jak wiosną i tak je trachnie.
Nie wiem, czy nie za szybko przebarwiają się. Ale to na razie pojedyncze listki. Bardzo jestem zadowolona z begonii. Cieszę się, że mogłam je u Ciebie zobaczyć
Kasiu, mam dwie bukietowe, które są już bardzo dojrzałe i nie pamiętam, kiedy było już na czym oko zawiesić Doświadczenia i wiedzy nie miałam - rosły sobie jak chciały. Dopiero na ogrodowisku dowiedziałam się, że trzeba je ciąć i jak to robić
Ogrodówek mam dużo. W tym roku 4 mi nie zakwitły i zupełne nie wiem dlaczego, bo inne w ich sąsiedztwie kwitną bez żadnego problemu. Może rzeczywiście to kapryśnice są Ale ja je bardzo lubię Mam kilka, które kwitną zawsze
Yokudanka
Z tą panną nie wiem co mam zrobić. Ładne ma kwiaty, ale nie utrzymuje ich na gałązkach i ciągle ma zwieszone te kwiaty. Chyba się z nią rozstanę i będzie miejsce na coś pięknego
Witaj
Przyszłam od Iwonki w sprawie cięcia rajskiej - w książce nie ma info żadnego, bo ona jest niestety tylko do klasycznych owocowych. A klasyczne owocowe to wiadomo, zimowe i latem wilki. Ja swoją rajską cięłam razem z owocowymi na koniec lutego, początek marca. Nie wiem, czy to dobrze.
Pozdrawiam
Ewa, dawno mnie nie było u Ciebie Właśnie się zastanawiałam nad różą i chyba mam swoj typ, piękny ten Twój Leonardo.
Yokudanka cuuudna, moge sie nia zaopiekować
Pozdrawiam
A ja właśnie dostałam Yokodankę na urodziny wczoraj (urodziny dopiero za trzy tygodnie). Byłam u mojej siostry i wpadła mi nowa zdobycz u niej i oczywiście z pretensją czemu ja nie mam takiej - a ona sobie gdzieś poszła i przyniosła mi drugą dla mnie. Miałam ją dostać za parę dni
Ewciu sorry, że piszę dziś, ale wczoraj samolubnie powklejalam zdjęcia u siebie i padlam . Serdecznie dziękujemy Wam za.gościnę. Uwielbiamy Was, ale chyba to woiesz. Mamm wrażenie jakbyśmy znali.się od dawna. Ogrod macie piękny, duzo większy niz na zdjęciach. Nawet jak dzieciaki się piłką bawiły to taka regleksja mnie naszla, że u nas pilkaciagle w rabatach ląduje, a u Was jednak trawnik jesst dużo wiekszy. Wypielegnowany azmilo. Ogrod cudowny , z charakterem, bardzo indywidualny. Widoczna.jest w nim pasja Was obojga i to jest przefajne. Kolekcja hortensji imponujaca. Ta Tradiva chyba wygryzla budleje odnosnie.ilosci mogyli, coś niezwykłego . Zdjecia wrzuce z drpgi, bo jestesmy w trakcie pakowania. Buziaki wiielkie dla Was i jeszcze raz dziękujemy .