Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
18:43, 10 lis 2012
Irenko gdzież Ty???
Anitko, ja nigdy nie czytałam nic Grocholi, w ogóle nie czytam chick-lit, ale w sumie może jesień to dobry czas na takie rzeczy? Od jakiej powieści mam zacząć? Czy to są jakieś serie, bohaterka się powtarza?
Kwietnik widziałam i sam w sobie nie podoba mi się, ale właśnie ze trzy sztuki połączone już robią fajny efekt. Ale to już 4 stówy za same doniczki
Ciekawe tematy książkowo-choinkowe.....ja się też podzielę.....wczoraj w bibliotece wypożyczałam kilka pozycji, chciałam coś lekkiego i miłego, więc oprócz Grocholi Pani mi dała kilka pozycji m.in. B.Pawlak"Aniołek". Więc czytam tego Aniołka: .....rozpoczyna się wierszem"Życie po śmierci"........a pierwsze wersy w książce muszę Wam przytoczyć:"W piątek Karolinie przyśniło się że jest trupem.Całe jej ciało zaczynało zielenieć i skóra popękała jak spalona ziemia...." Byłam w szoku.....tylko jaka tu lekkość w takich tekstach?
........ale w końcu zaczęłam się śmiać no i czytam.......ciekawe czy doczytam
....doczytuje z wielka radoscia i usmiechem jak zawsze... jak juz wspomnialam u Anitki...noz mus szukac Grocholi
...i w takich chwilach znow Wam zazdroszcze!!!!...czlowiek idzie do ksiegarni, kupuje i za chwile juz czyta....a ja????? bede zamawiac chyba ze znajde cos onligne
...
tuliskam goraco i weekendowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marzenko i Dziewczyny
W Zielonym Centrum są już choinki świąteczne w donicach.
Ładne i w dobrej cenie.
Myślicie, że warto już kupić i postawić na tarasie?
Ogólnie chyba większość choinek już kopią, bo potem ziemia będzie zmrożona.
Jak radzicie?