Konstancja30
21:16, 10 gru 2012
mam bardzo dobrą wiadomość ... będzie się na dniach robić kolejna donica !!! ... jak dam radę ...bo zawsze jak tego typu rzecz ma miejsce to małż nie chce mnie słuchać a przecież oczywista oczywistość, ze to ja wiem lepiej jak to nalezy zrobić i druga oczywista oczywistosć, że on tego nie rozumie i ma własne widzimisię co skutkuje naeletryzowaniem przestrzeni w której dzieło powstaje ... w każdym razie jak dam radę ugryźć siem w jęzor i nie wtykać swoich groszy to obfocę krok po kroku ...
druga donica jest niezbędna do bożonarodzeniowej aranżacji przestrzeni ... dlatego takie rzeczy bendom siem działy zamiast robienia jezyków na choinkę

...
przytargałam z pracy dwa "pralniowe" wieszaki i zobaczę pojutrze czy serio da się na tym zrobić bombkowy wianek
...
buziaki poniedziałkowe
druga donica jest niezbędna do bożonarodzeniowej aranżacji przestrzeni ... dlatego takie rzeczy bendom siem działy zamiast robienia jezyków na choinkę

przytargałam z pracy dwa "pralniowe" wieszaki i zobaczę pojutrze czy serio da się na tym zrobić bombkowy wianek

buziaki poniedziałkowe