Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Domi nie daj się prosić, poddaj się leczeniu! i nadal pstrykaj! Może trzeba akumulatory naładować?
Forum nie może sie doczekać:
A. Bajecznych zdjęc ogrodu
B. Cudownych zdjęć iluminacji świątecznej
C. Powalającej na kolana dekoracji choinki - no na tę możemy jeszcze poczekać równe dwa tygodnie
Próżna strona mojego EGO przeczytała i uśmiecha się z zadowolenia Fotki będę robić jak już wszystko będzie gotowe. Dzisiaj zbrukałam śnieg wieszając ozdoby w ogrodzie
oooo ozdoby już są w ogrodzie hurrra ... proszę , zrób fotkę, przecież musisz wyjść z domu ...na chwilkę .... Domi do świąt nie wytrzymam .... plisssss
Dopadł mnie fotograficzny leń i nie chce mi się robić zdjęć na mrozie. A w ogóle mam taki ładny śnieg w ogrodzie bez śladów butów...po co go psuć???
No to wyobraź sobie, że moi chłopcy (wszyscy trzej, ten największy też ) uhahani pierwszym śniegiem jeździli po zmrożonym trawniku motorem!!! A do niego zaprzęgli sanki! Zabawę mieli przednią, tylko nie wiem, czy wiosną nie trzeba będzie trawnika zakładać od nowa... na bagatela 15 arach...
Musieli mieć świetną zabawę Ciekawe kto był pomysłodawcą....
Domi nie daj się prosić, poddaj się leczeniu! i nadal pstrykaj! Może trzeba akumulatory naładować?
Forum nie może sie doczekać:
A. Bajecznych zdjęc ogrodu
B. Cudownych zdjęć iluminacji świątecznej
C. Powalającej na kolana dekoracji choinki - no na tę możemy jeszcze poczekać równe dwa tygodnie
Próżna strona mojego EGO przeczytała i uśmiecha się z zadowolenia Fotki będę robić jak już wszystko będzie gotowe. Dzisiaj zbrukałam śnieg wieszając ozdoby w ogrodzie
Hmmmm.... to już jakiś postęp
Ponieważ część moich szarych komórek uległa dziś zamrożeniu, nie jestem w stanie wymyślić nic mądrzejszego i podpiszę się pod postulatem Marzenki