ja jeszcze Teściowej lili wciskam
kupuje sobie to i jej
ciągle nie wiem czy nie jestem na nie uczulona - ale ja od wszystkiego kicham to w sumie mi się robi bez różnicy
co do tulipanów - to moje w tym roku stają przed wielkim testem - czy ponownie zakwitną w takiej masie jak w pierwszym sezonie
Lilie i pasują wszędzie i wszędzie się zmieszczą.
80 to duuuzo.!Ale ja też ich mam kilkadziesiąt na pewno.Ale nie liczę.
A w donicach nie sadzilam nigdy.
Witam Aniu też w tym roku skusiłam się na lilie szczerze mówiąc nie lubię ich zapachu jest za intensywny.
Kupiłam worek miksa i parę takich bardziej eleganckich.
Trzeba już pewnie je sądzić ale jeszcze ziemia zmarznięta dopiero po świętach będzie cieplej.
U ciebie to dużo tych lilii. Mam dużo iglaków i nie mam już specjalnie dużo miejsca na nowe nasadzenia bo coraz to więcej róż u mnie, ale jak piszesz ze wszędzie masz Posadzone to może i ja tak będę robić.
Na razie czekam na tulipany jak zaczną kwitnąć też są wszędzie razem z czosnkiem.
Zgadzam się z Tobą lilie pasują do wszystkich roślin. Co roku je kupuję, w ubiegłym kupiłam 80 cebul. W tym roku wiosną kupię do donic, kiedyś już tak miałam i bardzo ładnie wyglądały.
O tak lilii mam dużo.Kocham te rośliny, te kwiaty.
I cvo roku jakieś dokupuję.
One wszędzie się zmieszczą, wszędzie pasują.
Mam je posadzone w różach, mam w liliowcach, mam w żurawkach,, mam nawet między borówkami, bo z przodu też są jakieś kwiatowe rośliny.
Mam przy hortensjach.
W tym roku kilka chcę posadzić między hosty.
Sama zobacz , gdzie one są
I tak jak one przekwitną to łodyżki im ścinam nisko.
Przy powojnikach też.Wszędzie, gdzie tylko się da.