Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:16, 10 gru 2012

mam bardzo dobrą wiadomość ... będzie się na dniach robić kolejna donica !!! ... jak dam radę ...bo zawsze jak tego typu rzecz ma miejsce to małż nie chce mnie słuchać a przecież oczywista oczywistość, ze to ja wiem lepiej jak to nalezy zrobić i druga oczywista oczywistosć, że on tego nie rozumie i ma własne widzimisię co skutkuje naeletryzowaniem przestrzeni w której dzieło powstaje ... w każdym razie jak dam radę ugryźć siem w jęzor i nie wtykać swoich groszy to obfocę krok po kroku ...

druga donica jest niezbędna do bożonarodzeniowej aranżacji przestrzeni ... dlatego takie rzeczy bendom siem działy zamiast robienia jezyków na choinkę ...

przytargałam z pracy dwa "pralniowe" wieszaki i zobaczę pojutrze czy serio da się na tym zrobić bombkowy wianek ...

buziaki poniedziałkowe
ka1sia 21:24, 10 gru 2012

Mnie tez te wieszaki zainspirowały na filmie wydawało się to proste, zobaczymy Pozdrawiam
Konstancja30 21:25, 10 gru 2012

ka1sia napisał(a)
Mnie tez te wieszaki zainspirowały na filmie wydawało się to proste, zobaczymy Pozdrawiam

no to robimy buziak
Mala_Mi 23:30, 10 gru 2012

M stwierdził, że kawałek druta kosztuje totalne grosze i by nie robić dziadostwa.. dużo prościej nawlec na prosty drut..... i zakręcić w kółeczko Też obejrzał instrukcję..... spadam spać.....
Konstancja30 23:35, 10 gru 2012

to potwierdza, że eMy mają dziwne podejście bo ja zamieniłam w pracy dobry rasowy wieszak na "pralniowy" ... wróciłam do domu z poczuciem triumfu (założę się, że Napoleon nigdy aż tak mocno tego nie poczuł ) ... i usłyszałam to samo ... ba ten drut to podobno w garażu mamy ... phi ...

a nanizując na prosty drut to bombki będą spadywały ... ... nio ...
Madzenka 06:34, 11 gru 2012

Właśnie się nad tą końcówką pokręconego druta zastanawiałam, że tyle ceregieli przy nakladaniu... Ale masz rację pewnie z prostego by spadły ja i tak bym najpierw to wyginane końce obcięła....
Wianek wydaje się prosty w przyszłym roku zrobię
Mala_Mi 07:58, 11 gru 2012

Dziewczyny...bo tam ta instrukcja to dla Amerykanek..... one nie mają na każdym rogu sklepu z drutem A wieszaki z pralni maja w nadmiarze Poza tym trzeba mieć czym uciąć druta (można go ułamać, ale to skomplikowana instrukcja) .... a tak gotowe.........
Evchen 09:23, 11 gru 2012

asc napisał(a)
Dziewczyny...bo tam ta instrukcja to dla Amerykanek..... one nie mają na każdym rogu sklepu z drutem A wieszaki z pralni maja w nadmiarze Poza tym trzeba mieć czym uciąć druta (można go ułamać, ale to skomplikowana instrukcja) .... a tak gotowe.........

Nio

Izuś.. to naelektryzowanie przestrzeni znajomo jakby brzmi... co prawda przy wkopywaniu drzewek iskier nie bylo widać, ale to tylko dzięki przestrzeni otwartej... zanikły niejako
Jeśli zaś chodzi o całą resztę wspólnych działań, gdzie inwencja moja a wykonastawo Ema, mogłabym podpisać kontrakt z elektrownią na darmową dostawę światła
Milka 11:12, 11 gru 2012

Elekrtyczna atmosfera powstała przy nowej donicy..cud, że nie iskrzy wokół domu, dekoracje gratisowe byłyby

czekam i ja na te wieszaki, co mają być wiankiem pięknym i oczywista rzecz..na donicę
Madzenka 06:30, 12 gru 2012

Oczywista oczywistość, że czekamy na drugą donicę z kwadratowymi bukszpanami
I proszę o więcej ispiracji z Twojego domu dekoracji bożonardozeniowych, bo mi się strasznie chce kopiować!