Kosę spalinową mam stihla i służy już kilka dobrych lat. Jednak kobieta nie wiem czy ją odpali, bo trzeba dość trochę siły do tego. Mogę ją śmiało polecić. Jeśli chcesz posiać zielony nawóz to jeśli masz duży ogród to kup glebogryzarkę i wtedy jak się przekopie to będzie można go zasiać.
Boćku - zaległości szkolne to odrobię jak oceny wystawią - czyli za około 3 tygodnie - wtedy już nic nie będę musiał robić A tak na serio - to mam plan jak to rozłożyć w czasie - czyli jeden ogród i wspomnienia razem ze zdjęciami, które będzie musiała Danusia zgrać u Siebie, bo u mnie nie zadziałają
o WOW ! Ja też tam chcę! Jak to się zapisuje na taki wyjazd? Jakieś bilety, noclegi, gdzie, kiedy? Może za rok się uda !
Też chcę wiedzieć.Sebastianie! Opowiadaj co i jak! Prosimy!
Prywatnie - nie opłaca się - trzeba załatwiać przez biuro - ale Danusia chyba coś kombinowała ...
Zimą w przyszłym roku będziemy kombinować z wyjazdem Ogrodowiska, a tymczasem mamy przed sobą kolejny wyjazd w lipcu na te kilkanaście ogrodów i kolejni Ogrodowiskomaniacy zachłysną się pięknem ogrodów angielskich hrabstwa Norfolk
a najlepsze jest to, że popaczcie jak Danusia nas rozstawiła - wcześniej nie wiedziałem o co chodzi, że Ewa na prawo, a ja na lewo - a to pod kolor czosnków!!! Ewa stwierdziła, że Danusia nawet z ludzi kompozycje umie robić
Piękna ta kompozycja! Danusia ma podejście i do kwiatów i do ludzi Mówiłam już: Czarodziejka!
to zdjęcie jest cudne!!! kolorystyka fantastyczna, nawet Danusi okulary złapały odpowiedni kolor od słoneczka
a najlepsze jest to, że popaczcie jak Danusia nas rozstawiła - wcześniej nie wiedziałem o co chodzi, że Ewa na prawo, a ja na lewo - a to pod kolor czosnków!!! Ewa stwierdziła, że Danusia nawet z ludzi kompozycje umie robić
Piękna ta kompozycja! Danusia ma podejście i do kwiatów i do ludzi Mówiłam już: Czarodziejka!