WOw!
ale widoki, a na pozostałych fotach niebieskości tez zachwycają, super masz koło domu.
Ale jak widzę liliowce, to wiesz, co mi się przypomina i chichoczę
Ewa jesteś osobą bardziej doświadczoną ode mnie i cieszę się że mi tu pomagasz, dlatego zapisałam się na to forum aby w porę wychwytywać takie babole..
to ja może wkleję moje pazgroły, potrzebuję pomocy w obsadzeniu reszty kwadratów. biały to temat przewodni
Na górze i z prawej są serby, czarne kropy to szamba, białe świdośliwy,zielone tuje danica
to jest to miejsce
Gwiazdki - Anabelle (dwie w ramach z bukszpanu), między nimi ML (pioruny) i dwie kostki z bukszpanu. Mnie symetria na froncie ciut drażni, może zrób taką odwróconą wersję?
Klony palmowe możesz posadzić w kostkach z bukszpanu - takie szczepione na pniu drzewo w skarpecie
Szok, ale się jej zebrało
Dalie piękniusie motylki też, postarałaś się.
U mnie chyba Susan ma też 3 pąki, hcyba twoja tez z tych powtarzającyh kwitnienie. Jak będą deszcze i ciepło, będą dokazywać magnolki.
A więc.
Pierwsza fotka z 15 lipca po czwartkowych deszczach, nad morzem też lało i przestało rano przed naszym przyjazdem... na plaży pustki totalne
Druga robiona w niedzielę 17, temp. około 23 stopnie no i wiaterek. Parawan daleko w tle
W środę kiedy był upał i zero wiatru, to nad morzem był tłok!...właśnie te 30m między parawanami, brak zdjęć, bo leżeliśmy plackiem i się smażyliśmy, Kora się załapała na fotkę podczas odpoczynku między treningiem z piłeczką...osłonięta koszulką od słońca
a od wczoraj wygląda tak...to znaczy dzisiaj już lepiej, ale po wczorajszym zabiegu do końca zakręcona....
I wreszcie to na co się można było natknąć na półgodzinnym spacerze po lesie, namiastka naszych zbiorów
Oj tak, super grupa spotkaniowa i kamień, jak znalazł na ciurkadełko, chłopaki juz wprawione.
Basiu, piekne masz dekoracje tarasowe, taka energia i rześkość bije, a że dopasowały się do barw narodowych, to idealnie
I za to cię kochamy Haniu, za mądrość, humor i siłę
A ja z pytaniem, nasiało sie u mnie grzybów, ale nie psiaki, wielkie są, białe, pod spodem blaszki, co to może być, może jadalne, gdzie by to sprawdzić. Wiesz, u mnie tak leśnie bardzo, to grzybów masa różniastych, ale te takie fajne.
Pokazałam u siebie, o tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/6570-milkowo-sezon-2016?page=348
może wyrwac i dokładniej pokazać go?
Piękny liliowiec przy okazji. U nas ciągle na burzę się zbiera, na razie buro i duszno okropnie.
na tej rabacie cięte iglaki, aby zdobyć miejsce
mam tam rozchodniki i hakone
wiosną króluja żonkile, czosnki i hiacynty
dlatego ciut przerzedziłam, aby miały miejsce, bo ciasno im było i dołożyłam tu dołem
Dzięki kochana
No terminator
nie, kamyk tylko w płytach, cała ziemia na rabatach bez kory, ma zarosnąć lawendą i innymi roślinami, raczej plewienia dużo tu nie będzie, myślałam nad korą, ale jakoś mi nie pasuje.
Dumam też czy w jeden dołek nie dać po 2 azalie, szybciej masy nabierze to???
Pozdrowienia osobiście przeczytał i dziękuje
ta stale testuje
PAWEŁ_SNOPEK
a czemu nie?
chcę ją podziwiać z każdej strony, ma miec moc różowych liści, w tym samym czasie, jak będą kwitnąć azalie japońskieteż różowe.
to drzewo to cedrówka chińska Flamingo
niestety nie z naszej strefy klimatycznej, muszę o nią powalczyć na początku, mieści się tak na granicy
JAZZY
dzięki wielkie o stylu nie myślałam, tak wkładam, co lubię i co mało pracy da
KATKAK
oj tak, te twoje ostatnie rękodzieła idealnie do mnie tu pasują, np na stolik
a tu dodałąm kolor
nowe jeżówki, ale bez nazwy
róży po takim drastycznym cięciu jednak ruszyły