Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Mój kawałek raju II 21:22, 11 gru 2012

Do góry
Ania zapodaj koniecznie przepis na tego pstrąga na śmietanie
Mój kawałek raju II 21:22, 11 gru 2012

Do góry
Aniu wracając do dorsza właśnie z powoduntego a'la tzatiki nie jest suchy
Mieszamy razem: miód, sok z cytryny, majonez, śmietanę i miętę. Doprawiamy solą i dodajemy ogórka. Wstawiamy do lodówki na pół godziny, następnie odcedzamy sok i go zachowujemy.
Ogród Dominiki 21:17, 11 gru 2012

Do góry
W tych pięknych czarnych donicach rosną bukszpany?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:10, 11 gru 2012

Do góry
Uff jak zykle duuuuzo czasu potrzebowałam aby być na bieżąco
Norweski ogródek... 21:04, 11 gru 2012

Do góry
zaczarowanaa napisał(a)
rench krys dzieki za odwiedzinki...coraz bardziej wierze w to ze mieszkam w pieknym miejscu , a raczej zaczynam sobie to uswiadamiac , do tej pory nie myslalam tymi kategoriami. Poprostu miejsce jak wiele innych , dzialka jak dzialka , skala jak skala....Dzieki wam wszystkim !

Musieliśmy spojrzeć naszymi oczami na Twoje miiejsce na ziemi abyś zobaczyła jego piękno
Ogród Dominiki 21:01, 11 gru 2012

Do góry
ŻĄDAMY ZDJĘĆ!
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:57, 11 gru 2012

Do góry
Dla takich widoczków i panującej atmosfery warto u Ciebie bywać
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:49, 11 gru 2012

Do góry
Anito piękne przysłowie! U mnie jest tak jak napisalaś
Aż strach się bać co będzie na starość.
Co planujecie w piątek? Wspólne pieczenie czy wiankowanie?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:44, 11 gru 2012

Do góry
Gabisia napisał(a)
Marzenko, dobrze, że jesteś, bo ja nie mam żadnych inspiracji.
A jedynie wiarę niezachwianą w to, że RAZEM i z pomocą ewentualnego winka (które mam zamiar przytachać jutro) DAMY RADĘ

Gabi ja zmotoryzowana to winka nie da rady..., cwana z Ciebie bestyja pewnie piechotą przyjdziesz
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:42, 11 gru 2012

Do góry
Gabysiu ciesze się, że jutro się poznamy pozdrawiam
Zielony galimatias 20:34, 11 gru 2012

Do góry
Ależ tu się orgiastycznie zrobiło z wielościskiem
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:24, 11 gru 2012

Do góry
Aniu Art a my się zastanawiamy gdzie na narty jechać , tłuc się przez pół Europy z fajną ekipą, czy bliżej samotnie. Wot i dylemat!! Dopiero gdy sezon narciarski zakończymy myślimy o wakacjach. Ale w tym roku postanowione, dwa krótkie tygodniowe letnie urlopy!

Ania Asc - patynujemy narzędzia,, tej wersji się trzymamy Czytałam o fiku miku ja miałam iść na 20 i lenistwo mnie ogarnęło, już drugi dzień z rzędu....

Sebek - no fiesz! Jakąś ambitniejszą literaturę/lekturę być sobie zapodał!! Ale puste rabaty fakt, sama oczom nie wierzę! Ciekawe jak w tym roku wiosna u mnie w ogrodzie będzie wyglądać No i przecież bambusy autujemy

Rench - piesek wytresowany u Ciebie, mój na komendy reaguje kiedy ma ochotę Bombki 15 cm do wnętrza

Evchen - oświeć mnie pytaniem o elho??? Są duźe z bambusami, nie wiem czy o to Ci chodzi.?

Wieloszka - pozdrowienia dla prywatnego ogrodnika wiedziałam, ze mamy jakiś wspólny pierwiastek prezenty dla dziadków w weekend kupiłam, córce przez internet zamówiłam , jeszcze został mi M

Irenko - inspiracje są w komputerze, będziemy improwizować, nie stresuj się. W razie czego Aga Pe i Madzia zrobię bo mają zdolności w łapkach a my będziemy je rozmową zabawiać.
Qurche trzeba aparat naladować bo znów foch na całym ogrodowisku będzie za brak fot. I szefowa nas z forum przegoni!!!!

Daneczka - jak ja lubię jak podglądasz/zaglądasz !

Sławko - zaglądaj i linkuj inspiracje a serducha mi się od razu tak bardzo spodobały, uwielbiam czerwień na Boże Narodzenie i przy tej bieli ogrodu aż rażą w oczy Będą wisieć do Walentynek

Zaczarowana - już wszystkie przewertowałam, google nie pokazuje już nowych wyników

Bożenko - staruje część dziewczyn o 16 ja się najwcześniej o 16:30 pojawię

Bociek nie wyrazaj się tą ekstrakcją melduję, źe miodu ni zagotowałam a cytrynka się wymoczyła w spirycie. Od teraz będę dwuwariantowo zawsze robić

Kasik a dlaczego jesteś taka zajęta? Ja od tego tygodnia nie zabieram komputera z pracy trzeba się do świąt przygotować
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 06:34, 11 gru 2012

Do góry
Właśnie się nad tą końcówką pokręconego druta zastanawiałam, że tyle ceregieli przy nakladaniu... Ale masz rację pewnie z prostego by spadły ja i tak bym najpierw to wyginane końce obcięła....
Wianek wydaje się prosty w przyszłym roku zrobię
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:31, 11 gru 2012

Do góry
Mnie też rolki pod parapetem intrygowały
Mój kawałek raju II 06:25, 11 gru 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Flądry lubię , dawniej były jeszcze podobne choc większe płastugi i były jeszcze lepsze. U mnie o ryby dobrej jakości nie jest łatwo najłatwiej kupic łososia ale lubie wędzonego a świeżego nie lubie.Pozdrawiam Aniu.

Bogdziu a jadłaś Gravlaxa? pozdrawiam

Nie mam pojecia co to jest.

podałam na priv pozdrawiam

U Ciebie jak zwykle pysznie kulinarnie
Aniu moja rodzina uwielbia gravlaxa na święta a ja bym chętnie flądrę spałaszowała bo uwielbiam świeże smażone ryby
Oststnio zajadamy się dorszem marynowanym przez chwilę w limonce, mięcie i białym winie. Potem smażony beztłuszczowo na pergaminie. Do tego sos a'la tzatziki ale bez czosnku a za to z miodem. Polecam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:17, 10 gru 2012

Do góry
Coś trzeba przed snem poczytać
Dobranoc i do jutra
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:16, 10 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Też próbowałam ususzyć limonki. Też mi nie wyszły.
Przestań się stresować, nawet ja - beztalencie manualne - zrobiłam wianek i nawet jakoś wygląda (z naciskiem na jakoś)

Pewnie, że wianki wyjdą, tylko trzeba konwesację na ogrodowisku podtrzymać
Musimy wytworzyć atmosferę oczekiwania ...... ale suspensu nie będzie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:15, 10 gru 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
obstaje przy "spatynowały się" (zgadnij dlaczego ) ... i będę się tego trzymać ... jak to mawiał Alf i moje pacholę (pacholę gdy wchodziłam do pokoju w stanie pandemonium i groźnie pytałam "sprzątałaś" na co ona z wiarą "tak ... i będę się tego trzymać " ... z tego akurat nie wyrosła ) ...

Tak .... Trzymam się patynowania twardo!
Wszystko o czym ... Marzysz 23:11, 10 gru 2012

Do góry
Kasiu przypomniałaś mi o mahonii do wianków, jak po nocy uciąć??
Wianek skopiowany do inspiracji
Pozdrowienia dla zwierzaków, menażerii cyrkowej
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:05, 10 gru 2012

Do góry
ka1sia napisał(a)
Tytus w golfiku rewelka Cudny jest Kiedyś się spotkalam ze stwierdzeniem, że buldożki to psiaki o odważnej urodzie Ja je uwielbiam
Marzenko, czekam na Wasze wianki, czuję, że będzie na co popatrzeć. Pozdrawiam, Kasia

Kasia twierdzę, źe budlożki są tak brzydkie, że aż piękne. Uwielbiam tę jego proszącą mordkę, o cokolowiek, chwilę uwagi, pomizianie, zabawę, jedzenie o cokolwiek byleby się coś działo te miny są cudne!
A z wiankami to już mnie tak zestresowaliście, źe cały dom przekopałam w poszukiwaniu sznurków, gwiazdek, wszelkich możliwych ozdób, ususzyłam limionki ale mi nie wyszly Wyczyściłam narzędzia Bentleya bo mi na zewnątrz spatynowaly się (to takie ładne określenie dla lenia, który nie chowa narzędzi do garażu tylko zostawia przed domem...) Wsytd byłoby takie narzędzia pokazać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies